- (6 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Къде да отглеждаме Хъски
Публикувано: 14 January 2009 - 11:43 AM
Публикувано: 14 January 2009 - 11:54 AM
Публикувано: 14 January 2009 - 01:34 PM
Публикувано: 14 January 2009 - 01:37 PM
Пък и само на тересата,то милото ще лудне :kisel:
Публикувано: 14 January 2009 - 01:38 PM
Цитат
Ами да то е доста гадно да го захвърлиш там далеч съ от мисълта да го правя.
Понеже ветеринарите така ме посъветваха за да му станела хубава козината затова не че на мен ми е приятно а и дори да е там то само ще спи на терасата през останалото време е плътно до мен дори на работа сме заедно ;)
Публикувано: 14 January 2009 - 01:43 PM
Цитат
Цитат
Ами да то е доста гадно да го захвърлиш там далеч съ от мисълта да го правя.
Понеже ветеринарите така ме посъветваха за да му станела хубава козината затова не че на мен ми е приятно а и дори да е там то само ще спи на терасата през останалото време е плътно до мен дори на работа сме заедно ;)
Ми да,няма смисъл да е на терасата ;) гледай си го пък каквото и да му е козината,нали си го обичаш :blink:
Публикувано: 14 January 2009 - 01:46 PM
Но особено щом е бебе, ще ореве орталъка, няма да иска да е само.
Публикувано: 14 January 2009 - 01:51 PM
Публикувано: 14 January 2009 - 01:53 PM
Цитат
Но особено щом е бебе, ще ореве орталъка, няма да иска да е само.
Ами да определено не му се стой сам на мъника.Не е от най гръмогласните но все пак ;D
Публикувано: 14 January 2009 - 01:55 PM
Публикувано: 14 January 2009 - 02:25 PM
Публикувано: 14 January 2009 - 02:45 PM
Цитат
щом е така, като се върна ще искарам норти от хладилника! ^_^
то е като при хората, тия дет цял живот са били на климатик или пред чудото, най-много се разболяват! аз тая зима редовно газя до коляно в сняг по планините и още нямам настинка! имунната система трябва да се стимулира!
Публикувано: 14 January 2009 - 04:24 PM
Бебето е част от семейството ви,то има само вас не го изоставяйте на балкона :'(
Аз лично не съм привърженик малкото бебе да обикаля из целия апартамент като голямо да и то когато не е само но като бебе е добре да го ограничите примерно кухня-коридор, като преди това си приберете обувките и всичко,което е потенцяло опасно за него. Ако има достъп до банята препаратите прибрани.
По принцип когато сте заедно бебето ще ви следва навсякъде по петите докато свикне,че това е неговия дом,после ще научи кои са неговите " места " и така лека полека ще спре и да ви следва.
А колкото до козината тя е най - вече до ген.
Публикувано: 14 January 2009 - 04:44 PM
Цитат
Бебето е част от семейството ви,то има само вас не го изоставяйте на балкона :'(
Аз лично не съм привърженик малкото бебе да обикаля из целия апартамент като голямо да и то когато не е само но като бебе е добре да го ограничите примерно кухня-коридор, като преди това си приберете обувките и всичко,което е потенцяло опасно за него. Ако има достъп до банята препаратите прибрани.
По принцип когато сте заедно бебето ще ви следва навсякъде по петите докато свикне,че това е неговия дом,после ще научи кои са неговите " места " и така лека полека ще спре и да ви следва.
А колкото до козината тя е най - вече до ген.
Цитат
при 40градуса на терасата :rolleyes:
Даже и да сме си в къщата всичко живо е прибрано на хладно навън се излиза рано сутрин и късно вечер
Поне при нас е такава системата
Публикувано: 14 January 2009 - 07:03 PM
Цитат
А ако знаеш на съседите им колко ужасно им е звучи ;D
Публикувано: 14 January 2009 - 10:07 PM

JulyVell Siberians
- (6 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »