Кучета пазачи на стадата
Публикувано: 10 July 2009 - 05:16 PM
vano, в Jul 6 2009, 08:15 PM, написа:
petko, в Jul 6 2009, 07:01 PM, написа:
Петко за да си модератор, не се искат големи знания и умения, а време.
Това че имаше плюене и помия беше единствено защото исках да видя докъде можете да стигнете. Е и накрая направих изводите и реших. Ще има нов форум. Само че там помия няма да има. Може да пишат само 5-6 "келеша", но ще пишат хора които могат да поддържат някъква нормална форма на общуване.
Другото видяхме че всички го могат, особено ако се крият зад никове и влизат през проксита.
Vano освен свободно време се иска многооо повече ,знаниа ни наи малко ,от една страна се иска безпристрастност ,от друга може би по вайната да пресичаш конфликтите в зародиш тва е особено вайно за да могат две страни да разговариат ,обикновеноо се почва с леки намеци ,ирониа ,осмиване ,чак след това идват цинизмите ,остависх ли първите защото изглеждат безобидни ,неизбежно схте доидат и вторите доидат ли цинизмите никои не се и опитва да говори,целта става да оплиюеш или нагрубиш отсрещниа ..това ти не го можеш ,малко хора го могат .трибва да си запознат не толкоз с материата колкот с пишещите в темата да можеш да четеш между редовете .инак ако ще триеш само цинизмите ,ми сложи си там некъв бот дето да ги трие автоматично
в ножиа ти форум ниама да има нисхто схте буде като една малка подредена страничка ,поради простата причина че ниама да има диалог ,ще има монолог

пп еи много на вътре си го вземал тва със келешите бе

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"
Публикувано: 10 July 2009 - 06:13 PM
petko, в Jul 10 2009, 04:16 PM, написа:
в ножиа ти форум ниама да има нисхто схте буде като една малка подредена страничка ,поради простата причина че ниама да има диалог ,ще има монолог

пп еи много на вътре си го вземал тва със келешите бе
Може и да си прав.
А дали ще пишат само бокаджии или и макаджии си зависи от тях самите. Аз никого насила не карам да се регистрира, нито пък много ме вълнува дали въобще ще го има форума. Както виждаш аз нямам никакви притеснения да пиша във който и да е форум. Лошото е че никога не съм си позволил да обидя никого, което не пречи да са ми изтрити сумати мнения.
А това за келешите беше в кръга на шегата

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 10 July 2009 - 06:26 PM
Проблема е, че така пък се изкривява информацията и става едностранчива. Но всеки сам си знае ... иначе - и тук е пълен отврат, благодарение на няколко простака. Рано или късно и тук ще взема мерки, пусто нямам време за всичко ...
Публикувано: 10 July 2009 - 07:03 PM
dog.bg, в Jul 10 2009, 04:26 PM, написа:
Проблема е, че така пък се изкривява информацията и става едностранчива. Но всеки сам си знае ... иначе - и тук е пълен отврат, благодарение на няколко простака. Рано или късно и тук ще взема мерки, пусто нямам време за всичко ...
Аз не мисля че се изкривява информацията. Ако човек е искрен и милее за кучетата си би трябвало да застава със името си зад позицията, която заема. Аз си направих експеримента пълна свобода - за 3 месеца форума се превърна в "кенеф". Сега пробвам - да пишат само хора които се предтавят с истинските си имена - ами плюенето секна, ама и писането. Явно ние бъгарите се чувстваме добре само когато плюем или недоволстваме от нещо.
Така че дано намериш някакъв начин за справяне с простотията.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 11 July 2009 - 04:26 PM
vano, в Jul 10 2009, 05:03 PM, написа:
dog.bg, в Jul 10 2009, 04:26 PM, написа:
Аз не мисля че се изкривява информацията. Ако човек е искрен и милее за кучетата си би трябвало да застава със името си зад позицията, която заема. Аз си направих експеримента пълна свобода - за 3 месеца форума се превърна в "кенеф". Сега пробвам - да пишат само хора които се предтавят с истинските си имена - ами плюенето секна, ама и писането. Явно ние бъгарите се чувстваме добре само когато плюем или недоволстваме от нещо.
Така че дано намериш някакъв начин за справяне с простотията.
доги ...а сега да го направиш къв ти е проблема след като вече го знаеш какъв е ? натискането на едно копче ?
кои са простаците ? и понеже ми идва на акъла че аз съм единиа .може ли да не е по ип схтот да чета ,инак ше влизам с прокси .пук и разполагам с ниаколко ипита

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"
Публикувано: 11 July 2009 - 04:27 PM
valchan73, в Jul 9 2009, 09:32 PM, написа:

рожсхо ако не си отжариаш устата може да минеш за хубав човек

Публикувано: 15 July 2009 - 11:09 AM
Нека уважаваме труда на хората които се грижат и поддържат dog.bg и не им пълним темите с простотии.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 16 July 2009 - 03:33 PM
valchan73, в Jul 16 2009, 01:01 PM, написа:

Има ли снимка на този симпатяга прав-цял ръст?Много як ми се види! Малко иформация за него,може ли?

Всеки вижда как изглеждаш,но малко чувстват какъв си...