- (5 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Мъжки каракачан търси нов дом
Публикувано: 12 February 2009 - 05:20 PM
Кучето е зле. Изключително слабо. Хранено с царевица. Смачквано от бой.
С половин опашка и без едно ухо- стопанина казва, че е резултат от бой с вълци, но пред мен уреждаше "да го сборат" с един бултериер. Бие го с щеки за ски когато не стои при конете. Започна да го налага пред очите на всички на пистата- включително деца...Кучето легна по гръб и започна да крещи от болка и ужас- очевидно не му се случваше за първи път... Отидох и започнах да крещя и да го нападам стопанина, а той...все едно ме нямаше там...После една жена от местните като видя, че съм пред нервна криза и треперя цялата започна да му вика и тя и му каза " за това могат да те вкарат в затвора!" Тогава той каза " кучето е мое и мога ако искам да го убия". Хвана го за предните лапи и както лежеше по гръб го извлачи до шосето и го пусна. Кучето лежеше като умряло. Той го бутна по корема с едната щека , развика му се, кучето не стана и пак го хвана за предните лапи влачи го по гръб по цялото шосе и през поляната докъто не стигна до конете...
Кучето ще бъде махнато от там. Търси се постоянен дом или поне място където да дочака задомяването си.
Мъжко, на около 2 год, крайно непроблемен характер, наплашен, но с малко храна вече обича...
За него също ще трябват много парички , така че ако някой...може и иска...да заповяда. Ще бъдем благодарни.
Снимки ще пусна по-късно.
С половин опашка и без едно ухо- стопанина казва, че е резултат от бой с вълци, но пред мен уреждаше "да го сборат" с един бултериер. Бие го с щеки за ски когато не стои при конете. Започна да го налага пред очите на всички на пистата- включително деца...Кучето легна по гръб и започна да крещи от болка и ужас- очевидно не му се случваше за първи път... Отидох и започнах да крещя и да го нападам стопанина, а той...все едно ме нямаше там...После една жена от местните като видя, че съм пред нервна криза и треперя цялата започна да му вика и тя и му каза " за това могат да те вкарат в затвора!" Тогава той каза " кучето е мое и мога ако искам да го убия". Хвана го за предните лапи и както лежеше по гръб го извлачи до шосето и го пусна. Кучето лежеше като умряло. Той го бутна по корема с едната щека , развика му се, кучето не стана и пак го хвана за предните лапи влачи го по гръб по цялото шосе и през поляната докъто не стигна до конете...
Кучето ще бъде махнато от там. Търси се постоянен дом или поне място където да дочака задомяването си.
Мъжко, на около 2 год, крайно непроблемен характер, наплашен, но с малко храна вече обича...
За него също ще трябват много парички , така че ако някой...може и иска...да заповяда. Ще бъдем благодарни.
Снимки ще пусна по-късно.

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Публикувано: 16 February 2009 - 06:58 PM
Кучето вече е в София. Слаб, изключително добър, вози се без проблеми, като изключим, че трябва някой да го гали по време на път-иначе досажда на шофьора. За сега е настанен на хотел и съм му предплатила за 4 дни. Някой ако има идей за къща с двор и без синджир да вика.

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Публикувано: 16 February 2009 - 07:55 PM
Аз търся за село куче за моята баба.Направо се разплаках.Ужас.Не знам не бих издържала.Бих скочила на бой направо.Ужас.Как може!Много ми е жал.А как успяхте да го отървете от онзи?Трябва да има затвор за тези хора.Не знам.Много съм избухлива и емоционална.Направо настръхнах.Наистина трябва най-после тая държава да направи нещо по въпроса с насилието над животни!Те са най-добрите ни приятели.Те са тези,които ни радват,понякога ядосват,които ни дават обич и чакат от нас такава.А дали ще се разбира с други кучета,че там има две и това е много важно?

Публикувано: 16 February 2009 - 08:09 PM
Оставила съм телефон за връзка- може да се обадите по всяко време и да поговорим. 0889 89 98 13

Публикувано: 23 February 2009 - 11:03 PM
Ето снимки на нещастния красавец

Публикувано: 24 February 2009 - 09:50 AM
Милия, как може такова отношение, дано да си намери някой любящ стопанин.
Публикувано: 24 February 2009 - 12:26 PM
радвам се за кучо, но лошото е че на такива изверги никои нищо не може да им направи, освен по тъмно и бой с няколко приятели, след като ми откраднаха куче и го отровиха/дело на жена/ и се опитаха да заплашват 5 свидетели, на 2 от които отровиха и техните, след разправии с полиция и ходене по мъките , прокурорката прекрати до съдебното с заключението , че извършителя е неизвестен.
......надежда тука всяква оставете....
......надежда тука всяква оставете....

господ да ни пази от приятели, от враговете се пазим сами.0888183312-anna
www. newagrotec.com www.balkanav.com www.karakachan.org
Публикувано: 25 February 2009 - 10:05 AM
Кучето трябва да се прибере временно докато му се намери дом. Може ли някой да помогне?
Rasta не може да плаща хотел на кучето докато го поискат подходящите хора. Зная, че всеки е затрупан с любимци, но нека да дадеме шанса и на това куче, което до тук е видяло ада на живота - нека види и другата страна.
Rasta не може да плаща хотел на кучето докато го поискат подходящите хора. Зная, че всеки е затрупан с любимци, но нека да дадеме шанса и на това куче, което до тук е видяло ада на живота - нека види и другата страна.
Публикувано: 25 February 2009 - 12:06 PM
ако някой може да помогне за хотела на този нещастник, или поне за някакъв временен дом!! :( Не изглежда лош, даже ми се струва много смирен и изстрадал, сигурно няма да създава проблеми в някой двор на нормални хора. Раста се грижи и за боксерката, и за мама на починалите кученца, и сама няма да се справи. А това куче е великолепен красавец!
- (5 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »