Дано да няма сериозни травми от престоя в Сеславци.
Изоставен от стопаните си доберман търси нов дом и нови приятели
Публикувано: 05 March 2009 - 10:26 AM
Дано да няма сериозни травми от престоя в Сеславци.

Публикувано: 05 March 2009 - 10:51 AM
Публикувано: 05 March 2009 - 11:28 AM
А Арнолд е едно хубаво име за него. Щом отговаря може и така да се е казвал преди, а също е много вероятно просто вече да разпознава кога говорите на него по интонацията ви. Сигурен съм, че ще имате много интересни моменти заедно вбъдеще :)
Поздрави!
Публикувано: 05 March 2009 - 02:25 PM
Публикувано: 05 March 2009 - 04:59 PM
Публикувано: 05 March 2009 - 05:33 PM
Успех! Бързо оздравяване!
Публикувано: 06 March 2009 - 07:59 AM
да ви разкажа за веселбите с нашата котка на име Чипс. Двугодишните експерименти показаха, че то не е точно котка
Та Чипс изобщо не беше съгласна да си отстъпва територийката на някъв си там, макар и двайсе пъти по-голям, черен натрапник и спретна една акция по сплашване и терористични атаки в гръб ... голяма борба падна. Първо се гледаха през прозорците ръмжейки - по цял час, после в коридора имаше тре-четири кратки схватки. В момента се разминават ... ръмжейки, но въпреки това вече се намираме сравнително успешно в едно и също помещение.
Предвиждам до месец успокояване на страстите, само тя да не реши да му влиза в паницата, че тогава прошка няма да има...
та ето ги двамата главни герои.

Must Love Dogs. Must Care. Must Share.

Публикувано: 06 March 2009 - 09:22 AM
Публикувано: 06 March 2009 - 10:05 AM
Публикувано: 06 March 2009 - 01:09 PM
Споко ще се напаснат и свикнат един с друг ама то пусто животинска му работа се по страшия убитател трябва да се изпъчи пред новодошлия-"разбираш ли ти си нов тука,кво като си по голям на ръст ще се съобразяваш с мен щото аз съм по старшия аааааа къде го дават тоя филм-идваш превземаш а аз кво да не съм лукова глава ааааа" Най-много един два пъти да се
Отностно кашлицата-
Пишете после какво е казал "дофтора".
Публикувано: 08 March 2009 - 08:02 AM

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 08 March 2009 - 01:35 PM
Бутането в ръцете е страшна работа, в момента в който види свободни ръце - набутал е дългия нос за "чеши". Няма значение кой от семейството е.
има обаче няколко "слаби зони", по които не дава да се пипа - бяга или тихо предупредително ръмжи- корема и назад към чукана. В началните дни не даваше и галене по шията, но сега вече го прескочихме това. Имаме вече и успехи "приятелското похапване" - като е в настроение облизва ръце и взема пръсти в устата ... Освен очевидната причина, че това са много интимни зони, долу имаме и все още прясна операция и е нормално да не дава много контакт с тези части. Предвиждам поне месец ако не повече докато свикнем и с това "интимничене".
Всички хубави неща искат време. Доверието се гради бавно.

Публикувано: 11 March 2009 - 10:37 AM
Оня ден на полята се запознахме с една доберманка на 11 години, стопанина й беше в дива родаст, че вижда ДРУГ доберман ... И ветеринара ни посрещна с думите "А! Доберман, от кога не съм виждал...". Верно е, загуби се май някак породата.
В тая връзка, когато беше малък синът ми /който сега е на 11/ при въпроса каква порода е кучето му отговаряше "Манчо Пинчо"

Публикувано: 11 March 2009 - 10:52 AM
Ама е голяма кипра тоз Арни,страшна усмивчица е избацал,личи си че е доволен от живота!
А аз седя и с нетърпение чакам още снимчици
Публикувано: 11 March 2009 - 11:01 AM
Поздравления за това, което направихте за Арни и изобщо за начина, по който се справяте с периода на адаптация !
И у нас пищящите играчки са на "мода".
Явно е голям кеф: стиска ги между зъбите с различна сила за да пищят по различен начин

Вход

Горе
Цитиране +