Американски Стафордшир Териер Говорилня
Публикувано: 14 May 2009 - 01:34 PM
обмислям варианта да си взема едно кутренце и се спрях на тази порода... проблема е, че досега не съм имал куче и не съм много сигурен, че ще се справя. опит нямам никакъв...
та въпроса ми е, има ли някъде сайт, където да има календар със събитията през годината на които мога да присъствам и да се запозная със собственици и да си задам въпросите и да преценя за себе си дали ставам за стопанин или не. а и да се запозная до известна степен с евентуални проблеми при отглеждането и съжителството. все пак мисля, че да се грижи човек за подобна животинка е доста отговорно и трябва да се подходи както трябва към въпроса.
освен това бихте ли ми препоръчали развъдници, които също да посетя и евентуално да си взема след като реша разбира се.
Публикувано: 14 May 2009 - 01:41 PM
Публикувано: 14 May 2009 - 02:26 PM
Публикувано: 14 May 2009 - 02:52 PM
Истината поне за мен е че преди да си вземеш куче трябва доста да прочетеш наистина и да се поинтересуваш от конкретната порода. За съжаление тук преди имаше значително повече информация за тази порода, но....Сега може да се поинтересуваш в световната мрежа. Там има многооо сайтове и форуми за тази порода.
Може да се каже, че аз също все още не се чуствам готов да си взема стаф и за това и нямам...

Публикувано: 14 May 2009 - 03:53 PM
иначе чета... гугъл го разсипах от заявки... и колкото повече чета толкова повече се навивам... затова искам да говоря със собственици, които да ме разубедят... лоши навици или капризи, които биха проявили... въобще някакви недостатъци за да си изградя по-реално мнение по въпроса... един вид да съм максимално подготвен и да има по-малко неприятни изненади след това...
Публикувано: 14 May 2009 - 05:18 PM
dimomit, в May 14 2009, 04:53 PM, написа:
иначе чета... гугъл го разсипах от заявки... и колкото повече чета толкова повече се навивам... затова искам да говоря със собственици, които да ме разубедят... лоши навици или капризи, които биха проявили... въобще някакви недостатъци за да си изградя по-реално мнение по въпроса... един вид да съм максимално подготвен и да има по-малко неприятни изненади след това...
Много правилно си се ириентирал. Успех в начинанието!

Публикувано: 15 May 2009 - 01:34 PM
Общо взето като за тази възраст здравето и е доста добро, активна е, и дори има желание за повече движение отколкото могат да понесат дъртите и кокали. Отново започна да се озъбва на чуждите кучета, което означава че пак е във форма след операцията и лечението.
За рождения си ден торта не получи, но наблегна на пилешкото.

Публикувано: 15 May 2009 - 07:11 PM

Публикувано: 15 May 2009 - 07:18 PM

Публикувано: 16 May 2009 - 08:52 AM
На тази възраст всеки ден крадем живота от смъртта, така че колкото и е писано на дъртата да живее още - все ще съм щастлив, че е покрай мен.
Ceasar, тя "малката" ако реши и минава като танк през бабата, но общо взето и е втълпено, че не трябва да го прави. Когато обаче става въпрос за храна, бабата е достатъчно да изръмжи по нейния си начин и операция "Респект" е проведена.

Публикувано: 16 May 2009 - 09:05 AM
dimo, в May 15 2009, 12:34 PM, написа:
Общо взето като за тази възраст здравето и е доста добро, активна е, и дори има желание за повече движение отколкото могат да понесат дъртите и кокали. Отново започна да се озъбва на чуждите кучета, което означава че пак е във форма след операцията и лечението.
За рождения си ден торта не получи, но наблегна на пилешкото.

Е с малко закъснение

Публикувано: 17 May 2009 - 12:09 PM
CLASS PUPPY-MALE
LUKAS KING OF RING'S-V1

CLASS PUPPY-FEMALE
PENY KING OF RING'S-V1

Публикувано: 17 May 2009 - 12:22 PM

Шапка ви свалям на вас двамата !
Този път наистина надминахте не само другите , но и себе си !
Обаче на някой май му се събра мноооооооооого да черпи ?

Публикувано: 17 May 2009 - 12:32 PM

Публикувано: 17 May 2009 - 02:44 PM

Публикувано: 17 May 2009 - 03:58 PM

...изложбите в Ниш, винаги са били много приятни, винаги с много участници и конкуренция!