Dog.bg Форуми : Стафордширски бултериер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (89 Страници) +
  • « Първа
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Стафордширски бултериер

#981 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• First Duke of Tormentor
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 11 November 2011 - 02:19 AM

Duchess ABIGAIL of Tormentor веч е Русенка,
Duchess AGHATA of Tormentor все още чака някой
да си я хареса, а пък Duchess ALICE of Tormentor играе
по цял ден със своя мъничък собственик - моят син Траянчо! :ab_041:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

"TORMENTOR" Kennel . 7500 Silistra (BULGARIA) . +359.887.798.427

Качена снимка

#982 Потребителят е офлайн   MyDuality Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 16 November 2011 - 02:26 PM

Много е сладка , дано имам възможността да и се порадвам някога :db_046: и аз
User's Signature

Качена снимка

#983 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2011 - 09:42 AM

Не, че я разбирам породата, но от тези които съм снимал по нашите изложби ето това румънче ми е направило най-силно впечатление :)

Качена снимка
User's Signature

www.bgdogs.net

Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

#984 Потребителят е офлайн   simonaM Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 19 November 2011 - 01:23 PM

Здравейте :) Специално заради тази тема си направих профил във форума, тъй като забелязах че тук мога да получа доста адекватна информация. От около година съм фен на тази порода, но чак сега започвам да се замислям сериозно дали да си взема . Много ми харесват кучетата в синята разцветка ,но забелязвам че главно в UK предлагат кученца в този цвят. Има ли някаква сериозна причина в България да не са популярни, или просто причината е че другите цветове са по-харесвани?

#985 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• PipPipPip

Публикувано: 19 November 2011 - 05:42 PM

Показване на мнениетоsimonaM, в 19 November 2011 - 01:23 PM, написа:

Здравейте :) Специално заради тази тема си направих профил във форума, тъй като забелязах че тук мога да получа доста адекватна информация. От около година съм фен на тази порода, но чак сега започвам да се замислям сериозно дали да си взема . Много ми харесват кучетата в синята разцветка ,но забелязвам че главно в UK предлагат кученца в този цвят. Има ли някаква сериозна причина в България да не са популярни, или просто причината е че другите цветове са по-харесвани?

Сините стафита са интересни кучета, но не се уважат твърде много от истинските ценители на породата поради факта че са със сив пигмент на кожата, сив нос и светли очи. Тези неща не са недостатък за синьо оцветените кучета, но те ги предават в поколенията си от черни или тигрови бебета и се получава така че ти получаваш впоследствие тигрови кучета със светли очи и по светлооцветени носове или пък черни кучета със светло око. В момента са доста популярни във Великобритания и по света, също така са и доста по-скъпи от другите разцветки и може би затова все още не са широко застъпени по нашите географски ширини...
User's Signature

Качена снимка

#986 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• PipPipPip

Публикувано: 19 November 2011 - 05:44 PM

Показване на мнениетоvano, в 18 November 2011 - 09:42 AM, написа:

Не, че я разбирам породата, но от тези които съм снимал по нашите изложби ето това румънче ми е направило най-силно впечатление :)

Качена снимка

Иване, къде е правена таз снимка и кое е кучето?
User's Signature

Качена снимка

#987 Потребителят е офлайн   kircho74 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 19 November 2011 - 05:48 PM

здравеѝ и добре дошла!в българия самата порода не е популярна не само сините!като цяло черните са най популярни после червените и накрая белите и сините!защото черните са най атрактивни(това е мое мнение разбира се).трябва само да разгледаш европейските изложби-много рядко се виждат победители които да не са черни!разбира се всеки си има предпочитания.нали!ако наистина си решила да си вземеш синьо мога само да те поздравя и да ти препоръчам да погледнеш този линк.в този испански кенел ще имат много-много качествени сини кученца!http://www.facebook.com/photo.php?fbid=203142709755852&set=a.203142666422523.47902.100001803728941&type=3&theater :ba_025:

#988 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 November 2011 - 06:00 PM

Показване на мнениетоTORMENTOR, в 19 November 2011 - 05:44 PM, написа:

Показване на мнениетоvano, в 18 November 2011 - 09:42 AM, написа:

Качена снимка

Иване, къде е правена таз снимка и кое е кучето?

