"СРЕЩУ НАСИЛИЕТО" - официален старт 24 януари
Публикувано: 24 January 2009 - 08:58 PM
Първо поздравления на всички, които са се включили в събирането на подиси..
Тук в Пловдив, въпреки неблагоприятното време , при това на един пункт събрахме 630 подписа :yahoo:
Днес всъщност осъзнах колко е трудно да се събират подписи..
Всеки втори човек си мислеше, че ще му искаме пари, та се налагаше леко да подчиваме зад тях и да добаваме "Става въпрос само за един подпис" ;D
И въпреки това.. доста голяма част от хората бяха доста негативно настроени към нас и към това, което правим... Имаше всякакви образи: Един господин на три пъти дойде, за да ни обяснява как не трябва да събираме подписи, ами да действаме срещу кулинарните предавания, защото там се готвят животни.. А пък куриоза на деня беше един мъж, привидно на около 50 години.. чужденец.. носеше пръчка, на коята на върха беше забита игла от спринцовка.. и непрекъснато повтаряше "This is for bad people" .. при което започна да ни показва някакви картички на дъщеря му, обясняваше ни за живота му :o...абе изобщо днес се нагледах на какви ли не образи ;D
И тук искам да изкажа благодарностите си към всички , които бяха от нашата групичка! :wub: Успех на всички! :blink:
Публикувано: 24 January 2009 - 09:14 PM
Цитат
810
На връщане събрахме още една бланка!
Днес се опитаха да ми купят плюшеното куче няколко пъти. Имаше хора които не искаха да чуят изобщо за какво става дума и такива които бяха чули сутринта по радиото и идваха специално за това...
Имаше мрънкащи и недоволни от бездомните, от това че хората не са на ниво,пък кучета сме тръгнали да оправяме, от това че кучетата носят тения, чума и СПИН... :rolleyes:
Един чичко ,който тъкмо се беше надъхал да се подписва и аз си пея и обяснявам около него за какво всъщност се подписва и той съгласен съгласен и аз " и стоп на боевете с кучета" и той " :o оооо не не- аз тогава не мога да се подпиша...как така-аз самият съм организатор..." :angry: и си мисля аз: " Агалина къде си?"
Но имаше и хора които ни се изкефиха и поискаха бланки за да събират и те подписи,имаше и желание за друга помощ освен подпис и отпратихме жената към банковата сметка :)

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Публикувано: 24 January 2009 - 09:53 PM
Сега по същество - по битовите въпроси:
1. Вкъщи имам 4 зелени пластмасови стола - ако не достигат столове ,с радост ще ви ги предоставя + дървена сгъваема маса - като цяло доста тежка и ниска , но ако ви трябва резервен вариант ,стоя на разположение.
2.Ако липсват хора за идния уикенд - ще се постарая да съм на линия за единия ден .
3. Мислите ли,че трябва да се обърнем към българските евродепутати за подкрепа и ако да дали трябва да стане по формален начин (отоврено писмо или нещо от сорта ) или неформален начин
4.Някой би ли ми пратил линка коригирания вариант на подписката ,търсих я на сайта и във форума ,но не я намирам :(
Поздрави ,
Войнов
Публикувано: 24 January 2009 - 10:19 PM

Дарк 07.10.1998- 08.02.2010 /// Ата 07.10.1998- 26.07.2011
Тичайте волни, мили мои кученца...
Публикувано: 24 January 2009 - 10:36 PM
Цитат
ЦЪК
Добър репортаж, впечателна съм от кадрите, които излъчиха, както и от коментара. Браво на тях.
Друга тв май няма репортаж?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 24 January 2009 - 10:37 PM
Наистина е въздействащ! Да не говорим, че репортерката ни даде и някои съвети! Хиляди, хиляди благодарности!

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 24 January 2009 - 10:49 PM
Лека вечер на всички...
Току-що гледах репортажа...много е хубав(в кавички разбира се)...разплаках се дори :'( трябва да успеем...и ще успеем!
Fabian : http://city4people.e...%BD%D0%B5%D0%BC
Публикувано: 24 January 2009 - 11:00 PM
Ще имаме нужда от още пари. Тепърва ще имаме разходи още - копиране на подписки, изпращане на писма.
Моля наистина, който може да помогне с парички.
Събраните до момента пари приключват скоро и оставаме сакати.
Ще се отчетем до стотинка.
Благодаря.

Публикувано: 24 January 2009 - 11:11 PM
За втори път рева,ако щете ми се смейте.
Чувствам се виновна(не знам защо) ,също така обвинявам тези които ме подминаха днес,но и съм адски горда изпитвам някакво чувство на спокойствие и съм още по-заредена със сили и думи за утре ,радвам се,че не съм си затворила очите и че съм с вас и се подкрепяме.
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ :wub: :wub: :wub:

СПЕЦИАЛНИТЕ ЛЮБИМЦИ
Всичката тъмнина на света не би могла да се пребори със светлината на една малка свещичка.
Публикувано: 25 January 2009 - 04:24 AM
Та! Сетих се нещо, което забравих да кажа.
На Славейков ни хрумна нещо - тъй като много деца и изобщо млади хора, под 18 искаха да се подпишат си направихме една бланка, на която пише "ДЕЦА" и им давахме да се подпишат там, а на тийнейджърите, освен да се подпишат там им давахме и флаерчета, защото и-нет потребителите са голяма сила.
Ако желаете - направете си и вие една бланчица за тях.
Сега може и да поспя пак.
П.П. Ники, страхотен репортаж!

Публикувано: 25 January 2009 - 08:59 AM

Много е грубичко, даже повечко от грубичко.
Може да се помисли за друга визия или като цяло друга идея.
Публикувано: 25 January 2009 - 10:00 AM
А това съвсем не е, защото кучето е плюшено ;D
Идеята е да е стряскащо и виждам по реакцията ти, че се е получила.
ПП Оправих линка към петицията в сайта.
azzzy моля, ако имаш възможност направи страница с новини и пусни новината от вчера, Nickey може да ти предостави снимки. Аз тръгвам отново. Ако някой има възможност и желание, нека ми прави компания на Южен парк вход откъм бул. Витоша, agalina ще позакъснее и ще съм сама до някое време.
Публикувано: 25 January 2009 - 10:20 AM
Хора, казах ли ви вече колко съм горда ,че всичко започна от този форум?
Сутринта един съсъд ми вика ,че ни е гледал по ТВ и че се кефи ,че :"има още хора ,които не мислят само как да се натъпчат ,а им пука за нещата" :blink: Нищо особено на пръв поглед, само дето този човек панически се страхува от кучета ..а сега пипна Джесата по гърба ;D
Успех и днес!
п.п.Нямя да закъснея ,отивам сега при Мил.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 25 January 2009 - 10:34 AM
Пожелавам успех на всички днес!