Може да се каже, че Чико е дете на този форум.
Затова имам да благодаря на много хора заради Чико, дано не пропусна някого:
SMitreva Благодарение на теб, сега Чико гради своя нов живот с новото си семейство в една прекрасна страна ! Благодаря !

Другите един по един - само защото не мога да напиша всички едновременно:
albena – Ти беше до мен преди година в тежък момент и помогна съвсем реално точно навреме. Помогна и финансово за Чико. И не престана да бъдеш верен приятел.

bushkata – Хей, Френдке, просто не е възможно да изброя всичко, с което си ми помагала за Чико, а и не само за него.

Galiadogs – Ти си човекът, който ценя безкрайно. Помагала си ми не само за Чико, а и за други животинки. Научих от теб много. Благодаря !

geriat – Ти си втората майчица на Чико, грижеше се за него перфектно в продължение на 1 година и 1 месец. Без теб можеше и да не разберем точно колко невероятно и прекрасно е това куче всъщност. Под твоите грижи и правилно отношение се разкри напълно неговия характер, а той се оказа истинско бижу. Благодаря !

grigo009 – Благодаря за топлите думи и желанието да търсиш за него възможности !
Д-р Бобадова – Благодаря за финансовата и морална подкрепа !
didiqn – Приятелка, която отдавна ми помага, още откакто пътищата ни с Чико се пресякоха
dora7511 – Даже и за миг не се поколеба - щом те помолих, веднага ми осигури пряк контакт с твои партньори от Германия, за да бъде качена обява за Чико на сайта им. Благодаря !
JennyB – Измисли чудесен текст за обява на Чико, като вложи сърцето си

Elizd – Подари прекрасен текст за Чико, такъв подарък няма цена – Благодаря !
fanfann – Благодаря за финансовата помощ ! Тя има и морална стойност за мен.
Francesca – Благодаря ти за обичта към Чико и за финансовата подкрепа.

InaG – Как не се умори не знам, не престана да ме подкрепяш заради Чико повече от година ! Благодаря ти и за финансовата помощ !
Илит – Чико ти беше слабост отдавна, а и той те хареса, помня аз :) И ти не отказа да търсиш възможности за него. Благодаря !
Кикита – Освен оргомната и безценна помощ като цяло за животни в беда, неуморно пускаше обяви и за Чико. Благодаря !
mil_ - Благодаря, че те има ! С една дума, или дори без думи, усещам подкрепата ти

mimotova - Съвсем не се познаваме, но и ти отдели от времето, енергията и контактите си за да ми помогнеш с идеи и предложения за Чико, когато те помолих. Благодаря !
Neofly, Grima & Margokk – Безценните хора, които ме водеха из лабиринтите на немския език. Тонове, тонове преведени материали и писма за Чико - създавани и актуализирани по необходимост във времето. И продължават да ми помагат. Това е огромен труд. Обичам ви !!!

Neofly – Ти си вълшебница ! Без теб преди няколко дни щеше да ми се пръсне сърцето ! Благодаря !

Nickey – Чико те обикна от първия миг, а той безпогрешно умее да разпознава хората. Свърши огромна работа за това момче в последните дни – отдели от времето, енергията и средствата си за да му направиш невероятни снимки, прекоси София за да вземеш транспортен бокс, сглоби го сама, осигури транспорт за мен, и за Чико от хотела до аерогарата и беше с мен до края за да го изпратим. И това, ей така – между другото, щото ходиш и на работа, пък и животинки те чакат в къщи ! На всичко отгоре редовно ми помагаше за него и финансово ! Обичам те колкото и Чико те обича !

dmm – Преди година ми даде ценни и вярни препоръки, когато те помолих. Благодаря !
PURSY – И ти отдели реално време и енергия за Чико. Благодаря !
Polence – Дори не се познаваме лично, а беше готова да помогнеш за Чико с транспорт. Благодаря ти и за подкрепата по телефона в тежък момент.
Rodegunda – Безценна помощ с прекрасни банери за Чико и постоянна приятелска подкрепа. Благодаря !

Taz – И с теб не се познаваме, но и ти с готовност предложи за Чико цялото си време и колата си.
twoofo – Отдавна беше, преди повече от година, но да не мислиш че съм забравила огромната ти помощ с много важни преводи на английски. Благодаря !
Хората, които са си купили календар на dailapa.dog.bg за 2010 г., с указание средствата да се използват според нуждите – от приходите беше отделена сума и за Чико, така че всеки от вас му е помогнал с частица от себе си. Благодаря !
Освен хората от този форум, за Чико са ми помагали и други мои близки приятели – Благодаря !
Всички хора, които са подкрепяли Чико в мислите си – Благодаря ви ! Вашата енергия не е отишла напразно.

Или както казва една от любимите ми съфорумки g_vasileva:
“Никой сам не е силен!”
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ !