ДОБРЫЙ ДЕНЬ!!!!!!!!! НАКОНЕЦ Я С ВАМИ!!!!!!!!!!!
Американски Стафордшир Териер Говорилня
Публикувано: 02 April 2009 - 06:14 PM
Публикувано: 02 April 2009 - 08:32 PM
dimo, в Apr 2 2009, 01:43 PM, написа:
Димо, много се радвам за успешната операция. Да ти е жива и здрава още дъъълги години!
Публикувано: 02 April 2009 - 08:40 PM
...иначе със забрани развъдчикът- без съвест, няма да стане по-добър развъдчик!!!
...искам да Ви припомня, че колкото и да си добър, и колкото и съвестно да работиш, винаги може да се получи фал, ние можем да предполагаме, но само господ разполага!!! Важното е да се поучиш от грешката си, но пак казвам - винаги може да се получи не дотам качествено поколение, колкото и добри родители да си използвал и е глупаво да съдиш за развъждането на някой само от едно негово куче или кучило, било то качествено или не!!! ... аз обаче продължавам да съм на мнение, че развъдчикът трябва да има свобода, а кой колко може и прави нека оставим хората да оценяват!
Абсолютно заставам зад мнението на TORMENTOR
Цитат
ограничения и натиск, няма да има нищо по-добро от това, с което разполагаме в момента.
Там хората са "доста" либерални и не ограничават с нищо и никой, който желае да развъжда родословни и оценени кучета.
Абсолютно съм съгласна и с двама Ви ! Просто ми четете мислите
Публикувано: 02 April 2009 - 08:41 PM
Засега все още е малко неуверена в походката , но се оправя. Както винаги апетита е на ниво, което ме успокоява.
Публикувано: 02 April 2009 - 08:47 PM
dimo, в Apr 2 2009, 04:43 PM, написа:
Пожелавам ти наистина да се оправи бързо "бабата" и да се върне към нормалният си живот!!!
Публикувано: 02 April 2009 - 08:53 PM
Определено критерии за добра работа трябва да е практиката. Има едно просто правило от диалектиката на Хегел - прост, но ефикасан принцип - Количествените натрупвания водят до качествени изменения! С количеството, ще дойде и качеството. В световен мащаб е доказано, че не винаги от много качествени родители се пръква качествено поколение, но в това е ролята на развъдчика да се опита и да ппредвиди възможностите и съобразно тях, даденостите и своите виждания да направи връзката. А иначе наистина ние предполагаме, но онзи от горе разполага с нещата....
Публикувано: 02 April 2009 - 09:32 PM
INSOMNIA FROM STAFHOUSE
Публикувано: 02 April 2009 - 10:19 PM
Девочка на аватаре - это Ютта Елус Бьянка Эйприл Мирэкл ?
Публикувано: 02 April 2009 - 10:20 PM
Публикувано: 02 April 2009 - 10:30 PM
Меня зовут Димчо Диманов.

Вход

Горе
Цитиране +