Намерена черна женска ангорска котка, кастрирана, София
Публикувано: 06 March 2009 - 10:00 PM
Минавам днес близо до Южния парк, жк. Стрелбище, до клона на Юнионбанк и чувам ужасни котешки вопли, гледам хора се насъбрали и гледат нагоре на една топола. А там стои един черен котарак и реве, и не може да слезе, защото няма клони, а само стъбло към 10м.високо. Хората коментираха, че два дни била там. Звъннах на пожарната, отказаха ми помощ, защото имали една разтегателна стълба за цяла София (щях да падна!), на 112 казаха, че няма кой да ни помогне. Накрая довлякохме стълба от един магазин и успях да го смъкна черния вампир. Оказа се прекрасна чисто черна ангорска котка със зелени очи. Занасям я аз на кастрация, ревеше много и реших, че е разгонена, а кабинетът е съвсем наблизо, слагат й упойка, бръснат й коремчето и се показва голям белег, вероятно от кастрация. Та, търсят се стопаните на черна женска ангорка със зелени очи, намерена днес в жк. Стрелбище. В момента писанка е в един гараж, но ако плаче, няма да мога да я държа там.
Публикувано: 07 March 2009 - 12:16 AM
Преди ужасно много време (сигурно поне 5-6 месеца) едно момиче си търсеше изгубената от родителите на мъжа и черна дългокосместа котка. Но това беше мноооооого отдавна и котката беше изгубена в Люлин ... Дано да успея да си спомня къде четох обявата и да я изнамеря, макар че не храня големи надежди.
ПС: Намерих обявата! Котката, която тогава се търсеше се казва Аби и е на 6 години! Т.е. сега би трябвало да е на 6 и половина. Лекарите казаха ли някаква предполагаема възраст на намерената от теб котка?
ПС2: От Бързане забравих да дам координати на хората
0888712101-Лилия
8267447-Цанкови
Дано да е тяхната изгубена котчица! Знам каква мъка е да ти се загуби животинче. Чакай да пиша и там!
ПС: Намерих обявата! Котката, която тогава се търсеше се казва Аби и е на 6 години! Т.е. сега би трябвало да е на 6 и половина. Лекарите казаха ли някаква предполагаема възраст на намерената от теб котка?
ПС2: От Бързане забравих да дам координати на хората
0888712101-Лилия
8267447-Цанкови
Дано да е тяхната изгубена котчица! Знам каква мъка е да ти се загуби животинче. Чакай да пиша и там!
Публикувано: 10 March 2009 - 12:49 PM
Имам кандидатка за котето. На етап първи звучи доста добре. Трябва да се иде на лична среща. Пърси, имаш ли желание да ме придружиш? И има ли начин да се разбере дали котето е кастрирано или не, за да знам как да я представя? Както и да се обезпаразити външно и вътрешно?

Публикувано: 10 March 2009 - 12:53 PM
PURSY, в Mar 6 2009, 10:10 PM, написа:
слагат й упойка, бръснат й коремчето и се показва голям белег, вероятно от кастрация
Вероятно е кастрирана. За по-сигурно може да я погледнат с ехограф. Но дали наистина не е изгубена и някой не я търси. Може би не е лошо кандидатката да има предвид, че в някакъв момент може да се появят хората, които за я загубили и да си я поискат.
Публикувано: 10 March 2009 - 01:04 PM
Не знам...Пърси има думата. Оглеждай се около мястото ако се появат обяви, питай и в клиниката дали нямат такава пациентка. Дали не е чипирана котката? Не знам какво може да се направи след като няма място където котето да чака бившите стопани. Аз ще кажа на кандидатката, това е най-лесното, но от там нататък ако предишни стопани се намерят става много неприятно....

Публикувано: 14 March 2009 - 03:16 PM
Мацинка вероятно е преживяла голям стрес, докато е била на това дърво, защото, както мърка и се гали и се гушка, изведнъж те захапва за ръката много изплашено и побягва. Опитахме се да я държим в апартамента, но тя се стресира още повече от другите котки и от Бъкси, много се изплаши и решихме, че горе няма да й е добре. Сега е пак в гаража, но там е студено и тъмно и не мога дълго време да я държа в такива условия. Моля съфорумци, поразпитайте приятели и познати, ако има желаещ за чисто черна дългокосместа красавица със зелени очи, на около 1,5 години. Тя има нужда от спокойствие и внимание, за да преодолее преживяния стрес.
Публикувано: 20 March 2009 - 04:00 PM
И тя ли е Шери
То ще се окаже , че всички Шерита са с характер . Да я
принцеската. Ще се намери и нейният човек... Сигурна съм...Тя е толкова красива...

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Публикувано: 22 March 2009 - 10:11 PM
Аз мога да помогна с обяви, но ми кажете предварително временен или постоянен дом се търси на мацата? Вече са минали 2 седмици, откакто сте я намерили, а обяви за изгубена котка като нея не намирам. Живея на 10 метра от банката и ще огледам утре за разлепени обяви из квартала.