Стафордширски бултериер
Публикувано: 01 April 2013 - 10:56 AM
dzander, в 14 March 2013 - 12:03 PM, написа:

Pedigre stenaca http://www.stamtavle...s.php?id=143028
Vise o svemu mozete naci na facebook-u, na stranici odgajivacnice stafordskih bul terijera "DZander" https://www.facebook...300126303393341
http://www.stamtavle...s.php?id=141832
От снощи едно от кученцата на Влада "Джандер" вече е Силистренец и ще радва домът на моите приятели
Румен и жена му Десислава. Разбира се и на техните две дечица. Да им е жив и здрав малкия CASANOVA Dzander !!!

Публикувано: 06 May 2013 - 08:40 PM
Ето тука и един бял "грозник", който живее в София и до скоро не знаех при кого
се намира. Обаче, човека се свърза с мен и съм много щастлив че се намерихме с кучо!

Snowball von Bercek
Публикувано: 07 May 2013 - 06:48 AM

Публикувано: 07 May 2013 - 11:59 AM
TORMENTOR, в 18 February 2013 - 10:51 AM, написа:
kircho74, в 17 February 2013 - 09:26 PM, написа:
TORMENTOR, в 17 February 2013 - 10:28 AM, написа:
BATE TISHO KVO STAVA S KLUBA?raboti li?poluchixte li si rodosloviyata?kak she plashtame vnoskata?kaji neshto?molya?
Родословията си ги получиха всички мисля, щото никой поне не е ревал на страниците на форума че му ги няма!

А пък за членският внос трябва да питам къд еи на кой да се плаща, щото той трябва да се плати до края на март - пък ето че вече минахме средата на февруари и никой нищо на никого май не е плащал. Хм!

След майтапите с тия родословия където станаха аз съм се отказал да го играя човек клуб и за това не искам аз да взимам пари на никой и за нищо. Трябва да се питат председателя на клуба и госпожата ОРД, те да кажат къде и на кого да се пращат пари за членски внос. Пък може и да се види, аджеба събрание няма ли да се направи на клуба. Незнам, трябва да питате - за да се знае какво ще бъде от тук натам...
Това с този клуб е пълен та..к.Човек му се отщява да се занимава с кинология .В този вариант няма бъдеще за развитие на любимата ни порода ако клуба не е на заинтересованите и милеещи за неговото развитие.Къде е устава , има ли сайт?Никой нищо не знае .
Публикувано: 07 May 2013 - 05:37 PM
bullstafy, в 07 May 2013 - 09:59 AM, написа:
Това с този клуб е пълен та..к.Човек му се отщява да се занимава с кинология .В този вариант няма бъдеще за развитие на любимата ни порода ако клуба не е на заинтересованите и милеещи за неговото развитие.Къде е устава , има ли сайт?Никой нищо не знае .
Аз имах доброто желание да си платя членския внос, но честно казано нямаше на кой да си дам парите. Питах Тихомир и го помолих за съдействие, той ме насочи към БРФК, питах БРФК те да ми дадоха номера на Тихомир ;) Така че не успях да си платя вноса.. Така че може да се каже че този клуб е едно голямо нищо..

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)

Публикувано: 07 May 2013 - 11:58 PM
Публикувано: 08 May 2013 - 11:27 PM
Клуба е съвкупност от хора с общи интереси и споделени задължения.
Не може да си казваме, ей да го таковам и клуба; то никой и нищо не помага;
никой не прави това и никой не прави онова. Аз съм се ангажирал в началото с нещата,
после след като чух това и онова за мен и клубните пари; за мен и клубните документи и ми
се отщя да се правя на човек-клуб. Между другото Весела ви направи родословията миналата година
и за това се е намесила и пише че и занапред тя ще ги прави. Ако има на какво въобще да прави такива де...
Лично аз съм си казал че тази година може и да не покрия ни една от кучите си СБТ, но
нищо не се знае и може пък в края на годината все пак да направя и кучило...
Утре ако ми остане време ще звънна на Антоанета и да я питам за некой неща около клуба,
да ми каже личното си мнение по въпроса дали може да събирам членския внос на хората и на
тези дето сега си внесоха кучета и желаят да станат клубни членове. Та да видим какво ли ще бъде...
Публикувано: 09 May 2013 - 07:07 PM
TORMENTOR, в 08 May 2013 - 09:27 PM, написа:
Утре ако ми остане време ще звънна на Антоанета и да я питам за некой неща около клуба,
да ми каже личното си мнение по въпроса дали може да събирам членския внос на хората и на
тези дето сега си внесоха кучета и желаят да станат клубни членове. Та да видим какво ли ще бъде...
Антоанета е в Япония, звънни й другата седмица. Относно членския внос, трябва да се открие банкова сметка на името на клуба, в която да се внасят членски такси, такси за документи, родословия и т.н. Защо не си свикате едно общо събрание, лятото на морето някъде, да си изясните всички въпроси относно членството, какви ползи носи, как да използвате събраните пари и други интересни клубни въпроси.
Публикувано: 10 May 2013 - 08:37 AM
Vesela_5, в 09 May 2013 - 07:07 PM, написа:
TORMENTOR, в 08 May 2013 - 09:27 PM, написа:
Антоанета е в Япония, звънни й другата седмица. Относно членския внос, трябва да се открие банкова сметка на името на клуба, в която да се внасят членски такси, такси за документи, родословия и т.н. Защо не си свикате едно общо събрание, лятото на морето някъде, да си изясните всички въпроси относно членството, какви ползи носи, как да използвате събраните пари и други интересни клубни въпроси.
Ето за това говорим, трябва да се съберем ама нали трябва да има устав/може би има но просто не съм запознат/ в който да е регламентирано как се свиква общо събрание .Иначе съм съгласен за събирането на всички заинтересовани относно породата и всеки да помогне с каквото може.
Публикувано: 10 May 2013 - 02:38 PM
И на мен от доста време ми се върти в главата специализирана изложба за породата, но просто ми е тъмна Индия как може да се направи нещо такова..
Казвайте какво и как трябва да се направи и да го мислим и да го правим..

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)

Публикувано: 03 June 2013 - 11:37 AM
DiJel, в 02 June 2013 - 12:35 PM, написа:

А така, събирайте децата - треба да се познават!

Публикувано: 03 June 2013 - 11:46 AM

Публикувано: 03 June 2013 - 06:09 PM