Тази тема се завъртя повече около Лоти, на която пожелавам скорошно осиновяване. Но ми се иска да чуя и за другите ми любимци ot str. 4
Първо, как е "акварелното" коте? Наричам го акварелно, защото е рядко красиво и изписано като илюстрация на детска книжка. Все едно че художник го е рисувал с молив и после е добавил цвят с акварелни бои. Изписани очички, очертано носле и тук-там цвят за разкош. Дори където мустачките и започват има малко боя. Не знам дали хората са наясно, че червен нос, обрамчен с черно, върху бяло лице не е токова често срещана кобинация. Deni_avr имаше няколко такива (Руби и Jack) , но това като че ли е последното ? А и този поглед ( от снимката , за която deni_avr казва , че сигурно нямат шансове с такива снимки ) , този поглед просто те прегръща.
После следват "Ромео" и "Жулиета" ( котетата на циганката) . Те сигурно си имат други имена. Ho според мен мястото им е в някои форум по изкуствата, където хората ще знаят какво гледат. Момиченце с черно домино на очичките и момченце с цяла черна маска.

Точно като на бала с маски.

Дано да намерят някой, който да види как красотата на едното подчертава красотата на другото и да ги вземе в комплект.
И накрая , но съвсем не маловажен, шареният котарачко. С тези огромни умни очи и шарка на челцето. Сигурно и той си има друго име , но аз за себе си го наричам Орфей. Тигровите котета обикновено имат подобие на буквата М на челото. Неговата "буквa" наподобява U , но с вертикални четички вътре - като орфеевата лира. Никoй ли не го е взел до сега? Ами то "на челото му е написано" че ще те върне и "от оня свят" с любовта си.
Като се замисли човек...тези котки на клошарката ли са , или или "откраднати" от операта?
Чакам с нетърпение да чуя добри новини и за тях.