Котета и кучета на клошарка - нека помогнем
Публикувано: 13 January 2010 - 10:27 PM
Повдигам темата. Нямам новини за Лоти, надявам се все пак някой ден да се получат.
Да напомня статистиката от тази тема: Ани с болните очи - задомена в БГ, Джак с церебералната хипоплазия - ще пътува нанякъде, вече година съжителства с мен, Руби - щастлива късметлийка, отглеждана от съфорумеца Ма-ти и половинката му и Лоти. Всички тези котета се доказаха като прекрасни маймунки със страхотни характери.
Някой не би ли искал да помогнем с дружни усилия на следващото коте? Всичко, което се иска е месец подготовка включваща кастрация и ваксиниране. Разходите ще са възможно най-минимални.
Да напомня статистиката от тази тема: Ани с болните очи - задомена в БГ, Джак с церебералната хипоплазия - ще пътува нанякъде, вече година съжителства с мен, Руби - щастлива късметлийка, отглеждана от съфорумеца Ма-ти и половинката му и Лоти. Всички тези котета се доказаха като прекрасни маймунки със страхотни характери.
Някой не би ли искал да помогнем с дружни усилия на следващото коте? Всичко, което се иска е месец подготовка включваща кастрация и ваксиниране. Разходите ще са възможно най-минимални.

Публикувано: 23 February 2010 - 10:41 PM
Мило писмо и снимка на майчето на Джак (за пореден път се изумих колко си приличат), които стоплиха душицата ми.
Има и такива хора в БГ! И изобщо каквото взех от клошарката, всичко се уреди идеално. Дай Боже Джак и новите младежи там да имат същата съдба един ден!
Zdrasti Deni!
Da ti spodelia che dnes 23.02. stava to4no edna godina otkakto ni donese Keri :)
Reshih tozi den da i e rojdenia den, tyi kato taka ili inache ne znaem koga to4no e rodena. Pyk i mi pasva da e zodia ribi :)))
Mnogo sme shtastlivi s neia,mnogo ia obichame, razkoshna e :) S vseki den stava vse po-liubveobvilna i milichka.Naskoro oktri, che moje da liaga na parnoto v kuhniata i po cial den si leji tam na toplo vyrhu odealce
Има и такива хора в БГ! И изобщо каквото взех от клошарката, всичко се уреди идеално. Дай Боже Джак и новите младежи там да имат същата съдба един ден!
Zdrasti Deni!
Da ti spodelia che dnes 23.02. stava to4no edna godina otkakto ni donese Keri :)
Reshih tozi den da i e rojdenia den, tyi kato taka ili inache ne znaem koga to4no e rodena. Pyk i mi pasva da e zodia ribi :)))
Mnogo sme shtastlivi s neia,mnogo ia obichame, razkoshna e :) S vseki den stava vse po-liubveobvilna i milichka.Naskoro oktri, che moje da liaga na parnoto v kuhniata i po cial den si leji tam na toplo vyrhu odealce

Публикувано: 23 February 2010 - 10:49 PM

Публикувано: 28 March 2010 - 03:35 PM
Днес ходих при клошарката, за да видя какво е последното положение. За жалост нито клошарката я имаше, нито една котка. Не знам защо така, надявам се всичките да са добре. Въртях се 20 минути, виках, мяуках, нищо. Другите две кучета са си там и явно си другарстват. След Великден ще се върна и планувам да заведа онова изписано коте на кастрация. Обмислям и дали не го прибера в нас след това. Ако някой от вас би желал да помогне с временен дом до намиране на постоянен тук или в чужбина, аз бих била ужасно щастлива да отървем заедно още едно същество от тази обстановка:

И кучетата:

И кучетата:

Публикувано: 10 April 2010 - 04:23 PM
Днес ходих отново. Нямаше нито една котка за пореден път, а днес разбрах и от Пърси, че тя също е ходила скоро и също не е видяла котки. Което ми навява мрачни мисли. Много ме е яд, много ми е тъжно особено за онези млади котета. Кучетата са си там, имаше прясна вода налята, както и сложени котешки дребни гранули. Някой ходи и поне за тях се грижи, но къде са котките? Общо 4 бяха останали с новодошлите. Поразпитах хората наоколо, само една жена каза, че мисли, че клошарката са я прибрали от социалните. Дали не е помъкнала и котките с нея? Поне онези две малки ми се искаше да намеря.

Публикувано: 15 June 2010 - 02:22 PM

Публикувано: 15 June 2010 - 03:30 PM
Честита радост, Ma-ti! Само хубави неща да ви се случват на всички членове на милото ви семейство! Снимките са уникални!

Публикувано: 15 June 2010 - 03:52 PM
БОЖКЕЕЕЕЕ,за малко да пропусна големия кеф
Добре че надзърнах,та да ми се оправи настроението.
Честито,Ma-ti!!!Честита радост
Да е жив и здрав малкия Дани,само радост да ви носи и много усмивки!!!
Евала за отношението към Руби и всички докоснали се по някакъв начин до вас същества

Честито,Ma-ti!!!Честита радост

Евала за отношението към Руби и всички докоснали се по някакъв начин до вас същества