Беззащитно и вероятно закъсало бебе куче
Публикувано: 19 December 2009 - 12:12 AM
Стопаните и са някакви луди хора... Пратиха ми достъп до личния профил на Зендра в холандския фейсбук (бих го дала и тук, но не е публичен) и всеки ден пишат неща като "Зендра днес за първи път си игра с червения помпон" и следват 876524562 снимки на Зендра и помпона.... На другия ден:"Трагедия! Помпона и омръзна. Купихме и парцалена кукла"...
Умирам от кеф...
Умирам от кеф...
Публикувано: 19 December 2009 - 10:56 AM
Хахаха
Дето казват: Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака
Аз много се кефя на такива стопани, то и нас са ни обявили за малко луди 
Браво на Зендричка!

Браво на Зендричка!
Публикувано: 20 December 2009 - 04:44 PM

Тази маймунка не спира на едно място и май бързо й омръзват всичките играчки. Вкъщи като беше, топката изигра олята си за 1 час само. После хич не я и погледна. Супер са тези хора, че са готови да доставят на змейчето нови и нови неща!!!

Илит, благодаря ти, че пишеш за Зендра!

Публикувано: 14 March 2010 - 02:13 PM
Имам писмо от Зендра. За съжаление, явно е забравила българския и ми е писала на холандски
С онлайн преводач разбрах, че редовно съсипва мебелировката на стопаните си, но те много я обичат и се гордеят с нея.
И снимчица.

И снимчица.
Публикувано: 15 March 2010 - 08:05 PM
Йей! Как пропускам важни събития, като не погледнах вчера в любимия раздел. Илит, много ти благодаря за чудната снимка и за новинките!
Ако можех пак да целуна снежната муцунка... За добро е забравила родния дом и език малката красавица и вече върви по своя предначертан път, който се превърна в реалност благодарение на теб, д-р Станкова и още много други мили съфорумци!!!