Dog.bg Форуми : "СРЕЩУ НАСИЛИЕТО" - официален старт 24 януари

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (37 Страници) +
  • « Първа
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

"СРЕЩУ НАСИЛИЕТО" - официален старт 24 януари Оцени темата: -----

#181 Потребителят е офлайн   Nickey Икона

• the BlueAngelicDevil
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 25 January 2009 - 11:34 AM

Визията на кампанията е буквално розова в сравнение с това, за която се борим!
User's Signature

Качена снимка

#182 Потребителят е офлайн   Fibsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 25 January 2009 - 02:21 PM

253 посписа на възрасти, 22 на деца днес от Орлов мост!  :yahoo: Общо за двата дни  433.
Отделно от Емилия 150 от СУ.
Пак големи орази имаше днес- един, който заяви, че е публична личност и затова не може да се подпише и жената с него, която била против насилието, но имала други съображения  :rolleyes: много се ядосах, че искат да се направят на нещо повече!!! Имаше и една жена с куче, която каза, че тези неща ги правели "уродистите"- 3-4 поколение на деца резултат от м/у братски и сестрински връзки ствала хермафродити от не знам си кой вид- "Вие смт млада, ориентирайте се и не се подвеждайте- ще ги познаете по пи_ките"  :o.
Иначе се подписа човека, направил музикалното оформление на репортажа по БНТ снощи- много благодарих и казах това,което беше написала д-р Бобадова, че ще благодарим с писмо  ;)

Хора, благодаря ви, че ми дадохте взможност да съм една от вас!!!!!!!!
User's Signature

www.liebern.com

Дарк 07.10.1998- 08.02.2010 /// Ата 07.10.1998- 26.07.2011
Тичайте волни, мили мои кученца...

#183 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 25 January 2009 - 05:01 PM

При нас ( Южен парк ,откъм Витошка)  пак беше слабо- само 150.Супер ме е яд, защото си мислех ,че мястото е много силно, много хора с кучета ,а то..цял ден главно майки с колички ,повечето от тях още  като чуеха "животни"  казваха на секундата "не ,не мерси" преди да стигна до "превенция срещу насилие към хора" ,  много възрастни хора ,които естествено се оплакваха от какво ли не - изобщо всеки подпис беше съпроводен с половин час психоанализа, много тегаво.Няколко човека идваха директно да се подпишат защото са ни гледали снощи по ТВ.А пък кучкарите от квартала  повечето вече се бяха подписали в близкия вет кабинет.
Имаше и  готини моменти - едни разхождащи   три питбула много се израдваха и взеха бланки да събират и те (няма да повярвате -едното куче беше от задомените от този форум ,на Кара майката пит с бебета ,която намерихме :blink:,не  можах да го  позная онова бебе, такава красавица е станала..)  ; един полицай  развълнуван  ни показа снимки на кучето си и  повтаряше "Браво на вас! Правите страхотно нещо!" ; групичка   мъже и жени  с  рокерско облекло  се разписаха и хоп -след малко ни доведоха още свои  приятели , за да се подпишат и те ..бе готини!
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#184 Потребителят е офлайн   shadow Икона

• master of puppets
  • PipPipPip

Публикувано: 25 January 2009 - 05:43 PM

Пу, днес в южния беше лудница- явно топлото време си каза думата. Та мислех, че ще се похвалите с няколко стотин подписа...  :(
User's Signature

Качена снимка

#185 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 25 January 2009 - 06:04 PM

Цитат

Пу, днес в южния беше лудница- явно топлото време си каза думата. Та мислех, че ще се похвалите с няколко стотин подписа...  :(
Малко момиче с голямо куче ? Подмина ни като пътен знак, ако си била ти. Ззззз...  - докато се сетя името  на кучето, че и твоя ник забравих и беше отминала, а аз продължавах да Зззззз-ъкам. ;D
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#186 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 25 January 2009 - 06:06 PM

