"СРЕЩУ НАСИЛИЕТО" - официален старт 24 януари
Публикувано: 30 January 2009 - 11:45 PM
Да питам: Защо трябва да са снимани по толкова пъти,къде ще отидат тези копия ?
Просто ми е любопитно ;)

СПЕЦИАЛНИТЕ ЛЮБИМЦИ
Всичката тъмнина на света не би могла да се пребори със светлината на една малка свещичка.
Публикувано: 30 January 2009 - 11:47 PM
Цитат
Да питам: Защо трябва да са снимани по толкова пъти,къде ще отидат тези копия ?
Просто ми е любопитно ;)
До:
Председателя на 40-то Народно събрание
Председателя на парламентарната комисия по правните въпроси
Председателя на парламентарната комисия по жалбите и петициите на гражданите
Председателя на парламентарната комисия по европейските въпроси
Омбудсмана на Република България
Министъра на правосъдието на Република България
Праща се на всички тях (поотделно), + на още няколко.
(и аз питах и това разбрах ;))

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 30 January 2009 - 11:54 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 30 January 2009 - 11:55 PM
Ами нали съм си перхидролена и да питам :P
Няма на всички да дадем една бланка,ами за всеки по отделно с по една петиция ;D
Сори за офф-топика
Много късмет утре и все положителни хора да срещнете :yahoo:

СПЕЦИАЛНИТЕ ЛЮБИМЦИ
Всичката тъмнина на света не би могла да се пребори със светлината на една малка свещичка.
Публикувано: 31 January 2009 - 12:01 AM

Публикувано: 31 January 2009 - 01:12 AM

Публикувано: 31 January 2009 - 10:12 AM
ПРАВИЛНИК
ЗА ОРГАНИЗАЦИЯТА И ДЕЙНОСТТА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ
Чл. 67. (4) При първото гласуване законопроектът се обсъжда по принцип и в цялост. Народните представители се произнасят по основните положения на законопроекта.
............................
Чл. 69. Законопроект, който е отхвърлен на първо гласуване, може да бъде внесен повторно само след съществени промени в основните му положения, което се отразява в мотивите, и не по-рано от следващата парламентарна сесия.
Значи мина Принципът - инкриминацията.Сега трябва да се скъсаме от работа за да мине и на второ четене проекта!
Нахъсани ли стеее.... :blink:

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 31 January 2009 - 05:18 PM
Имаме и следният уникат: Име: едикойси, град:София, подпис: "да се избият кучетата" :o :rolleyes:
Едни лели, които се били разписали на Славейков ме черпиха с дъвка :blink:
Такива работи. Разчитам на постовете в тълпите по центъра. :blink:

Публикувано: 31 January 2009 - 06:06 PM
Публикувано: 31 January 2009 - 06:17 PM
Ужасно много съм ентусиазирана след днешния ден :yahoo:Ще успеем хора, трябва да успеем.Утре надявам се да себерем още повече подписи.
За утре ми изникна една работа и ще мога да отида още малко по- късно и от днес, някъде към 2.Искам да питам проблем ли е?Ако отида към два ще мога да седя и до към 6 и по- късно.

[url=http://www.catfriendsbg.hit.bg]

Публикувано: 31 January 2009 - 07:25 PM
почти никакви хора или такива дето ... ама разИраШ ли колко бъразм
или бягащи като дявол от тамян
имаше и такива дето ни изпитваха
- Това добре , а бездомните
- какво бездомните
- ами с тях какво ще правите
- :o :rolleyes:
- как ще решите проблема с тях
и от там като си почнехме урока за кастрацията, домашните и.... до бездомните вече бяха на аптека
успех утре и дано е по-топло да има повече хора
Публикувано: 31 January 2009 - 07:41 PM
Ама... ние си мислехме, че сме велики, ама вие, такова, двама души, пък... баси! Евала, хора, честно!!!! Като знам как подивяхме ние днес на Славейков....
Пак повтарям- теб лично имам да те черпя!!! Искам инфо какво пиеш!
Славейков днес- 902 от възрастни, не знам точно колко от малки, но са поне 3-4 пълни листа (тоест поне 100). Едно момченце беше направило специален лист, с който събирало в училище! Има годинки и от кое у-ще са! Малкият стоя и доста време с нас да агитира, държейки плакат!!! Знаеше, че и миналата година е имало нещо, но не е минало.... говорим за 9г. дете, хора!!!! :wub:
Подписаха ни се й Йосиф Сърчаджиев и Христо Мутафчиев, както и двама македонци, някакъв грък, французи, а и един йеромонах (някаква степен свещенник).
Много много студ, ама... заслужава си ей!!! На идиотите не обръщаме внимание, вкл. на този, който ми каза къде е фитнеса и първо да сваля 20кг преди да говоря с него ;D Чоплейки семки на земята... ей такива са ни хората, ей....
Айде, утре още повече, нали знаете!!!! :wub:
Публикувано: 31 January 2009 - 07:47 PM
Публикувано: 31 January 2009 - 07:48 PM
Цитат
Ние днес с Мил сме доволни от Сити център, но незнам точно колко са.Въобще не може да се сравнява с Южния парк - там беше мъка.Следобед минах да ги видя и на Славейков - те къв купон си формеха там..Раста беше с костюм на котка ,голема антракция ,снимки с деца .. весело. :blink:
Споко ,не се отчайвайте, просто беше много студено днес.
п.п.Писали сме едновременно. :blink:
п.п.п.А , и имало неколко идиота, които с гордост заявявали ,че няма да подпишат защото се занимавали с боеве!!Преставяте ли си- то бива бива да си проЗД , ма чак толко..те искат да ходиш в затвора ,а ти се пъчиш къв си олигофрен... :huh:

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !