"СРЕЩУ НАСИЛИЕТО" - официален старт 24 януари
Публикувано: 01 February 2009 - 07:03 PM
П.п. Една жена ми донесе два листа с подписи, общо 30, но е прекалено очевадно че един човек е подписвал няколко души. Поне да беше измислял подписи :rolleyes: А химикалките ми си замръзнаха :(
Публикувано: 01 February 2009 - 07:25 PM
Чак аз не можах да повярвам 14 пълни листа от нас = 420 подписа,днес ми се сториха по-малко подписалите се,а то се оказа,че са повече- може от студа да е било (събрах два листа,докато разхождахме едни кучета с една приятелка ;) )
2 пълни листа с деца = 60
и мацката с НОК без опашка донесе 6 листа =180 подписа
420+180 = 600 + 60 деца
Чакам утре да ми изпратят от Ловеч 7-8 листа(майка ми събира подписи :wub: )
и утре ще ми донесат още два от една фирма.
Много съм горда с всички,благодаря ви,радвам се,че има още такива хора :drugarche:
Специални благодарности на Anuk,Insomnia i deni_avr :wub:
И студ и мрак,слънце и дъжд не ни спряха хораа :viking: :->) Макар,че мозъчето ми е замръзнало ;D

СПЕЦИАЛНИТЕ ЛЮБИМЦИ
Всичката тъмнина на света не би могла да се пребори със светлината на една малка свещичка.
Публикувано: 01 February 2009 - 07:31 PM
Цитат
Да питам: Ще го отразява ли някъде и ако ДА,в колко часа,ще го дават ?

СПЕЦИАЛНИТЕ ЛЮБИМЦИ
Всичката тъмнина на света не би могла да се пребори със светлината на една малка свещичка.
Публикувано: 01 February 2009 - 07:41 PM
Цитат
Всички бланки (дори тези с по подпис, два) да бъдат пратени!
Благодаря Ви!
Утре ще мина да оставя нашите подписи. Мама и сестра ми също събираха в Русе и ще ги изпратят утре.

Дарк 07.10.1998- 08.02.2010 /// Ата 07.10.1998- 26.07.2011
Тичайте волни, мили мои кученца...
Публикувано: 01 February 2009 - 07:52 PM
Иначе мина нормално днес, аз не съм седяла кой знае колко много, но се съжра някой подпис и мисля, че открихме привърженици. Няколко човека специално питаха за "Град за отговорни хора" и казаха, че искат да се присъединят :yahoo:
Публикувано: 01 February 2009 - 08:10 PM
Издържахме от 10.30 до 16ч. Просто беше абсурд да останем повече. :'(
Публикувано: 01 February 2009 - 08:18 PM
а аз отмарям с една БИРА :samodovolen: Наздраве на всички за успешното приключване :->)
Сори за офф-топика ,ама днес свършихме доста работа и доста се намръзнахме,малко разтоварване няма да е в излишък ;) седнете починете,пийнете и т.н. Заслужихме си едно ОГРОМНО БРАВО :wub:

СПЕЦИАЛНИТЕ ЛЮБИМЦИ
Публикувано: 01 February 2009 - 09:30 PM
Публикувано: 01 February 2009 - 09:44 PM
но по-късно или утре ще се отчета в темата Разкарай ненужното
Публикувано: 01 February 2009 - 11:38 PM
Едно момче иска да му дам интервю за някакъв студентски вестник.Трябвало интервюто да бъде със студент, аз исках да го изпратя при докторката , ама той не ще.Пратил ми е въпросите на пощата.Нали няма проблем да му отговоря?
Ето какви са въпросите:
Кратка информация представяне тук (не повече от 3 -4 изречения за теб):
1. Какво са за Вас животните? Просто домашни любимци или нещо повече?
2. Кое ви накара да дойдете и да помагате доброволно за събиране на подписката?
3. Какво целите чрез подписката? И смятате ли, че ще постигнете чрез нея желания от вас ефект?
4. Учите ли в момента?
5. Защо избрахте да учите тази специалност, това ли сте искала винаги?
6. Диплома или знания?
7. Ако бяхте Министър на образованието какво бихте променили?
8. Как виждате бъдещата си реализация след края на следването?
9. Вашето послание към читателите на Diploma.bg?

[url=http://www.catfriendsbg.hit.bg]

Публикувано: 02 February 2009 - 12:15 AM
Цитат
Разбира се, че имаме :). Бушката като ги брои по обяд бяха 240, а после напълнихме поне 3 цели бланки.