Абсолютно,вие сте един от тях
Американски Стафордшир Териер Говорилня
Публикувано: 22 January 2010 - 09:39 PM
Абсолютно,вие сте един от тях
хахахахаха оценявам чуството ти за хумор.....хахахаха
Публикувано: 22 January 2010 - 09:39 PM
за световно или европейско,а аз имам
транспорт,и ще ходя,за това попитах ; )
Абе човек много несвързани ги пишеш, хората тук говорят важни и смислени неща

"Господи, помогни ми да простя на враговете си, защото тия копеленца вообще не го заслужават!"
Публикувано: 22 January 2010 - 11:17 PM
нещеш ли крипторхизма се онаследява чрез бащата? Той е генетично предаван, обаче аз
си мислех до сега че може би се предава от страна на майката понеже ако бащата не е такъв,
неговите баща и дядо не са били такива как може да се твърди такова безумно нещо? Хм, странно...
Публикувано: 22 January 2010 - 11:27 PM
Генетичните причина за крипторхизъм е известна и тя може да бъде причинено от обикновено автозомно рецесивен ген, въпреки че може да има някои незначителни доказателства, че то може да бъде polygenic (причинена от повече от един ген, действащи заедно). Тя е секс ограничен черта, защото тя може само да се изразява (т.е. вижда) в единия пол, в този случай мъжете, защото дори и ако една жена има гени, необходими, за да бъде крипторхидни тъй като тя няма тестиси тя не може да изрази състояние. Това е автозомно, тъй като не включва секс хромозоми. С други думи, тя не е достигнала определени от един пол или други, но и от двете - така че не обвинявам само мъжко куче или просто кучка, и двамата имат еднакъв принос към проблема.
Публикувано: 22 January 2010 - 11:29 PM
Дог,намесих Дон,понеже се разисква проблема
с крипторха,за който потребител твърди,че
се предава генетично от таткото.Е в крайна
сметка не разбрахме сега,дали черно белите
кучета,които публикувах татко и син / Дон и Хадес/,
си имат атрибути,или нямат...
Споменах,че на изложби не се допускат кучета
крипторхи,камо ли да побеждават,пък и световни
шампиони да стават.От страна на майката е
абсурт да се предаде.Нали се сещате,че просто
е изключен факта за крипторхи кучета,участващи
в родословията???!...та - мисля си,че това е
УМИШЛЕНА провокация?!
Публикувано: 22 January 2010 - 11:36 PM
за световно или европейско,а аз имам
транспорт,и ще ходя,за това попитах ; )
Абе човек много несвързани ги пишеш, хората тук говорят важни и смислени неща
Пази боже сляпо да прогледа...
Това е типично българската черта,
веднага мислиш за далавери.
Сори-не съм толкова дребнав.
Ще поканя някого,за да ми е компания
не за да печеля от него,мили ми приятелю
Гриша!
Публикувано: 22 January 2010 - 11:38 PM
И Арис сам виждаш,че има проблем и то генетичен...за съжаление,той няма да има поколение !
Публикувано: 22 January 2010 - 11:39 PM
Та това са моите въпроси....много е странно,когато човек сам си противоречи.Питам те не за да се заяждам,просто ми е интресно да чуя мнението ти по тези въпроси
Още по- лошо е да пишеш, без да знаеш за какво става въпрос! Кучето ми не е от развъдник! От частна обява е, 200 лева струваше кучето, да си чувал нещо такова? Кучето съм си го взел защото харесвам питоподибни- питбул, стафрдширски териер или стафбул! Без значение е за мен, за мен е ценна същината- сърцето! Майката не се е явявала на нито 1 изложба, бащата е известния в двойката. Като си взимах кучето, даже не знаеш какво предствавлява една изложба, просто познавах породата! Познавах питбула, за да бъда по- точен, но се разубедих, че за мен ще е проблем да си взема куче с такъв твърд и упорит характер, за това предпочетох по- лесния вариант! Както сам знаеш родословен стаф- по всички правила, не струва 200 лева! Просто ми се показа, че кучетата имат произход, за това си го взех! И не ми вкарвай думи в устата! Никъде не казвам, че не е важно кучето да има доказателство за произхода си- на хартиен носител. За мен в важно, казвам го за хиляден път, може би, разбери ме вече, моля те, за да не го пиша пак- добре е да има физ. тест! Моля те, преди да съдиш, питай! И да не искаш спор, начина по който си задаваш въпросите- незапознато, няма как да не привлича такава реакция от мен! И не съм казал, че не харесвам изложбите, а че НЕ МЕ ИНТЕРЕСВАТ! Дано отговорът ми те удовлетворява!
