Аз мога много да пиша, но ще се опитам да бъда кратка. Спомням си Зендра като бебе - малка, нещастна, изоставена в студа, без козинка и с криви крачета...Днес тази Зендра отпътува...но вече в пълния си блясък - голяма, красива и много много раздаваща се! Цял ден ми е ту мъчно, ту щастливо, защото знам, че тук нямаше шанс, а ето - сега животът се разкрива пред нея. Когато сутринта потеглихме за летището, усетих, че наистина това, което очакваше Зендра отдавна, най-после настъпи и сълзите дойдоха за миг. Обещах си да не плача и..почти успях (като се изключи сегашния момент, в който пиша това). Обичам го това същественце и никога, никога няма да го забравя! Надявам се някой далечен ден (пък дано и по-близък) съдбата да ни срещне отново. Кой знае? Искам само да споделя, че тя е една невероятна чаровна и много мила душичка, която бързо влиза под кожата на всеки един човек. Беше вкъщи за ден и половина и щом успя да омагьоса и нашите, можете да си представите колко слънчево момиче е.

Целият този чудесен и жизнерадостен характер дължи на д-р Станкова, на която съм безкрайно благодарна и задължена за всичко, което направи за нея. Благодаря сърдечно на Илит и на Мamiha и mrtn, без чиято самоотверженост това начинание нямаше да се осъществи. Благодарение на всички тях заедно Зендра ще бъде една истински щастливо куче в една истински нормална държава! Благодаря ви, благодаря ви, благодаря ви!
Изпращам няколко снимки от престоя на Зендра вкъщи и малко от летището днес. Моля отново за помощ, защото няма да мога да се справя с натрупаните задължения по сметката на малката щастливка. Ето я и нея.
ПП. Не мога да прикачвам :( - не иска да се зареди снимката. Ако не успея тази вечер, ще прикача файловете утре.