Беззащитно и вероятно закъсало бебе куче
Публикувано: 27 February 2009 - 12:36 PM
Днес получих 200лв за Зендра от Илит - което означава, че за следващите 20 дена стационара на бебето е платен. Отново големи благодарности, Илит!!! Ще ги занесем в понеделник, така че ако някой е свободен ( предполагам около обяд ), и иска да нагуши момиченцето, е добре дошъл. :)

"Животните са мои приятели, а аз не ям приятелите си." Джордж Бърнард Шоу
Публикувано: 01 March 2009 - 08:58 PM
Днес с Пърси и Анук нагушкахме малката госпожица. Толкова е жизнена и обичлива, че ни смая. Раздаваше целувки на общо основание, а като дойде време за храната първа омете паницата и даже отиде да провери дали кака Лейла няма нещо останало (имаше). Вече си знае даже името:)
Дано само другите имат читави снимки, че моите се оказаха...мани-бегай.
Дано само другите имат читави снимки, че моите се оказаха...мани-бегай.
Публикувано: 02 March 2009 - 11:22 AM
Зендра е много сладка, много нахална (не я гледайте, че е малка, но изяде храната на Лейла), кипи от енергия и от желание да живее! Просто е като едно малко маймунче, което все подскача и се движи назад-напред. Сигурно ще стане много сладурска и не голяма, с едни хитри, ококорени очи, почти колкото цялата й главичка. Вече слуша, влиза в кошчето, когато й кажеш. Образ и половина!
Публикувано: 03 March 2009 - 12:46 AM
Браво, чудесни снимки! :) Аз не можах да се справя много добре с тях днес. С Mamiha, mrtn и July evening (на които безкрайно много благодаря, че ме взеха с тях) ходихме днес при Зендра. Голяма веселба е там. Лейла излиза на каишка с д-р Станкова, маха с опашка и ближе ли ближе ръце, лице - каквото й попадне. После, като влязохме вътре, ни посрещна бебе Зендра - смърф и половина! Обожавам го това мишоче дребно - така бясно върти опашле и подскача като заек. И е страшно крадливо (като малко циганче ;) ). Изяде си с шеметна бързина храната в своята паничка и отиде и омете тази в другите две, след което се поду като малко балонче и не знам как не излетя през прозореца. :lol: Опитва се да владее положението и да командва по-големите кучета, а прилича на бълхичка в сравнение с тях.Третото кученце- Мила - е прекрасно - бяло с малко черно, розова муцунка с черна точка на нослето и за съжаление - слепичко. Изключително нежно животинче. Ще пусна отделна тема за него - заслужава да има дом и много любов. Сега пускам малко снимчици на Зендра:
Публикувано: 03 March 2009 - 05:54 PM
Голям образ е това същественце! Толкова много енергия в толкова малко кученце. :D Изглежда направо усмихнато и не спира на едно място - скица абсолютна. Аз честно казано намирам доста подобрение в краченцата на Зендра, като че ли не са толкова свити и като цяло изглежда доста по-стабилна от преди 1 седмица, когато я видяхме. За нея се грижат прекрасно и се надявам, че и този проблем ще отпадне с времето. Платено и е до 25 март.

"Животните са мои приятели, а аз не ям приятелите си." Джордж Бърнард Шоу
Публикувано: 04 March 2009 - 09:24 AM
:) Хайде и аз ще се престраша да сложа малко снимки на госпойцата. Убедена съм, че като се поокопити, поохрани и излекува от крастата, ще стане истински бонбон (тя и сега си е бонбон, но като докара малко търговския вид, народа ще се изпотрепе за нея:) ).
Публикувано: 04 March 2009 - 09:13 PM
На малкото отсега му личи какво е тарикатче! :D Върти очите на всички посоки и гледа с кого да се заяде, на кого да омете паничката, после да му легне в легълцето на мекото одеалце. Тя няма да пропадне, пада голяма битка за живот! Прилича ми на едно малко джудженце ;)
Публикувано: 05 March 2009 - 11:22 AM
PURSY, в Mar 4 2009, 08:31 PM, написа:
Aз предлагам темата да се преосмисли в тази светлина: малката НАХАЛНИЦА Зендра, в противен случай ще ми звучи като авторски трик!( ами да си го върна на когото трябва, той си знае :D )
Да, вече си мисля, че далеч не ми прилича ни на беззащитно, ни на закъсало,ни на бебе, ни на куче... :D :D Като някакво йо-йо е. Само търчи напред-назад и се чуди какво да изяде.