Котета и кучета на клошарка - нека помогнем
Публикувано: 20 March 2009 - 01:46 PM
А днес получих имейл относно Руби:
"Ne e li po-pravilno da napishete "Ruby shte ima li kasmeta nyakoi da se saglasi da ya osinovi". Dosta nahalno e da slagate zaglavie na obyavata si ''Koi shte specheli Ruby". Taka mojete da pitate ako stava duma za porodisto kote s rodoslovie, predlagano na superniska tsena ili kato podarak.
Sreshtam imeto Vi v nyakolko foruma. Razbiram jelanieto Vi da se grijite za neshtastni bezdomni jivotni. To e pohvalno. No ne prekalyavaite - stavate smeshna i dosadna! "
Трудно ми е да реша що за човек би седнал и написал такова писмо просто....просто за да го напише....Ако нямах още 100 неща на главата си бих отговорила на госпожата, но за жалост не мога да си позволя да губя време и с нея :)))

Публикувано: 20 March 2009 - 01:58 PM
deni_avr, в Mar 20 2009, 11:46 AM, написа:
Аз мисля, че знам що за човек би и го прави. Скучаещ човек, безделен, може би дори безработен, бездарен, жалък. Злобен и посредствен също така. И не на последно място неграмотен! Май не знае, че в България се пише на български език. Можеш да и отговориш и без да губиш време. Само с две думи. Едната започва с F, а другато с О

Публикувано: 20 March 2009 - 02:05 PM
Хахах, извинявам се за офф-а. Хареса ми! Така мисля да направя. Репутацията на защитниците на бездомните пак ще иде по дяволите, но и ние имаме нерви все пак...
едит: Отговорих на госпожата да не си губи времето, защото няма дори да прочета всеки следващ нейн мейл. При което получавам мейл от съвсем друг адрес и име. Явно психопатска история. Поствам ги тук, защото очевидно тази чете из нашите форуми, а не мисля, че може да се разчита на подобен човек.
Mila Ivanova <i_mila@yahoo.com> е едната й идентичност, а втората
Марина Николова <marsianka8@abv.bg>
И отново цитат да се посмеем: "По-добре да запълваш свободното си време в Интернет, отколкото в гонитба на бездомни котета из софийски квартали.
Понякога дори Ваши приятели от форумите, където се пишете, Ви критикуват за острия и безпардонен език. В даден момент ще си намерите майстора и ще свиете крилцата"
Видяхте ли колко съм лоша, а :)))))))))))

Публикувано: 20 March 2009 - 08:49 PM
Драги сър, доколкото моята секретарка е дама, аз не мога да й продиктувам това, което си мисля за Вас. Смятам, че тъй като аз съм джентълмен, аз също нямам право дори и да си мисля подобни неща за Вас. Но понеже Вие не сте нито първото, нито второто, аз се надявам, че ще ме разберете правилно.

Публикувано: 21 March 2009 - 01:27 PM
"Голем смех! В тая държава е пълно с откачалки. Абе, госпожа ли си, госпожица ли си, за улично коте от бунището нали така пишеш, въпросник ли ше попълваме? Ти да си благодарна ако изобщо некой ти уйдиса на акъла за справочника. Ха-ха-ха, като западните организации. Още ли не си проумяла, че сме мно-оо-го далеч от запада. Комплексарка която се прави на велика, това си ти. Горкото коте."

Публикувано: 21 March 2009 - 03:25 PM

Публикувано: 29 March 2009 - 07:20 PM
Временните стопани са ми писали, че Руби ще е добре да бъде в компания, защото е много игрива, дружелюбна и приемаща нови човешки и нечовешки другари.

Публикувано: 06 April 2009 - 08:45 PM

Публикувано: 27 April 2009 - 11:18 PM

Публикувано: 04 May 2009 - 06:18 PM
искам само да споделя .че сме много щастливи с Кери , най-прекрасното и красиво коте на света е ;)
много я обичаме и не можем да си представим живота без нея!
ще гледам тези дни да намеря време да кача нейни снимки на компютъра и да ви я покажа ;)
поздрави от мен и Керинка :)
Публикувано: 06 May 2009 - 09:38 PM

Целувки на Кери и не се срамувайте да ни я показвате по-честичко. Сигурна съм, че вече тя освен че се чувства по-различно и изглежда така :)))

Публикувано: 12 May 2009 - 08:36 PM
Публикувано: 13 May 2009 - 07:29 PM
За сравнение това бе Кери преди почти година:

Публикувано: 14 May 2009 - 12:17 PM
Кери сега е с хубава козинка и с тумбесто коремче :) взимам и всякакви видове суха храна на роял канин, освен това обожава мократа храна на Фрискис Грил :)
само от време на време кашля много странно и се притесняваме . все едно се задушава , не знам космите ли не може да изплюе или какво, но ако почне да зачестява ще я заведем на лекар.
а какво стана с Руби? намери ли дом за нея? те с Кери много си приличат ,като сестрички са.
Публикувано: 14 May 2009 - 09:29 PM
http://www.sniksnak....heartworms.html
Публикувано: 14 May 2009 - 10:06 PM
Може и астма да е, и какво ли не.
Както казва д-р Кирилов на "може да е това, може да е онова" - "а може да са извънземните".

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 14 May 2009 - 10:32 PM
чудех се дали е сериозно или не ,тъй като не кашля постоянно а само от време на време и понеже не си е повръщала космите досега (както правеше предишната ни котка) помислих че може това да е проблема. за по сигурно обаче ще си я заведем на ветеринар за да я види и да съм спокойна.
иначе се чудя как едно такова малко същество може да носи толкова радост :) все бързам да се прибера при нея в къщи
с всеки ден все повече я обичам и я скъсвам от целувки, дошло и е до гуша май от мойто мачкане :)