Публикувано: 24 September 2009 - 06:44 PM
Една снимка на момиченцето по-свястна
И Чочка. Тя е на около 3 години. Нея искам да кастрирам сега. Има проблем с очите. На снимките се вижда. Не може да направиш свястна снимка, защото тя непрекъснато примигва. Мисля, че има прогресивна слепота. Гледа те така някак в далечината. Невероятно гальовно коте.
А това е едно от кученцата на единствената некастрирана кучка. Те не живеят при клошарката, а на локалното шосе на Цар Борис. Опитват се да се крият в един двор там. Докато вървях към клошарката, една жена се опитваше да вмъкне това куче вътре в двора. От там пък излезе някакъв идиот, ритна го и каза, че тези кучета по-добре да идат да го....Кучката е наложително да бъде кастрирана, но аз нямам никаква възможност за това.
Днес докато бях там се появи някакъв млад мъж, мъртво пиян. Нищо не говореше, само гледаше лошо. Клошарката като го видя се развика да се маха, че пак се бил напил и разни такива. Аз видях, че става напечено и реших да си обирам крушите. Тоя обаче тръгна след мен. Вървя доста време и аз като видях, че тоя явно няма да си тръгне, реших да се върна обратно към пазара, че там е по-голяма лудница. Върнах се, той след мен, шмугнах се в няколко магазина, обикалях в лудницата и после се качих на автобус. Просто не мога да си помисля на какво е подложена тази жена там, без покрив на главата си, уязвима, намираща се буквално в ръцете на такива изроди. А за животните не ми се и мисли.
Търся временни домове на котетата по-горе.