"СРЕЩУ НАСИЛИЕТО" - официален старт 24 януари
Публикувано: 07 February 2009 - 11:15 PM
И аз искам да зная крайният резултат.
Ще помоля докторката да ни подсети няколко дни преди репортажа-че такива като мен :rolleyes: сигурно ще забравят до тогава.
А за самият репортаж :wub: :yahoo:
Ще помоля докторката да ни подсети няколко дни преди репортажа-че такива като мен :rolleyes: сигурно ще забравят до тогава.
А за самият репортаж :wub: :yahoo:

СПЕЦИАЛНИТЕ ЛЮБИМЦИ
Всичката тъмнина на света не би могла да се пребори със светлината на една малка свещичка.
Публикувано: 07 February 2009 - 11:46 PM
Оня ден бях при докторката и тя ми каза една бройка от която се настършолих доста(настръхна ми козинката) :ph34r: ;D
Но,няма да казвам нищо,защото са минали 3 дни и бройката се е увеличила доста,постоянно хора носят подписи :yahoo: Та,чакаме краен резултат,ама да не насилваме нащта докторица,че много труд хвърли,както и всички ние :wub:
Но,няма да казвам нищо,защото са минали 3 дни и бройката се е увеличила доста,постоянно хора носят подписи :yahoo: Та,чакаме краен резултат,ама да не насилваме нащта докторица,че много труд хвърли,както и всички ние :wub:

СПЕЦИАЛНИТЕ ЛЮБИМЦИ
Всичката тъмнина на света не би могла да се пребори със светлината на една малка свещичка.
Публикувано: 08 February 2009 - 11:48 AM
Вчера се проведе Кръгла маса по инициатива на Фондация "Четири лапи".
http://19min.bg/news/4/8662.html
Присъстваха депутатите Евдокия Манева, Антонела Понева, представители на няколко Неправителствени природозащитни организации, участници в работни групи по съставянето на ЗЗЖ и ЗВД, юристи и представители на гражданите - от нашата гражданска група.
Идеята беше да се обединим около общо виждане за бъдещи действия, както и да обсъдим конкретни предложения по законодателните текстове.
Срещата мина в работен порядък, представителите на НПО и гражданите подписахме обща резолюция. Подробности - в скоро време на сайта.
http://19min.bg/news/4/8662.html
Присъстваха депутатите Евдокия Манева, Антонела Понева, представители на няколко Неправителствени природозащитни организации, участници в работни групи по съставянето на ЗЗЖ и ЗВД, юристи и представители на гражданите - от нашата гражданска група.
Идеята беше да се обединим около общо виждане за бъдещи действия, както и да обсъдим конкретни предложения по законодателните текстове.
Срещата мина в работен порядък, представителите на НПО и гражданите подписахме обща резолюция. Подробности - в скоро време на сайта.
Публикувано: 09 February 2009 - 05:19 PM
Писах на лични на Nickey, но да кажа и тук. Мога да взема количество да копирам, но за кога трябва да са готови копията?
А и друго се сещам, мога хартия (топ) за 4.5лв да осигуря, както и пълнене (рециклиране) на мастилни глави или тонер касети, за тези, които копират в домашни условия (ако се копират).
Така ще излезе значително под главозамайващата сума от 450лв.
А и друго се сещам, мога хартия (топ) за 4.5лв да осигуря, както и пълнене (рециклиране) на мастилни глави или тонер касети, за тези, които копират в домашни условия (ако се копират).
Така ще излезе значително под главозамайващата сума от 450лв.

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
http://forum.dog.bg/...0-%D1%82%D0%B8/
Публикувано: 09 February 2009 - 05:51 PM
Дали сме да се копират вече подписите, още повече, че при тяхното количество и бройката в която трябва да ги копираме, няма как освен ако не се направят безплатно, да излезе по евтино, от ксерокса за съжаление.
Дори да разпръснем по домовете, после трябва да пак да ги събираме заедно, което е разходи, както и възможност нещата да се загубят.
Дори да разпръснем по домовете, после трябва да пак да ги събираме заедно, което е разходи, както и възможност нещата да се загубят.
Публикувано: 09 February 2009 - 08:29 PM
Излезе ли вече в държавен вестник закон за защита на животните,или още не е приет на второ четене?
Ако е излязъл и отида в полицията да съобщя за организирани боеве на питбули ,трябва ли да ми обърнат внимание?
След боевете кучетата се водят при ветеринар,който ги шие ,но досега не е съобщил за това.Не е ли длъжен да съобщи?
Май гледам много филми,ама ми се къса сърцето като видя куче в кръв :'(
Ако е излязъл и отида в полицията да съобщя за организирани боеве на питбули ,трябва ли да ми обърнат внимание?
След боевете кучетата се водят при ветеринар,който ги шие ,но досега не е съобщил за това.Не е ли длъжен да съобщи?
Май гледам много филми,ама ми се къса сърцето като видя куче в кръв :'(
Публикувано: 09 February 2009 - 11:23 PM
Вече е почти вторник :sviruka:
Та,ще получим ли отговор на въпроса : "Колко подписи събрахме :yahoo: " ?
Моляяя :izcherven: няма да мога да спя,сериозно :rolleyes:
Та,ще получим ли отговор на въпроса : "Колко подписи събрахме :yahoo: " ?
Моляяя :izcherven: няма да мога да спя,сериозно :rolleyes:

СПЕЦИАЛНИТЕ ЛЮБИМЦИ
Публикувано: 10 February 2009 - 09:31 AM
Цитат
Използвам тази тема да честитя рождения ден на един от нашите герои - blueocean!
честит рожден ден и от мен!!! Да си жива и здрава и заобиколена с любимите хора и животинки!
Моля, не ни измъчвайте, чакаме добро новини!