И аз така ..Но все пак го  попипах кучо по готината тиква.. :blink:
User's Signature

#187 Потребителят е офлайн   shadow Икона

• master of puppets
  • PipPipPip

Публикувано: 25 January 2009 - 06:17 PM

Буш, теб сме те пропуснали.  ;D Много народ, много нещо...
Но пък на Агалина завъртяхме опашка.  :blink:
User's Signature

Качена снимка

#188 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 25 January 2009 - 06:17 PM

Неприятно: Чичка с боксер. Розинка отива да пита дали ще подпише, отговора е "не желая". След което кучето му се надупва пред нас и си върши каквото има, човека отминава.
Тъповат, но едър младеж, дъвче Фафла. "Ще ни подкрепите ли...." - налапва голяяяяма хапка вафла и ме гледа тъпо, без дума да каже, отминава. След няколко крачки се обръща и гледа  зло.
Двойка. "Ще подпишете ли..." и двамата едновременно поглеждат през мен, сякаш съм прозрачна и ме няма ("Минавам през теееееб").
"Срещу бовете с кучета...", девойката отминава, подвиквайки "Че има ли такива, бе", аз вряскам след нея "Имам снимки, елате да ви ги покажа". Не дойде.

Приятно: едно момиче дойде само, "да, знам за какво става дума". После гледам задаваща се група от 6-7 човека, викам си тия трбва да се преслушат и ги гледам лакомо. Дойдоха сами - момичето ги довело, да се подпишат и те.

Иначе имаме  няколко, не знам точно колко листа, + 2 цели от  Розинка.  :blink:

п.п. Видях няколко акащи кучета (извинете) и нито един стопанин, който да прибере.  :(
Компания ми  правеше местното куче, един кафяв. Минаващ човек ми каза името му, с К, ама го забравих. Бил над 12 годишен. Готин дядка, търкаля се по една поляна цял ден, но  има голям проблем с единия крак, крив и определено отекъл.
Видях и 3кракия от  бензиностанцията, за когото кой беше? се беше загрижил - тичаше много ангажирано с едно други куче, по техни си дела. Явно е добре момчето вече.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#189 Потребителят е офлайн   azzzy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 January 2009 - 06:18 PM

Цитат

Истината е повече от грубичка.
А това съвсем не е, защото кучето е плюшено  ;D
Идеята е да е стряскащо и виждам по реакцията ти, че се е получила.

ПП Оправих линка към петицията в сайта.
azzzy моля, ако имаш възможност направи страница с новини и пусни новината от вчера, Nickey може да ти предостави снимки. Аз тръгвам отново. Ако някой има възможност и желание, нека ми прави компания на Южен парк вход откъм бул. Витоша, agalina ще позакъснее и ще съм сама до някое време.

Спретнах нешо набързо, новината е копитана директно от сайта на Nickey, като съм цитирал източника и съм сложил линк натам, В момента нямам време за нещо друго, ако ти или Ани решите, можете да я редактирате, както и да добавите английска версия.

Мисля, че ще е добре да си намерим още един-двама content manager-и с повече време и журналистически наклонности. Някой желаещ? :)

#190 Потребителят е офлайн   d-r Bobadova Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 25 January 2009 - 06:29 PM

1) 18:45 започват новините по TV2, ще има репортаж за нас
2) Ако позволите да се похваля с още 700 подписа. За двата дни от нащия пост - 1500 подписа!
Благодаря ви, хора! Благодаря за подкрепата!
Страхотен екип сме!

