"СРЕЩУ НАСИЛИЕТО" - официален старт 24 януари
Публикувано: 24 January 2009 - 03:50 PM
Пък на сичкото отгоре колежката Бушка :blink: ни беше обрала доста подписоклиенти още от другия вход на парка и много хора ,като им дадем брошура с гордост съобщаваха "Вече подписахме, ей там има.." ;D
Да гледате довечера новините на БНТ1 в 20 часа.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 24 January 2009 - 04:13 PM
Бяхме за малко на пл. Славейков и за още по-малко на Попа. Ще пусна снимчици довечера най-вероятно. Истина е, че много хора подминават, но мисля, че като цяло вървеше доста добре!
Днес оставих подписки, плакат и флаери и в клиниката на д-р Златева и д-р Панайотов в Редута, а утре ще занеса и в Бест Вет в Стрелбище.
Публикувано: 24 January 2009 - 05:02 PM
е пропуснах да му отговоря.
тъй, айде до утре с нов урожай.

Публикувано: 24 January 2009 - 05:09 PM
Поздравления за всички осъществили това. Знам колко тичане, нерви и мисъл изисква това.
Доста хора каззаха "чухме по радиото за акцията" :->) Други говореха за котките, за които са гледали вчера. Може ли инфо за какво става дума и може ли да се гледа някъде.
Ние с Вайолина не знам точно колко подписа събрахме, но бяха хубава бройка. В нея са - ако й се броят, да каже ;)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 24 January 2009 - 05:25 PM
Ние пред НДК сме събрали 7 пълни листа(210)
няма да се изказвам за голям процент от хората,всякакви работи чух и т.н.
то не бяха за хората да се погрижим,за акото по улиците,за бездомните, и ей това ме уби "то всичко дето е пухкаво и миреше,не го обичам" :rolleyes:
Важното е,че с малко повече напън и обеснения се подписват,наложи ни се да покажем снимките на няколко пъти,хората останаха доста разочаровани и замислени ;)
Да похваля масата на Попа-тръгвам към някой и те ми викат "ама ние сме се разписали вече на попа",такива имаше поне 30 ;)
Браво на всички и на тези които стискаха палци,утре сме пак на линия ;)
За котките вчера даваха по бтв,че нямало за тях приюти,а само за кучетата.Виж във vbox7 дали няма нещо ;)
Поздрави :)

СПЕЦИАЛНИТЕ ЛЮБИМЦИ
Всичката тъмнина на света не би могла да се пребори със светлината на една малка свещичка.
Публикувано: 24 January 2009 - 05:31 PM
Ако някой не знае-тя е на около 10-12 год и усилено раздаваше брошури и си имаша собствен лист с подписи :wub:

СПЕЦИАЛНИТЕ ЛЮБИМЦИ
Всичката тъмнина на света не би могла да се пребори със светлината на една малка свещичка.
Публикувано: 24 January 2009 - 06:14 PM
Браво на нас и да ги мачкаме лошите!!!
П.п. Забеавих да кажа, че дойде един мъж от радио, който поиска да вземе интервю, каза че в понеделник ще се обади на телефоните да уговори интервю за вторник. Zviarik беше там и би трябвало да е чула кое радио, аз отидох към края вече, когато го насочваше да се обърне към д-р Бобадова като наше медийно лице.
Публикувано: 24 January 2009 - 06:46 PM
Всичките жестокости били от провинцията,нямало в София такива хора,защото провинциалистите знаели и виждали как се коли кокошка,софиянци от къде да знаят :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
ужааас,да се смея ли,да плача ли :(
изчаках го да се разпише,без да му казвам,че съм от провинцията B)
аз пропуснах да кажа,че моят партньор беше insomnia

СПЕЦИАЛНИТЕ ЛЮБИМЦИ
Публикувано: 24 January 2009 - 06:54 PM
Утре действаме по следния начин.
1. Плиска - само Людмила + 1 човек от На ти с природата
2. Орлов Мост - Фибси + Емилия
3. Сити Център - На ти с природата
4. НДК - Лудница + евентуално Инсомния
5. Южен Парк горен вход - Бушката + Ваолина
6. Южен пакр долен вход - Мил + Агалина
7. Славейков - Бобадова, Ансф + Елерина
8.Мола - Блу оушън.
Всички да сте на време + да имате подписки и други материали.
Благодарим на всички които се включиха.
Публикувано: 24 January 2009 - 07:26 PM
Цитат
Хора , ще успеем! :wub:

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 24 January 2009 - 07:53 PM
През нашия пункт минават главно хора с деца и пенсионери, много от които ме изненадаха и с готовност подписваха. Имах два случая, които искаха бланка да събират и те, искаха флайери, за да влизат в сайта и да теглят бланката от там. Снимките не ни се наложи да показваме, иначе предлагах на такива, които си мислеха, че боеве няма. Един 17г. лигльо ми каза "аз ритам, каквото ми падне", опитах се да поговоря, но реши, че ще продължи да се прави на интересен. Друг образ заяви, че също обича да малтретира животни, а аз го изпратих с усмивка и му казах- много лошо. след 2 минути се върна обратно, каза ми "аз се пошегувах, имам котка" и се подписа :huh: И, разбира се, един лекар, който ми каза, че нямам представа колко случая на кучешка тения има при деца, да съм направела подписка за децата, а аз не се сдържах и му казах той да направи. Иначе е пълно с такива, които СТРАШНО бързат, стигат 20м напред и спират нещо да си чакат. И друг пример, подмина ни момче с голдън и отказа да ме изслуша, но навръщане при втори опит се подписа ;D И класиките- приберете тия от улицата; нас кой ни пази от куетата; погледнете каква е мръсотия и т.н.

Дарк 07.10.1998- 08.02.2010 /// Ата 07.10.1998- 26.07.2011
Тичайте волни, мили мои кученца...
Публикувано: 24 January 2009 - 08:19 PM