"СРЕЩУ НАСИЛИЕТО" - официален старт 24 януари
Публикувано: 31 January 2009 - 08:00 PM
Публикувано: 31 January 2009 - 08:53 PM
Много подминаваха,нямаше хора и беше адски студ ( там се оправяха ветровете :sviruka: )
Да, ама за сметка на това си имахме жив талисман :P - нахранихме я и много я галихме :wub:
Качвам снимки ;)
За утре ще съм с две момичета.Тях ще ги оставя да събират пред билетен център,а аз ще обикалям пейките и другата страна на НДК,стискайте палци да се отбележим утре с голяма бройка ;)

СПЕЦИАЛНИТЕ ЛЮБИМЦИ
Всичката тъмнина на света не би могла да се пребори със светлината на една малка свещичка.
Публикувано: 31 January 2009 - 09:27 PM
п.с. Хора страхотни сте.Браво на всички :->)

[url=http://www.catfriendsbg.hit.bg]

Публикувано: 31 January 2009 - 11:29 PM
Хора, гордея се с вас!
Страхотен екип сме!
Отивам да се разразявам!

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 01 February 2009 - 12:22 AM
Огромната част от хората се заслушваха в останалата част от призива ни с вече наострени уши и опулени очи и подписваха.
За довиждане на голяма част от хората казвах да пратят свои приятели да дойдат на постовете ни из София. Това действа чудесно на младежите, минаваха по няколко пъти и водеха свои приятели.
Има интерес от момиче, доброволка към Червен кръст, ще ни пише за сътрудничество в инициативи. Например колегите й доброволци да събират подписи. Имаше жена, която си остави визитката - предложи помощ с предпечат.
Публикувано: 01 February 2009 - 12:24 AM
Цитат
Има я за теглене на първа страница от тази тема, както и на http://www.city4people.eu/
Публикувано: 01 February 2009 - 08:55 AM
Не е много но бих искала да ви я дам.Мола ми е удобно и искам да ви попитам до колко часа ще има някой там?И къде точно ще има някой (в смисал вътре или някъде отпред?)
Успех на всички днес!
Публикувано: 01 February 2009 - 08:59 AM
Единствената неприятност е, че там е пълно с хора, които стоят и завират неща в ръцете на хората, а повечето врънкат за пари и по тоя начин попадаме под този знаменател в очите на доста хора, които предпочитат да подминат или си пазят ръцете все едно им подаваш горещ картоф.
Фулмуун е права, първата фраза, за да не те отминат, е: ще се подпишете ли срещу боевете? и нататък рецитацията ако се заслушат, даже не казвам "ще ни подкрепите ли", за да не мислят, че искам пари.
Мнооого хора - ама има ли такива работи в България? Тогава им показвам снимката с носията.
2-3 млади момичета се дръпваха като ужилени от масата: Не, не мога да гледам, не искам да гледам тези снимки, но услужливо им предлагахме да се подпишат по-надалеч без да гледат.
За бездомните не ми се влиза в разяснения как трябва да се решава въпросът, само им казвам, че ако едно животно е доказано опасно за хората, неговото убийство не спада към особената жестокост.
Хайде, успех днес на всички отново!
Публикувано: 01 February 2009 - 09:16 AM
Дне поне има слънце ;) Ние имаме нужда някой да поеме поста след 13ч, заедно с едно друго момиче- желаещи? Надявам се като е по-хубаво времето хората пак да са навън- ако може някой да казва!

Дарк 07.10.1998- 08.02.2010 /// Ата 07.10.1998- 26.07.2011
Тичайте волни, мили мои кученца...
Публикувано: 01 February 2009 - 04:59 PM
Знам, че борбата продължава, но тъй като официалното събиране приключи искам да кажа на абсолютно всички, които се включиха и помогнаха в начинанието, че сте невероятни хора и съм горда, че бях част от всичко това! Знам, че и занапред всеки ще помага както и с каквото може. Мисля, че дотук се справихме чудесно и съм обнадеждена, че и по-нататък ще е така. :wub:
Публикувано: 01 February 2009 - 05:09 PM

Лудница в действие:

Една по-различна майка, хранеща бездомник с детето си:

Питала съм всички за разрешение да ги снимам. Имаме и почти пълна тинейджърска подписка. Пише на нея, че е за под 18 год.

Публикувано: 01 February 2009 - 05:21 PM
А аз съм супер заспала- благодаря и на Insomniа, която също помогна на Орлов мост днес! Айде, живи здрави скоро на почерпка и на отпразнуване! ДАНО!

Дарк 07.10.1998- 08.02.2010 /// Ата 07.10.1998- 26.07.2011
Тичайте волни, мили мои кученца...
Публикувано: 01 February 2009 - 05:22 PM
Подкрепиха ни 3ма човека от Малта, няколко македонеца.
Дойдоха от btv и военния телевизионен канал. Военните бяха страшно приятелски настроени, за разлика от репортеката от btv. Сякаш беше бясна, че е дежурна.
Но наистина днес беше най-кошмарния ден от всички 4 дена на площада.
Благодаря на Инсомния за подписките!
Страхотни сте всички! Благодаря ви! Благодаря, че ви има.
Ваша премръзнала докторица

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835