Публикувано: 22 January 2010 - 11:45 PM
Публикувано: 22 January 2010 - 11:49 PM
Има една поговорка - като плюеш, не си мисли че вали дъжд. В случая е същото, защото тук има и хора, които имат куче от същото куче и доколкото зная и съм виждал кучето, то си няма никакви проблеми. А съм виждал и не един от наследниците на Дон по ринговете - да имаш куче от това куче е гордост и хората си ги показват.
Поне за това не обвинявайте семейството. Дето се вика, кученцата им от малки са по ринговете и който иска, може да ги види. Не зная и нямам инфо за всички, но повечето съм ги виждал и снимал - не са имали такива проблеми. Дори и бебочетата, дето починаха - и тях съм ги виждал, всичките.
За това става дума и изразих мнение, а и прочетох мнението и статията за криптохизма, за това и се осмелих да пиша, иначе ... тук няма какво да се прочете за породата, разговора винаги и в почти всяка тема се върти около "семейството", все едно те са най важните на света, а не породата.
Но това е друга тема ...
Публикувано: 22 January 2010 - 11:59 PM
Има една поговорка - като плюеш, не си мисли че вали дъжд. В случая е същото, защото тук има и хора, които имат куче от същото куче и доколкото зная и съм виждал кучето, то си няма никакви проблеми. А съм виждал и не един от наследниците на Дон по ринговете - да имаш куче от това куче е гордост и хората си ги показват.
Поне за това не обвинявайте семейството. Дето се вика, кученцата им от малки са по ринговете и който иска, може да ги види. Не зная и нямам инфо за всички, но повечето съм ги виждал и снимал - не са имали такива проблеми. Дори и бебочетата, дето починаха - и тях съм ги виждал, всичките.
За това става дума и изразих мнение, а и прочетох мнението и статията за криптохизма, за това и се осмелих да пиша, иначе ... тук няма какво да се прочете за породата, разговора винаги и в почти всяка тема се върти около "семейството", все едно те са най важните на света, а не породата.
Но това е друга тема ...
Отлично писание.
За жалост тук не се гради информация ,
за породата,а само и единствено се "п.юе"
в/у БРФК и Български Кинолож.Клуб.АСТ.
Всяко второ изречение започва с това или
пък се руши авторитета на Бг развъдниците............
Публикувано: 23 January 2010 - 12:06 AM
В болката на тези хора има много истина, която трябва да се знае. Всеки сам може да си направи изводите и да намери пътя си, ако иска да върви напред.
И да, много от тези хора имат български развъдници за други породи. Но както започнах, полемиката е безсмислена и продължава в всяка тема, нещо повече - умишлено се предизвиква и подклажда от всички.
Публикувано: 23 January 2010 - 12:10 AM
п.п. И лично на мен ми е писнало от "семейството",но те винаги ще намерят как да напомнят,че съществуват !
Публикувано: 23 January 2010 - 12:12 AM
Като не ми харесва нещо, аз спирам да се интересувам от него, да го посещавам или да контактувам!
Лично съм имал пълен крипторхик в едно от кучилата си и какво да направя, да убия майката и бащата ли?
Публикувано: 23 January 2010 - 12:16 AM
п.п. И лично на мен ми е писнало от "семейството",но те винаги ще намерят как да напомнят,че съществуват !
Само да напомня, че в случая никъде не ставаше дума за "семейството", а за Дон.
Публикувано: 23 January 2010 - 12:21 AM
Като не ми харесва нещо, аз спирам да се интересувам от него, да го посещавам или да контактувам!
Лично съм имал пълен крипторхик в едно от кучилата си и какво да направя, да убия майката и бащата ли?
Чета всичко, или почти всички теми ... даже и в Другата България. Мани ..
Статията по горе е интересна, взех я от тук
Публикувано: 23 January 2010 - 12:22 AM
Публикувано: 23 January 2010 - 12:24 AM

Вход

Горе
Цитиране +