Американски Стафордшир Териер Говорилня
Публикувано: 26 February 2009 - 06:25 PM
Публикувано: 26 February 2009 - 08:42 PM
Публикувано: 26 February 2009 - 09:52 PM

Публикувано: 26 February 2009 - 10:20 PM

Публикувано: 26 February 2009 - 10:42 PM

Да, този на второ место е Ръш.
Снимките са малко остарели - това е края на Ноември 2008. Били са 2 изложби - специалка и ЦАЦИБ, като двете кучета са си разменили първото и второто място - единия ден едното е първо , после другото.
Публикувано: 26 February 2009 - 11:54 PM
LilTed, в Feb 26 2009, 04:21 PM, написа:
Честно казано досега не съм виждала почти бял стаф,е то вярно,че се учиш докато си жив,ама...
А за креатина - ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ БЕ?

Можеш да го направиш релефно и с малко повече тренировки - например ако имаш пътечка за бягане ще свърши чудесна работа.Или пък бягай заедно с него ;)
Вярно трябва още много да учиш щом не познаваш стафовете...говорили ти нещо 30 процента кафяво ... явно не ... ДА НОРМАЛЕН САМ МА ... немисля че креатина ще съсипе кучето,а напротив ... не неискам да е пит , защото то е стаф , но ти няма как да го разбереш , защото неможеш да направиш разлика... "то редовно участва в боеве и засега има само победи " - та все още нему трябва допълнителна мускулна маса... :D ... :D ... И ДА ТИ КАЖА НЕЩО много си далеч от истината за кучетата...а за стафовете ... ТИ ВЪОБЩЕ ЗНАЕШ ЛИ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ТАЗИ ПОРОДА КУЧЕТА...
ПОСЛЕСЛОВ .... НЕДЪРЖА ДА МИ ОТГОВАРЯШ
Публикувано: 27 February 2009 - 12:04 AM
ceasar, в Feb 26 2009, 04:25 PM, написа:
Виж какво "приятел" , може би мойто място не е тук защото зададох въпрос от който всеки си помисли че съм някакъв изверг спрямо моето куче...но искам да ти кажа че аз не си правя експерименти с него и се грижа прекалено добре за него...но твоето незнание относно многото неща свързани с гледането и грижите за кучето не ме прови компетентен мене...а некомпетентен тебе...явно мястото не ми е тука защото тука се дискутират котки а не СТАФОВЕ...
Публикувано: 27 February 2009 - 12:11 AM
bulldogmen, в Feb 26 2009, 06:42 PM, написа:
ПРОЧЕТИ МНОГО ВНИМАТЕЛНО КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА КРЕАТИНА...и моляте тогава се изказвай ... защото НЯКЪДЕ МНОГО ЩЕ ТИ СЕ СМЕЯТ...
Публикувано: 27 February 2009 - 12:43 AM
Майка от България :
CH.Alabama Of Great Macedonia
Шампион на България и Македония
много CAC,CACIB,BOB.
Баща от Сърбия
Третия в Европа -Ch.Ben Hur Elegant of Cole D.O.B. 01.06.2004
CH SCG, Multi JChSCG, Euro Dog Tulln V3, R.BIS, BIS III, Junior BIS,2xBOG, 5xBOB, CACIB, 3xR.CACIB, 9xCAC, 9xPRM
Прикачени снимки
Публикувано: 27 February 2009 - 08:20 AM
В промишлен мащаб креатинът се произвежда чрез химичен синтез от две изходни вещества - от цианамид или от тиоурея. Креатинът, произведен от тиоурея, има различни примеси - дихидротриазин, дицианамид, остатъчни количества тиоурея, поради които, ако се приема по-дълго време, може да окаже вредно въздействие върху организма и да предизвика алергии, нарушения във функцията на бъбреците и рак
Странични ефекти свързани с болки в долната част на краката могат да бъдат свързани с употребата на креатинови добавки. Креатинът може да бъде причината за повишено външно налягане в долната част на краката. Това обикновенно се случва в след употреба на креатин когато човек почива или след тринировка. При хора употребявали креатин повече от 35 дни се наблюдава повишено нормално налягане в сравнение с хора, които не употребяват креатин. Това може да причини много силни болки в долната час на краката. Ако това състояние продължи се консултирайте с доктор и го уведомете за консумацията на креатин, въпреки че това състояние може и обикновенно отшумява ако не бъде лекувано то може да причини сериозни увреждания налагащи спешна медицинска намеса.
Други възможни(недоказани) странични ракции включват: диария, мускулни крампи, понижен обем на кръвта и нарушен баланс на електролитите в тялото ни. Спрете да приемате креатин и се консултирайте с лекар, ако забележите: алергича реакция (трудно дишане, сухота в гърлото, сухота на езика и устните), симптоми на бъбречни проблеми като намалено количество урина.
Публикувано: 27 February 2009 - 08:35 AM
Публикувано: 27 February 2009 - 02:49 PM
gogot, в Feb 26 2009, 09:54 PM, написа:
ПОСЛЕСЛОВ .... НЕДЪРЖА ДА МИ ОТГОВАРЯШ
Aз пък държа да ти отговоря!
За 30% - да прав си,но никой не толерира такова куче! От поста ти личи,че ти наистина не знаеш за кво става дума.И радвам се,че си нормален УЕ.Да не сме на село та ми викаш МА? Опа,извинявай!Забравих,че в Пазарджик наистина сте ;) За това колко разбирам от стафове мога да ти кажа само едно - разбирам и то много повече от теб.Е,разбира се, не мога да се сравнявам с г-н Тодоров,ма и ти не можеш!
За креатина - прави каквото искаш - жалко за малкото,наистина.
ПП.Сори брато,ама ти си много далече от всички истини! :D