П.П. Използвам този пост да благодаря на кампанията и усилията на всички ни, защото днес ми се случи нещо много странно. В 12:00 дойде едно момиченце с баща си. Дойде специално да се запознаем, защото...
Защото сме братовчедки. Снощи е гледала новините и решили да дойдат. Не стига, че сме роднини, ами и тази година се дипломира по специалността "Ветеринарна медицина", но има и още. Моето първо име е Мила. Нейното също. Остана да ни помага и прие задачата с почти истеричен ентусиазъм.
Мила, радвам се, че се запознахме!
User's Signature

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835
Качена снимка

#191 Потребителят е офлайн   Fibsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 January 2009 - 06:49 PM

Ох, просълзих се от горната история! Страхотно е това- не само, че сте се намерили, но и защото Мила очевидно е човек, който милее за каузата ни! Поздрави за Мила, ще я чакаме във форума!  :blink:
Репортажа на TV2 беше.. не ми хареса толкова, колкото снощния на канала. Заложиха на Аспидов, но вчерашния беше по-въздействащ! Все пак да благодаря, че са ни отделили време! Това е показателно!
И сега да се покажа деподготвена, но това с картичките не го бях чувала досега, изобщо не ми е мн ясно какви ще са действията ни, предполагам ще трябва да изчета другата тема.
User's Signature

www.liebern.com

#192 Потребителят е офлайн   vaiolina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 January 2009 - 06:54 PM

Общо с двете бланки от Розинка имаме 8 запълнени за днес. Днес една жена мина, която е писала във форума и благодарение на него си е открила кучето (Рей-хъски), та взе и тя бланки да събира...На Бушката все й се оплакват от кучешките материали, които са се подали изпод снега  ;D и тя така се обрива вече като ги види, че ходи да ги покрива с борови клонки  ;D

#193 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 25 January 2009 - 07:06 PM

Току що гледах  новините по ТВ2 .За сега няма да коментирам видяното .

Продължаваме ,нали :blink:
User's Signature

#194 Потребителят е офлайн   Maggi Икона

• супа за душата
  • PipPipPip
Публикувано: 25 January 2009 - 07:25 PM

Цитат

Видях и 3кракия от  бензиностанцията, за когото кой беше? се беше загрижил - тичаше много ангажирано с едно други куче, по техни си дела. Явно е добре момчето вече.

Аз се бях загрижила за Черньо и не ми е излизал от ума нито за миг. Не съм го виждала откакто се канехме да го упояваме. Затворена съм в къщи по болест и не успявам да отида да го видя и снимам. Но ще го направя както обещах.
Bushka благодаря, че сподели и за него  :blink:
User's Signature

Качена снимка

Отделете малко време и вижте защо държим на кастрацията

#195 Потребителят е офлайн   Fibsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 January 2009 - 07:29 PM

Както ми каза днес една жена "Вместо да негодуваме срещу тъмнината, по-добре да запалим свещ". Това го каза на мъжа с нея, който се опита да се оплаче от всичко останало около нас. И го убеди да ни подкрепи  :blink:
User's Signature

www.liebern.com

#196 Потребителят е офлайн   LUDNICA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 25 January 2009 - 07:40 PM

Привет и от мен  :blink:
На НДК събрахме 300 подписа ;)
Още преди да съм оправила масата сутринта,тича една жена на около 60 години и вика " Вие ли сте тези по телевизията от снощи" и аз се съгласявам.Веднага подписа,след нея излизат две жени от билетен център и тя "Госпожи,елате да се подпишете тука.Стига си затваряте очите "  ;D ;D ;D Разби ме,така се амбицирах  :yahoo:
След това дойдоха две жени,едната имаше две кучета.Обеснявам и аз,и тя вика,че за това идва.Примерът за жестокост е бил пред мен.Немската овчарка която водеше,беше без задница(отсечена опашка и малко по-навътре) за тази овчарка,даже имало и тема тук.Та те взеха по една бланка и ще ми и донесат другата седмица  :yahoo:
И при нас имаше супер тъпи случай: Една гледа около 10 мин,ние и обесняваме за кво става на въпрос,тя си тръгва без да се разпише.След 2 мин се връща и вика на Анук "Кучешките боеве са спорт "  :angry: :angry: :angry:
Имаше ги всякакви.
Много се ядосах,че си мислят,че пари ще им вземаме.За това на един бял лист,сгънат на няколко пъти с големи букви написах "ПОДПИСКА" и го лепнах на плаката,между кучето и мотото.
Брей тоя народ взе да идва и да пита,да се разписва.

Благодаря ви  :wub: :wub:
User's Signature

Качена снимка
СПЕЦИАЛНИТЕ ЛЮБИМЦИ
Всичката тъмнина на света не би могла да се пребори със светлината на една малка свещичка.

#197 Потребителят е офлайн   ansf Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 25 January 2009 - 07:43 PM

Засега сме събрали около 5100 подписа за двата дена, а нямам инфо от още няколко поста.

Аз мисля, че по ТВ 2 беше супер, бяха много готини и приятелски настроени. Вие гледахте ли?

#198 Потребителят е офлайн   LUDNICA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 25 January 2009 - 07:50 PM

Да отбележа,че днес бяхме извадили снимките най-отгоре,та всички да ги виждат и от далеч.Имахме голям успех.Аз се разревах един път и успяхме да разревем две момичета :'(

Днес бях с Анук  :wub: ,а Инсомния ни е помпогнала от работата си с една бланка ;)

Аз пропуснах репортажа,ако някой е успял да го запише,да даде линк  ;)
User's Signature

Качена снимка
СПЕЦИАЛНИТЕ ЛЮБИМЦИ
Всичката тъмнина на света не би могла да се пребори със светлината на една малка свещичка.

#199 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 January 2009 - 08:00 PM

Здравейте, от днес имам 27 листа или 810 подписа. Ей, Славейков и Попа, не чийтвайте да смятате общо подписите ;D . Готиното беше, че имаше хора, които казаха, че и те си имат подписка, момче и момиче казаха, че събират в университета подписи, една дама ми донесе полупълен лист с подписи Е имаше и едно момиченце, което се похвали, че било на кучешки боеве и съм била животински расист, но това само ми спечели симпатии и още подписи от хората, които я чуха. Много деца искаха и те да се подпишат едни момчета казаха, че имало подписка в училището им и дори били правили доклади против насилието, които чели на по-малките деца.

А днес едно момче от партия Зелените се подписа и взе бланки за колегите му. Каза, че е сигурен, че биха ни подкрепили.

И при мен днес имаше една жена, която искаше да остави пари и я препратих към банката. А една бабка, ама наистина стара, на репликата срещу боевете с животни ми отговори ама как, как иначе ще се развличаме. Е леко повиших тон и извадих снимките и казах, че ако това за нея е развлечение по-добре да ходи тя да умира на ринга Една жена попита дали има вече стопани за кучето от кучешкия бой на снимката искала да го вземе да го гледа.

Мисля, че светът ще го оправим, дали с добро или лошо от него си зависи. А както каза приятеля ми и времето е с нас, едно такова хубаво.
User's Signature

Качена снимка

#200 Потребителят е офлайн   tey4e Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Ветеринарен лекар

Публикувано: 25 January 2009 - 09:12 PM

Цитат

1) 18:45 започват новините по TV2, ще има репортаж за нас
2) Ако позволите да се похваля с още 700 подписа. За двата дни от нащия пост - 1500 подписа!
Благодаря ви, хора! Благодаря за подкрепата!
Страхотен екип сме!

П.П. Използвам този пост да благодаря на кампанията и усилията на всички ни, защото днес ми се случи нещо много странно. В 12:00 дойде едно момиченце с баща си. Дойде специално да се запознаем, защото...
Защото сме братовчедки. Снощи е гледала новините и решили да дойдат. Не стига, че сме роднини, ами и тази година се дипломира по специалността "Ветеринарна медицина", но има и още. Моето първо име е Мила. Нейното също. Остана да ни помага и прие задачата с почти истеричен ентусиазъм.
Мила, радвам се, че се запознахме!
Хихи ;DПознавам я Мила ;)
User's Signature

In memoriam
Качена снимка
За да си човек,бъди му приятел!

• (37 Страници) +
  • « Първа
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11