valchan73, в Jul 6 2009, 05:49 PM, написа:
petko
Виж профил Добави в приятели Изпрати ЛС Виж всички теми Виж коментарите Днес, 06:29 PM Коментар #1972
Advanced Member
Група: Потребители
Коментари: 764
Цитат(valchan73 @ Jul 6 2009, 05:07 PM)
атидж много искам да видя как смуцхеш явно си много добьр
модераотра ако не изтриеш на тва келешче думичките като тези ше ми го ииадеш(и аз почвам умишлено да изпускам думи) и ти и сущо както позволиваш да ме нарича ати атидже атидй ще се обрущам към теб с лиубимото ми лаикучко
от лаиоо като тва не мога да пиша това е целта му в "твоиа" форум незабравиа че модериранети ти оформиа облика му ,маината му цхе триесх всичко за брфк и лаина..де сте ги насраии ,ма поне се опитва да не допускаш подобни глупости
аТИ АКО НАПРАВЯТ ПРЕДСТАВЯНЕ КАТО В BGDOGFORUM КАКВО ЩЕ ПРАВИШ
като напражиат ше разбереш
а за бг дог форум не ти триабват много никове ,в желанието си вано да направи форум в които не се трие истини които лаиката би изтрил направи една помиина иама ,сбурка свободата със свободиата единствениа баннат биах аз ,забележи, и не сум влизал с дръги никове а на теб не ти се иналагаше нали само петко гониат .Е И ? ИЗТРИХА ЛИ ТИ вЕЛИКИТЕ УМОЗКЛИУчЕНИА? защо не ги оставиха истините?
а иа да видим каракачан.орг? с умнаисетте си ника и пак неможа да го направиш в помиина иама дори саибиата на бгдогфореум маи предпочита да дискутира там ,жъж негожиа си форум само моли да спреш да плиуеш и да правиш колажи ,направи ти тем за глупости и пак не става ,сега да се му се пртедстаиат на лична е и? ако ниам модератор (а тои не ства за такув макар да е добро момче) ниам и форум ....ти с попж познаваш ли се? да ти цепна ли еи тука след редактирането дето го наричаш боклук и онзи ти отговариа по добава?