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
#513 Guest_LucaB_*
Публикувано: 27 February 2009 - 03:43 PM

Публикувано: 27 February 2009 - 04:56 PM
LilTed, в Feb 27 2009, 12:49 PM, написа:
За 30% - да прав си,но никой не толерира такова куче! От поста ти личи,че ти наистина не знаеш за кво става дума.И радвам се,че си нормален УЕ.Да не сме на село та ми викаш МА? Опа,извинявай!Забравих,че в Пазарджик наистина сте ;) За това колко разбирам от стафове мога да ти кажа само едно - разбирам и то много повече от теб.Е,разбира се, не мога да се сравнявам с г-н Тодоров,ма и ти не можеш!
За креатина - прави каквото искаш - жалко за малкото,наистина.
ПП.Сори брато,ама ти си много далече от всички истини! :D
Ако ти си никой да може...но правилниците не са изислени от тебе за голяма радост на многото любители на СТАФА...ааааааааа кой колко разбира от СТАФОВЕ ... нека да неспориме за това ... ?????...несме на село но явно ти си от СЕЛО защо ти ще ми викаш БЕ , аз ще ти отговарям с МА...тука си много права с креатина ще си правя каквото желая..."АКО ТРЯБВА ЩЕ ГО ХРАНЯ САМО С КРЕАТИН"...СЪЖАЛЯВАМ НО НЕ СЪМ ТИ БРАТО ИЛИ ВИЕ ВЪВ ВАШЕТО СЕЛО ТАКА СЕ ИЗРАЗЯВАТЕ...радвам се че има такива като тебе та отвреме на време човек да разпусне...зада запазим що годе добрият тон КАКТО КАЗА ЕДИН КОЛЕГА...неми отговаряй повече , не ми пиши ... СТОЙ СИ НА СЕЛО ГЛЕДАЙ СИ ПИТООБРАЗНИТЕ КОТКИ и им се радвай....
Публикувано: 27 February 2009 - 05:06 PM
bulldogmen, в Feb 27 2009, 06:20 AM, написа:
В промишлен мащаб креатинът се произвежда чрез химичен синтез от две изходни вещества - от цианамид или от тиоурея. Креатинът, произведен от тиоурея, има различни примеси - дихидротриазин, дицианамид, остатъчни количества тиоурея, поради които, ако се приема по-дълго време, може да окаже вредно въздействие върху организма и да предизвика алергии, нарушения във функцията на бъбреците и рак
Странични ефекти свързани с болки в долната част на краката могат да бъдат свързани с употребата на креатинови добавки. Креатинът може да бъде причината за повишено външно налягане в долната част на краката. Това обикновенно се случва в след употреба на креатин когато човек почива или след тринировка. При хора употребявали креатин повече от 35 дни се наблюдава повишено нормално налягане в сравнение с хора, които не употребяват креатин. Това може да причини много силни болки в долната час на краката. Ако това състояние продължи се консултирайте с доктор и го уведомете за консумацията на креатин, въпреки че това състояние може и обикновенно отшумява ако не бъде лекувано то може да причини сериозни увреждания налагащи спешна медицинска намеса.
Други възможни(недоказани) странични ракции включват: диария, мускулни крампи, понижен обем на кръвта и нарушен баланс на електролитите в тялото ни. Спрете да приемате креатин и се консултирайте с лекар, ако забележите: алергича реакция (трудно дишане, сухота в гърлото, сухота на езика и устните), симптоми на бъбречни проблеми като намалено количество урина.
Виж какво с КОПИ ПЕИС не става тази работа ... ти си имаш твое мнение за креатина,а аз мое ... аз уважавам твоето мнение БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА СЪВЕТИТЕ...
НЕСЪМ ДАВАЛ КРЕАТИН НА КУЧЕТО СИ ... НИКОГА...но го натоварвам прекалено много и за това исках само да попитам дали някой е пробвал да даде креатин ... защото четох много за креатина , че ще увеличи издражливоста на кучето и т.н.
Това което четох за креатина не ми е достатъчно ... ЗАТОВА ПИТАХ НА ПРАКТИКА КАК Е...
Публикувано: 27 February 2009 - 05:09 PM
Публикувано: 27 February 2009 - 05:12 PM
Това си е протеин. С всичките плюсове и минуси на излишен/недостигащ протеин, който трябва да си е дозиран точно както трябва.
gogot не е тръгнал да върши престъпления, но подхожда наивно. Наивно е да искаш някой да ти дозира хранителна добавка за спортисти, без да посочиш конкретна хранителна и тренировъчна програма. А дори и да посочиш тези неща, абсурд е някой да се хване да ти прави всички нужни изчисления заради това, че си много симпатичен ;) .
Ми, представи си, че някой го е ползвал с добри резултати, но при съвсем друго хранене и друго натоварване, ти сериозно ли си готов да го приложиш механично върху твоето куче?
Публикувано: 27 February 2009 - 05:15 PM
LucaB, в Feb 27 2009, 01:43 PM, написа:

НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСЕН ... НАДЯВЯМ СЕ СЛЕДВАЩИЯТ ВЪПРОС КОЙТО МЕ ИНТЕРЕСУВА И СЕ ОПИТАМ ДА ГО ЗАДАМ ДА Е СХОДЕН С РАЗИСКВАЩИТЕ СЕ ТЕМИ И ВСЕ ПАК ДА ПОЛУЧА НЯКАКАВ ОТГОВОР...ЗАЩОТО НАЛИ ВСЕ ПАК ЗА ТОВА Е ТОЗИ ФОРУМ...
Публикувано: 27 February 2009 - 05:28 PM
mil_, в Feb 27 2009, 03:12 PM, написа:
Това си е протеин. С всичките плюсове и минуси на излишен/недостигащ протеин, който трябва да си е дозиран точно както трябва.
gogot не е тръгнал да върши престъпления, но подхожда наивно. Наивно е да искаш някой да ти дозира хранителна добавка, без да посочиш конкретна хранителна и тренировъчна програма. А дори и да посочиш тези неща, абсурд е някой да се хване да ти прави всички нужни изчисления заради това, че си много симпатичен ;) .
Ми, представи си, че някой го е ползвал с добри резултати, но при съвсем друго хранене и друго натоварване, ти сериозно ли си готов да го приложиш механично върху твоето куче?
ЕВРИКА...както бе извикал някой /нему помня името ;) /...БЛАГОДАРЯ ... БЛАГОДАРЯ ... МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ ... вече си бях помислил , че този форум е като някой други...РАЗВАЛНУВАХ СЕ....
А СЕГА СЕРИОЗНО ... БЛАГОДАРЯ ЗА ИНФОРМАЦИЯТА ... сега вече ми е ясно , защото питах много ветеринари за това как се дозира креатина , как се дава и т.н. и всички те неми отговаряха а си търсеха повод да избегнат темата...защото грешката е била в мене...
ОЩЕ ЕДИН ПЪТ БЛАГОДАРЯ ... С ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА ЛЕСНО СЕ РАБОТИ ... :)
ПОСЛЕСЛОВ : За нищо на света не бих си правил експерименти с което и да е живо същество , камо ли с Американски стафордшир териер...
Публикувано: 27 February 2009 - 06:51 PM
Имам един въпрос към теб. Би ли рискувал здравето на кучето си,за да видиш аджеба как му влияе креатина ?
Тук между нас няма фармацефти,ако желаеш има достатъчно ветеринари във форума питай тях, как и защо се прилага даден продукт ! Тук не е място да се правим на по-по най...