- (11 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Беззащитно и вероятно закъсало бебе куче
Публикувано: 22 February 2009 - 12:20 PM
Има ли някой възможност да го вземе поне временно, да не е на студа навън и в схлупената къщичка, която не знам доколко ще издържи там, както и самото бебче. Аз ще напускам обяви за него и ще видя какво мога да направя за обезпаразитяване и ваксинация. Само да има място, където да живее животинката временно, докато й намерим дом, което мисля, че ще стане бързо предвид симпатичния й вид.
Публикувано: 22 February 2009 - 01:12 PM
portent, в Feb 22 2009, 12:05 PM, написа:
Да, правилен ти е въпросът. :) Аз грешно съм написала вероятно, но по-скоро е мокро от това, че в къщичката е доста спарено и топло. Не знам защо изглеждаше така. Може и да се е напишкало и затова, но по-вероятно да е от другото. Въпросът е, че е мокро и не знам какво може да му стане в тия студове, ако реши да излиза навън...
Публикувано: 23 February 2009 - 10:54 PM
Публикувано: 23 February 2009 - 10:59 PM

За София ли става дума? Ако се настани на хотел и се започне лечение, захранване, дали е възможно да помогнем на душицата? Не смея да казвам, че могат да се съберат дарения, нито че дом ще се намери, но докато не се опита няма как да се знае. В крайна сметка всичко опира до търпение, труд и много реклама на малчугана.

Публикувано: 23 February 2009 - 11:20 PM

"Животните са мои приятели, а аз не ям приятелите си." Джордж Бърнард Шоу
Публикувано: 23 February 2009 - 11:27 PM
Публикувано: 24 February 2009 - 12:53 AM

Публикувано: 24 February 2009 - 09:57 AM

Публикувано: 24 February 2009 - 12:47 PM
Сърдечно моля за помощ финансова. Аз ще дам 20 лв сега, Мамиха 30, но знаете колко скъпи са кожните болести. Очаква го дълъг път кучето...

Публикувано: 24 February 2009 - 08:39 PM
Оказа се, че бебето е женско. Много е социализирано и Mamiha каза, че като го оставили в стационара, докато били още при него, то отишло и си се настанило на определеното му място, но щом си тръгнали, започнало да пищи.:)Много миличко създанийце. Дано има късмет! Ето снимки, които lillis направи в момента, в който mrtn и Mamiha го взеха в зелена чанта.:))
Публикувано: 24 February 2009 - 10:04 PM

Публикувано: 25 February 2009 - 08:16 AM
У мен има 200лв от тениските, дето продавам. Това кутре си е спешен случай от всякъде, така че ще ви ги пратя. Обаче ще смогна да се добера до банка чак в петък, т.е-ще ги получите другата седмица. Ако не можете да удържите фронта до тогава, пишете ми на лс, за да организираме предаване на ръка.
Още веднъж -стискам палци на бебчето.
- (11 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »