Sajojistaff High Voltage a.k.a.'Jack' - пъргав като котка !!!
Стафордширски бултериер
Публикувано: 15 October 2013 - 04:47 PM
TORMENTOR, в 15 October 2013 - 09:04 AM, написа:
yani4ka, в 12 October 2013 - 12:22 AM, написа:
http://www.aldgillis.nl/en/jack.html
Ето виж личната страничка на Джак, там долу където има инфо за тестовете му и как няма нищо за лакътна и тазобедрена дисплазия. Просто пак какзам, тази болест не е бич за породата и не е наложително да се снимат ставите на животинчето. Още повече и след като дори и да се окаже с нулева дисплазия при снимане, след като тове не означава че няма да я предава - какъв е смисъла да си приспиваш кучето е тъй за нищо и нищо не гарантиращи снимки?
Az po princip napravich testove za srce, oci i displazija, zastoto kuceto mi e vav postojano dvizenie i da sm az siguren ce moze da e funkciono vsicko zavisi od covek nisto ce nee zadlzitelno da se napravjat testove. Sega sm pone siguren i spja spokojno ce kuceto e zdravo.
Публикувано: 16 November 2013 - 08:46 AM
Та за Алис и нейните четири за сега условно черни бебчета. На 14.11.2013 година, Алис роди четири тъмни (за сега черни) женски кученца и поне към момента си ги гледа перфектно, вечно е гладна и нонстоп ги насуква и ближе. Направо ме очуди колко добра майка се оказа че е кучката! Да ми е жива и здрава, да пораснат един път дъщеричките и после планувам да отиден следващия път на едно още по-добро лично за мен мъжко куче и тогава смятам че ще ми се реваншира и ще роди 3-4-5 само мъжки бебета, че сега сме много женска банда в къщи...
Публикувано: 16 November 2013 - 10:34 PM
TORMENTOR, в 16 November 2013 - 08:46 AM, написа:
Та за Алис и нейните четири за сега условно черни бебчета. На 14.11.2013 година, Алис роди четири тъмни (за сега черни) женски кученца и поне към момента си ги гледа перфектно, вечно е гладна и нонстоп ги насуква и ближе. Направо ме очуди колко добра майка се оказа че е кучката! Да ми е жива и здрава, да пораснат един път дъщеричките и после планувам да отиден следващия път на едно още по-добро лично за мен мъжко куче и тогава смятам че ще ми се реваншира и ще роди 3-4-5 само мъжки бебета, че сега сме много женска банда в къщи...
da sa ti jivi i zdravi!chestito!
Публикувано: 17 November 2013 - 01:19 PM
Да са ти живи и здрави и Алис много хубаво да си ги гледа. И да качваш постоянно снимки :)

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)

Публикувано: 17 November 2013 - 11:44 PM
Иначе си мислех как един бъдещ ден, може някоя дъщеря
на Алис да бъде сватосана с твойто момче или пък със брат му и как
такива едни бъдещи бебенца ще са инбредни на Билито и на сестра му Аруин.
Ама за сега, това са си само едни мои размисли и страсти около бъдещи селекцийки...
Публикувано: 18 November 2013 - 01:15 PM
Нека пораснат и станат хубави здрави дами, пък тези бъдещи селекцийки са бял кахър :) Да са живи и здрави те и моя маймун и той да е жив и здрав пък след година и половина-две ще го мислим :)

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)

Публикувано: 18 November 2013 - 02:32 PM
Публикувано: 19 November 2013 - 06:19 PM
TORMENTOR, в 16 November 2013 - 07:46 AM, написа:
Bravo da sa zivi i zdravi
Публикувано: 01 December 2013 - 09:57 AM
Публикувано: 02 December 2013 - 01:33 PM
yani4ka, в 02 December 2013 - 12:09 PM, написа:
Добре са, растът и са вече с напълно отворени очета. Ходят по мъничко и май ще трябва да ги
наснимам вече всяко по отделно. Демек, вече са си почти "готови" кучета с идентичност! :) Хи, хи, хи...
Обаче имам проблем с измислянето на именцата им и на две съм абсолютно сигурен как ще се казват, обаче за другите
две ще мисля още някой и друг ден. Но се вижда че няма много време и май ще трябва още днес или утре да съм ги измислил...
Публикувано: 03 December 2013 - 08:08 AM
yani4ka, в 02 December 2013 - 01:36 PM, написа:
Да ти кажа честно, все още няма сериозни кандидати за момиченцата!
Все ме контактират някакви си хорица, дето незнаят какво искат или си мислят
че това е нещо като АСТ или АПБТ, ама в по-малък варият; коментират по тъп начин
цената и такива цигании дето малко или много ме изнервя! :) Ама карай да върви, има време...
Инак имената дето съм измислил да бъдат до момента са: Duchess Deborah of Tormentor, Duchess Doreen of Tormentor,
Duchess Dorothy of Tormentor и за четвъртото все още се колебая какво ли да бъде? Може би нещо като Dilayla, Donella и т.н.
Публикувано: 03 December 2013 - 08:21 AM
Gee Whiz Airy Smile - тази е свободната девойка...
Публикувано: 03 December 2013 - 06:57 PM
Публикувано: 05 December 2013 - 11:31 AM
IMG_4303.bmp (4.5MB)
Брой сваляния: 79

Вход

Горе
Цитиране +