Беззащитно и вероятно закъсало бебе куче
Публикувано: 24 June 2009 - 05:30 PM
Мъничкото ни пиленце вече порасна и е време да излети от гнездото...
По възможност -със самолет, в посока Белгия, заедно с две благоевградчанки. Крайно неудобно ми е вече, много се натрупаха наведнъж, но ако не хванем момента сега, после е чак след лятната ваканция на приюта.
Ясно ви е. За да замине ни трябват пари. Но и да остане, пак трябват пари, та по-добре да замине.
Моля всички, които още не съм ошушкала от предната офанзива, да подадат ръка на беззащитното и вероятно закъсало бебе-крокодилче.
По възможност -със самолет, в посока Белгия, заедно с две благоевградчанки. Крайно неудобно ми е вече, много се натрупаха наведнъж, но ако не хванем момента сега, после е чак след лятната ваканция на приюта.
Ясно ви е. За да замине ни трябват пари. Но и да остане, пак трябват пари, та по-добре да замине.
Моля всички, които още не съм ошушкала от предната офанзива, да подадат ръка на беззащитното и вероятно закъсало бебе-крокодилче.
Публикувано: 26 June 2009 - 09:13 AM
Наистина чудесна възможност се е отворила за вече не чак толкова малката и беззащитна красавица.
Тя заслужава своя шанс, но за съжаление отново трябват парички, които трябва да се съберат до края на месеца, тъй като пътуването е в началото на юли (4-ти). Моля всички от форума, които имат възможност, да помогнат на Зендра да направи първите си стъпки към постоянния си дом.

Публикувано: 10 July 2009 - 05:24 PM
Отново повдигам темата с огромна молба към всички, които могат да помогнат, да бъде платен стационарът на Зендра. Натрупала се е доста голяма сума, не е плащано от края на май (ако не бъркам 27-ми), а лошото е, че трябват и пари за пътни, тъй като съвсем скоро се очаква малката пътува. Знам, че е пълно в момента с животинки, на които им трябва спешна помощ, но остава още съвсеееем малко, за да приключи случаят Зендра и да отпътува момичето към постоянен дом.
Публикувано: 10 July 2009 - 05:51 PM
На Бог съм благодарна че има такива добри хора като вас. Надявам се бебчо да стане силна...

Публикувано: 11 July 2009 - 08:12 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 11 July 2009 - 02:58 PM
За съжаление пътуването на Зендра се отложи по желание на белгийците. Другите две кученца заминаха, едното даже е осиновено вече. И мен ме е яд за Зендричка, но какво да се прави.
Сега чакам да кажат кога да я пратим. Надявам се да не ми го сервират от днес за утре, но и този вариант го има.
По-страшното е, че хотелските и задължения възлизат на над 400лв...
Сега чакам да кажат кога да я пратим. Надявам се да не ми го сервират от днес за утре, но и този вариант го има.
По-страшното е, че хотелските и задължения възлизат на над 400лв...
Публикувано: 12 July 2009 - 09:23 PM
Фурия и 1/2! Уникален сладур е тя! Няма спиране и ту тук, ту там й щръкват ушетата, като нещо й привлече вниманието. И тя като Чипи е много жизнена и пълна с енергия. Претърпяла е пълна промяна от малкото, смешно и спаружено същество, което беше в началото. Със сестра ми благодарим много на Mamiha и mrtn за пътуването до там и за приятното прекарване с всички сладки четирилапковци, които са невероятни образи, както и на д-р Станкова и останалите членове на форума за топлото посрещане.