Снимах го в Асеновград. Казва се - POWER PROTECTOR VON NAUS MERCA (р. 28.02.2008)
баща: Fighting Nati Elgor
майка: Englis Staff Odena
User's Signature

www.bgdogs.net

Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

#989 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• PipPipPip

Публикувано: 19 November 2011 - 06:26 PM

Мерси за информацията и за бързата ти реакция, Иване! :ba_025:
User's Signature

Качена снимка

#990 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• PipPipPip

Публикувано: 19 November 2011 - 06:30 PM

Иначе за сини бебета на балканите ще може да се говори сигурно догодина.
Но в момента има момче и момиченце, деца от първото кучило на първият син СБТ
на балканите. Ако ти представлява интерес "блу ген" бебенце, не е проблем да помогна...
User's Signature

Качена снимка

#991 Потребителят е офлайн   simonaM Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 20 November 2011 - 03:49 AM

Показване на мнениетоTORMENTOR, в 19 November 2011 - 05:42 PM, написа:

Сините стафита са интересни кучета, но не се уважат твърде много от истинските ценители на породата поради факта че са със сив пигмент на кожата, сив нос и светли очи. Тези неща не са недостатък за синьо оцветените кучета, но те ги предават в поколенията си от черни или тигрови бебета и се получава така че ти получаваш впоследствие тигрови кучета със светли очи и по светлооцветени носове или пък черни кучета със светло око. В момента са доста популярни във Великобритания и по света, също така са и доста по-скъпи от другите разцветки и може би затова все още не са широко застъпени по нашите географски ширини...

Много благодаря за инфото :)

#992 Потребителят е офлайн   simonaM Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 20 November 2011 - 03:56 AM

Показване на мнениетоkircho74, в 19 November 2011 - 05:48 PM, написа:

здравеѝ и добре дошла!в българия самата порода не е популярна не само сините!като цяло черните са най популярни после червените и накрая белите и сините!защото черните са най атрактивни(това е мое мнение разбира се).трябва само да разгледаш европейските изложби-много рядко се виждат победители които да не са черни!разбира се всеки си има предпочитания.нали!ако наистина си решила да си вземеш синьо мога само да те поздравя и да ти препоръчам да погледнеш този линк.в този испански кенел ще имат много-много качествени сини кученца!http://www.facebook.com/photo.php?fbid=203142709755852&set=a.203142666422523.47902.100001803728941&type=3&theater :ba_025:

Аууу супер големи сладури са :) Мерси за линка! Аз като цяло не търся куче за изложби, а търся животно което да ме радва мен. Никога не съм се замисляла да водя кучето си по изложби, но нямам нищо против тези мероприятия ;) Търся си чистокръвно животно,защото единствено чистокръвните изразяват истинската красота на породата.

#993 Потребителят е офлайн   simonaM Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 20 November 2011 - 04:01 AM

Показване на мнениетоTORMENTOR, в 19 November 2011 - 06:30 PM, написа:

Иначе за сини бебета на балканите ще може да се говори сигурно догодина.
Но в момента има момче и момиченце, деца от първото кучило на първият син СБТ
на балканите. Ако ти представлява интерес "блу ген" бебенце, не е проблем да помогна...

