TORMENTOR, в 17 April 2014 - 03:54 PM, написа:
yani4ka, в 16 April 2014 - 05:29 PM, написа:
Оо Торментор..свърши вече.. Казвай за какво става дума..почна да се хвалиш така че довършвай ;)
BG ... Arkinstaff - male (Born: 15.04.2014)
Pedigree:
http://www.sbtpedigr...d=156047&gens=5
Понеже тука с чеха и чехското кученце нещата се объркаха жестоко и той от добър и коректен човек, какъвто го мислехме ние със Светлозар се оказа дребен шматарок като всички "западноевропейци" и не стана друго, а чисто и просто изгоряхме с едно капаро от 250 евра. Та ние отказахме да вземем бебето преди 60 ден, както той ни натискаше да направим и накрая стори така че го продаде веднага след като навърши 60 дни и ние съответно не бяхме отишли да си го вземем, при условие че платихме капаро още като се роди за първи избор и дори си избрах аз лично име на кученцето с което е и сега при "новите" си собственици. Но животът продължава и както много пъти съм казвал, аз не съм човек за толкова пари или пък кепазе за и със едно куче няма да стана. Прежалихме капарото и продължихме напред!
От снощи в България има ново мъжко черно стафи, което се казва Sang Real Staff SBT Hugo Boss a.k.a."The Big Boss"
Кученцето е много обещаващо като шоу кариера и притежава страхотен темперамент. Баща му Уинстън е млад евро шампион и още какъв ли не там друг шампион, син на младия евро шампион Мистър Флаш (баща и на още две млади световни шампионки - Грета и настоящата от Русия) и с майка също млада евро шампионка. Майката на кученцето е младата световна шампионка и зряла европейска Фани, която е дъщеря на небезизветният шампион и разпллодник Легаси и на Пахет, която пък е майка на нашият Били. Между другото малкият/голям Бос освен че през майка си е внук на Пахет, майката на Билито е правнук по мъжка линия и на великият световен шампион и татко на Билито - големият в породата Клайд на Джейми Мейс от Великобритания!
Ето и онлайн варият на родословието му, за онагледяване на всичко това дето съм изписал:
http://www.sbtpedigr...d=317895&gens=5
Нека да е жив и здрав на моят приятел и партнер в кинологията Светлозар Ангелов!