Ново при нас:-))
Публикувано: 23 January 2011 - 10:31 PM
Публикувано: 24 January 2011 - 12:11 AM
Публикувано: 24 January 2011 - 02:16 PM
Цялото Ви кучило е много красиво и ако бях готов с къщата може би щях да ви взема кафявото момиче, но уви. Ще следя за следващите кучила и ще видим.
Поздрави и успехи на Вас и всички които се грижите за тези красавци.
Публикувано: 25 January 2011 - 01:00 PM
Иначе за акита(било то японска или американска) и хъски-повечето опитни хора, които са гледали или гледат акита и хъски препоръчват двете кучета да се гледат отделно. Защото се спогаждат до един момент. Акитата е куче-пазад с по твърд и опак характер, а хъскито е щуро за 800 и игриво за 1000.
Публикувано: 25 January 2011 - 01:31 PM
xael, в 25 January 2011 - 10:05 AM, написа:
Иначе за акита(било то японска или американска) и хъски-повечето опитни хора, които са гледали или гледат акита и хъски препоръчват двете кучета да се гледат отделно. Защото се спогаждат до един момент. Акитата е куче-пазад с по твърд и опак характер, а хъскито е щуро за 800 и игриво за 1000.
В момента ги гладам заедно без никакъв проблем - дори напротив хъскито си отглежда малката акита ину като нейно бебе...

Akita Bagatur Ken
за връзка тел.088 7 982 645, 088 8 982 645
"АКО ВЕДНЪЖ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФОРУМ ЗА КУЧЕТА, НЯМА КАК ДА НЕ СЕ НАУЧИШ ДА ХАПЕШ"
Петя Кръстева
Публикувано: 25 January 2011 - 01:42 PM
Преди години у нас беше нагости японска акита мъжка и без предупреждение или някаква причина нападна Тауни и му разкъса крака за секунда.....Много ги обичам акитите, особено майка ми те са и слабост и двата вида но знам,че с хъскито трудно става работата но пък ние нямаме наблюдения в домашни условия когато са само две. Петя искрено се надявам,че и в бъдеще няма да имате проблеми.
Публикувано: 25 January 2011 - 03:25 PM
Ще пиша как съжителстват във времето ......И искам да използвам повода да благодаря на всички тук - приятели научих толкова много от вас през годините ! Сигурна съм, че с любовта си към кучетата правите живота по-добър !

Akita Bagatur Ken
за връзка тел.088 7 982 645, 088 8 982 645
"АКО ВЕДНЪЖ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФОРУМ ЗА КУЧЕТА, НЯМА КАК ДА НЕ СЕ НАУЧИШ ДА ХАПЕШ"
Петя Кръстева
Публикувано: 25 January 2011 - 03:40 PM

Which is harder? To raise a child or train a dog? The child can talk and tell what he wants. Although this may not be displeased by what you do about him! The dog can not speak, to say what he wants. But this is not a barrier to retain his overwhelming love and respect to you! For a your dog you will be always best of best.
Публикувано: 25 January 2011 - 04:22 PM

Публикувано: 25 January 2011 - 04:26 PM
Публикувано: 26 January 2011 - 04:28 PM
Meto, в 25 January 2011 - 12:45 PM, написа:

Аз на скоро щях да имам подобен проблем, но се усетих на време. Понеже Хъскито на дъщерята го развеждаме по гори и поляни около Самоков да тича на широко.Бяхме на една поляна и както сме увлечени в играта изведнъж кучето се закова и започна да гледа съсредоточено.Погледнах в същата посока и видях една бабка с десетина кози идва към нас. Веднага ми чатна какво може да последва, защото един път скача на овце, но тогава си беше вързана и беше лесно. Сега веднага скочих към нея и добре че успях да я хвана тъкмо в момента на тръгване.Закачих я на повода и докато не минаха козите и да се крият от погледа ни не я пуснах. Направо беше като подивяла, дърпа се и скача на повода ако има възможност да го скъса.Не знам какво щеше да стане с козите ако я бях изпуснал, сигурно три дни нямаше да можем да ги съберем по гората.Предишния път, но тогава беше по малка, минахме покрай едни овце и взе да се дърпа към тях.Но си беше на повода и я дръпнах настрани да се отдалечим от тях, при което не беше толкова настоятелна.
Иначе е златна душица, не мога да я отуча за се радва на всеки човек който срещнем. Навира се и при всяко куче, но щеше и да се изпати. Един булдог се опита да я захапе, но извади късмет че беше вързан и не му стигна синджира.
Публикувано: 27 January 2011 - 02:12 PM
Публикувано: 27 January 2011 - 02:26 PM
- Kari - the frost Queen of Golden Nicol
- Kreeya the Stormchaser of Golden Nicol
Публикувано: 27 January 2011 - 04:50 PM
Публикувано: 29 January 2011 - 11:27 PM

Публикувано: 31 January 2011 - 04:43 PM
Публикувано: 09 March 2011 - 08:38 PM
piron45, в 26 January 2011 - 04:28 PM, написа:
Meto, в 25 January 2011 - 12:45 PM, написа:

Аз на скоро щях да имам подобен проблем, но се усетих на време. Понеже Хъскито на дъщерята го развеждаме по гори и поляни около Самоков да тича на широко.Бяхме на една поляна и както сме увлечени в играта изведнъж кучето се закова и започна да гледа съсредоточено.Погледнах в същата посока и видях една бабка с десетина кози идва към нас. Веднага ми чатна какво може да последва, защото един път скача на овце, но тогава си беше вързана и беше лесно. Сега веднага скочих към нея и добре че успях да я хвана тъкмо в момента на тръгване.Закачих я на повода и докато не минаха козите и да се крият от погледа ни не я пуснах. Направо беше като подивяла, дърпа се и скача на повода ако има възможност да го скъса.Не знам какво щеше да стане с козите ако я бях изпуснал, сигурно три дни нямаше да можем да ги съберем по гората.Предишния път, но тогава беше по малка, минахме покрай едни овце и взе да се дърпа към тях.Но си беше на повода и я дръпнах настрани да се отдалечим от тях, при което не беше толкова настоятелна.
Иначе е златна душица, не мога да я отуча за се радва на всеки човек който срещнем. Навира се и при всяко куче, но щеше и да се изпати. Един булдог се опита да я захапе, но извади късмет че беше вързан и не му стигна синджира.
Разхождам неро в Борисовата градина, и минаваме покрай една кръчма, в която има кози, пилци и някакви други, та оградата им е скъсана, и докато го науча като минава оттам да не влиза

Публикувано: 10 March 2011 - 07:34 AM