Плю дерибейчо,колко ли трябва да ти е умствения багаж да стоиш зад някакви измислени герои в измислен филм, наподобяваш психо-комедия с наченки на турски сериал...и ни най-малко съм връждебно настроен,но повечето ти коментари са с привкус на яд, че ние всички имаме кучета от породата АСТ и никой не пречи на другите да имат собствено мнение относно развъждане и поглед върху породата. Твоето мнение никак,ама никак не ме интересува,за мен ти си човек ,първо неуважаващ себе си,камо ли останалите...дали си някаква подлога някому или просто измислен герой с измислен ник си е твой личен ангажимент към твоята лудост . Не желая да познавам хора като теб,пишещи и мажещи с една единствена цел да има интрижка за да може да създаваме напрежение в форум,в който наистина има
истински мнения, а не безмислено подлизуркване и издигане в култ някакви измислени герои в малодушната ви среда . Айде бъдете здрави вашата чета и си гледайте кучетата за удоволствие,без да избивате комлексите си върху тях и да чешкате голямото си его, чрез едни душици, които с нищо не са виновни за деянията на стопаните си ! Отношението ми към кучетата вие никога няма да го имате,по простата причина,че те на нещо,което ви е по сърце,а инструмент за вашето изтъкване в общество,което в последно време по отношение на човешки взаимотношения е на доста ниско интелектуално ниво.
п.п. Ако не беше толкова трагично всичко...може би щеше да бъде и смешно .