Ягдтериер
Публикувано: 15 December 2007 - 07:30 PM
Ето един в Сърбия и още един и още един!
Словенски клуб, развъдници в Чехия, в Унгария, Клубове в Австрия, Германия!
Това намерих за сега!
Словенски клуб, развъдници в Чехия, в Унгария, Клубове в Австрия, Германия!
Това намерих за сега!
Публикувано: 15 December 2007 - 09:34 PM
мога да ти дам телефони в сърбия там има няколко човека коъто гледат ягдове само за изложби и са много прилични но иначе се похабяват кучетата
Публикувано: 09 February 2008 - 06:09 PM
Зравейте! Може ли някой да ми каже дали има сега някъде в България кучило и ако да колко струва едно кученце. Търся на мой приятел, който иска да е родословно и ако може от работещи родители. Кучето ще се използва за лов и то активно, но т.к. ще излиза зад граница е по-добре да е с родословие.
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
Публикувано: 10 February 2008 - 08:28 PM
polenium,на 1 03.2008 в град Добрич ще се проведат изпитония под земя ,там ще вземат участе много клубни кучета а така също и кучета без родословия.Мои съвет е ако имаш възможност да посетиш това състезание,защото там можеш наи правилно да прецениш от къде да си вземеш куче.
На следващия ден кучетата ще бъдат испитани и на диво прасе.
На следващия ден кучетата ще бъдат испитани и на диво прасе.
Публикувано: 13 April 2008 - 11:32 PM
Цитат
Колега Балчев би ли дал малко повече информация за кучето откъде е ? Бг производство или внос.Навява ми някои спомени от преди 5 години

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 14 April 2008 - 03:54 PM
Цитат
Цитат
Колега Балчев би ли дал малко повече информация за кучето откъде е ? Бг производство или внос.Навява ми някои спомени от преди 5 години
Да не е от развъдника на един мустакат господин нещо с Л ли беше името на кучето или пък да е негов наследник :kuchence: ;) Същото дето преди 5 години направи прогонка по учебник

[br]