Благодаря на всички за хубавите думи и пожелания!
Ще сме безкрайно щастливи Дани да порастне голямо момче с голямо сърце, да уважава всичко живо и природата като цяло! Да се научи, че човек получава най-голямо удовлетворение, когато дава, да изпитва състрадание и обич!
Котета и кучета на клошарка - нека помогнем
Публикувано: 11 December 2010 - 10:56 AM
Кери и Ани
А ето какво пише Ани за Кери /Кери не сме я молили да пише за Ани, но съм сигурна, че има какво да каже :)):
Сигурна съм, че няма друго такова коте на света и съм благодарна на съдбата, че я намерихме и че е с нас. Обичаме я много и вече не можем да си представим живота без нея! За тези близо две години се превърна малко в принцеса, има претенции и капризи, фръцка се и мрънка, но смятам че заслужава да и се угажда, след всичко лошо и ужасно, което е преживяла на улицата. А тя изразява своята благодарност и любов към нас всеки ден, гали ни се и ни лиже с нейното езиче шкуркинче.
А ето какво пише Ани за Кери /Кери не сме я молили да пише за Ани, но съм сигурна, че има какво да каже :)):
Сигурна съм, че няма друго такова коте на света и съм благодарна на съдбата, че я намерихме и че е с нас. Обичаме я много и вече не можем да си представим живота без нея! За тези близо две години се превърна малко в принцеса, има претенции и капризи, фръцка се и мрънка, но смятам че заслужава да и се угажда, след всичко лошо и ужасно, което е преживяла на улицата. А тя изразява своята благодарност и любов към нас всеки ден, гали ни се и ни лиже с нейното езиче шкуркинче.

Публикувано: 03 April 2011 - 10:22 PM
Кери, за жалост вече не е в своя дом, а на моста под дъгата. Кери не беше възрастна, имаше още живот и бъдеще за нея. Но уви. През последната година Кери страдаше от неизвестен проблем с черния дроб. Редовно оставала в клиниката за системи...Много ми се иска от всяко загубено животинче, да има някаква поука. В случая на Кери за мен поуката е - да бъдем по-внимателни и наблюдателни към любимците си. Наблюдавайте си животинките! Просто ги наблюдавайте. И искайте второ мнение от друг лекар ако виждате, че лечението не дава ефект. Това не е срамно!
Почивай в мир, Кери! Много се гордеех с твоето задомяване. Радвам се, че последните си години ти беше на топло и меко и чисто. Дано си щастлива където си сега.
Почивай в мир, Кери! Много се гордеех с твоето задомяване. Радвам се, че последните си години ти беше на топло и меко и чисто. Дано си щастлива където си сега.

Публикувано: 20 January 2014 - 09:15 PM
Руби - една от страхотните "стари" истории :) Ясно си спомням деня, в който ви я предадох пред старата клиника на ДХ. Договорът, малко съмнения, малко радост, таксито, обаждането после, след това и на следващия ден, новините за напишканото легло. Много ми се иска някой тогава да ми беше казал как ще се развие тази история в бъдещето, запознанството ми с вас, невероятните подаръци, които ми дадохте заради Руби /вместо обратното/ и всичко по-натам, а то хич не е малко...Нещата, които си ми казвал, Коки, страничните офф-топици :)
Дори и да има само едно единствено нещо, което мога да определя като позитивен резултат от това ми хоби, то това би било запознанството ми с хора като вас.
Но стига мелодраматизъм, много го обичам, знам :)
Руби много прилича на бившия си другар Джак в муцунката. Може да му се пада леля някоя :)
Дано и другите от тази тема са толкова щастливи колкото красавицата на снимката долу!
Руби, осиновена през 2009. Брей, как вървят годинките :)
Дори и да има само едно единствено нещо, което мога да определя като позитивен резултат от това ми хоби, то това би било запознанството ми с хора като вас.
Но стига мелодраматизъм, много го обичам, знам :)
Руби много прилича на бившия си другар Джак в муцунката. Може да му се пада леля някоя :)
Дано и другите от тази тема са толкова щастливи колкото красавицата на снимката долу!
Руби, осиновена през 2009. Брей, как вървят годинките :)