Тъй като до средата на следващата година ми предстоят доста пътувания мога да си позволя да си взема пале едва кум края на 2012 г. , така че за сега ще проучвам пазара :) Адски много благодаря за информацията :))))

#994 Потребителят е офлайн   MyDuality Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 20 November 2011 - 10:13 AM

http://www.pets4home...E&SearchMax=250

тук има и пет клас и без родословия както и със ...реално по мои изчисления в Обединеното кралство са наи-евтини а и там синчко да искаш...аз лично мисля по-натам точно от англия да си взема такова куче

моя фаворит в цветовете също е синичко както и черно
User's Signature

Качена снимка

#995 Потребителят е офлайн   simonaM Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 20 November 2011 - 11:15 AM

Щом мислиш от Англия да си вкарваш куче , имаш ли представа каква точно е процедурата, какви такси се плащат и т.н? На мен ми е малко неясно как точно се случват нещата. Ако си взимаш кученце от обява как ще прецениш дали хората от които го взимаш няма да те прецакат. Мен лично това доста ме притеснява.

#996 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• PipPipPip

Публикувано: 20 November 2011 - 10:38 PM

Хора, най-големия проблем с кученцето от Великобритания е че тези хора там са доста особени
и много трудно се навиват да продадът куче извън островите. За да си купите ще е нужно да имате
човек, които да говори перфектно английски и той да контактува с хората, предлагащи бебета. Той ще
трябва да го вземе на негово име и чак после да ви прехвърли регистрасцията на вас. Иначе, наистина е
най-добре да се купи куче от там и ще ви излезе най-изгодно. Не е толкова сложно да го изнесете, колкото
е трудно да го внесете на територията им. За да излезе от Великобритания едно куче, трябва да е чипирано и
да му се постави ваксина против бяс. След това ще изчакате три седмици (21 дни) и тръгвате да си идвате насам.
Няма да имате никакъв проблем, защото вече пет сини стафбултериера и един миниатюрен бултериер се купиха от мой приятел и живеят в съседна Сърбия. Ще се радвам в България да идват повече и повече британски стафита!
User's Signature

Качена снимка

#997 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• PipPipPip

Публикувано: 20 November 2011 - 10:47 PM

Duchess ALICE of Tormentor :wub:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#998 Потребителят е офлайн   simonaM Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 21 November 2011 - 09:38 PM

Аз точно защото имам приятел от Лондон, реших да си взема стафче от там с негово съдействие. Иначе , ако твоя приятел от Сърбия има хубаво поколение сини и е съгласен да се купуват кученца за България , би било доста по-лесно да си взема кученце от него.

#999 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• PipPipPip

Публикувано: 22 November 2011 - 05:21 PM

Показване на мнениетоsimonaM, в 21 November 2011 - 09:38 PM, написа:

Аз точно защото имам приятел от Лондон, реших да си взема стафче от там с негово съдействие. Иначе , ако твоя приятел от Сърбия има хубаво поколение сини и е съгласен да се купуват кученца за България , би било доста по-лесно да си взема кученце от него.

Защо да не се съгласи да продаде синьо бебе от тия които може би ще се родят догодина при него?
Все пак ние живеем на балканите и щом даден човек има мерак да си вземе кученце му продаваме! Само
ония във западна европа, на острова и другите зад океана се правят на много загрижени за кученцата си и се
излагат в изискванията си към бъдещия собственик, че даже и изискват информация която не бих им предоставил...

Има една жена в Чехия, казва се Симона Лагодова - кенъл "Франсимо Бохемия". Тя сериозно развъжда сини СБТ
и постоянно има кучила. Чувам че някакви хора от Гърция са си купили от нея синьо момиченце, но инфото
ми не е потвърдено на 100%. Имайте впредвид че сините стафита държат доста сериозна цена, както в
Европа, така и на острова. Във Великобритания цената варира от 800 до 1200 паунда за класно
синьо бебе. В Европа пък в зависимост от къде ще се кучи цената ще е от 1200 до 2000
евро, може и повече да стигне според зависи от комбинацията. Смятам, помогнах...

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#1000 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• PipPipPip

Публикувано: 22 November 2011 - 05:30 PM

Някой ден ако на балканите се внесе класно синьо мъжкарче,
което да ме удовлетворява екстериорно - може и да го сватосаме
с нашата все още малка Дукеса Алис ъф Торментор. Нищо не се знае..

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

• (89 Страници) +
  • « Първа
  • 48
  • 49
  • 50