Кучета пазачи на стадата
Публикувано: 02 April 2011 - 07:11 PM
Цитат
Хубави са кучетата,добре че са вързани та успя и ти да направиш някоя снимка от близо(Ти ли снима?),че преди все от много далеч....
Много ги разбираш ти кучетата.....от офиса

Публикувано: 02 April 2011 - 07:51 PM
dandi, в 02 April 2011 - 05:11 PM, написа:
Цитат
Хубави са кучетата,добре че са вързани та успя и ти да направиш някоя снимка от близо(Ти ли снима?),че преди все от много далеч....
Много ги разбираш ти кучетата.....от офиса

А госпожа малака се появи....

"Патриот- това е нормалното ми агрегатно състояние!"-Николай Хайтов
Публикувано: 02 April 2011 - 07:57 PM
Евтим Стамболов, в 02 April 2011 - 04:27 PM, написа:

Публикувано: 02 April 2011 - 08:26 PM
Цитат
Писала съм че кучетата са хубави!

Нервно? Да прочете да обиждам както ти го правиш?
На ходжа не ходя........Магии ,омъгьосана....таласъми ли виждаш?
Добре че си мислиш че ги разбираш.От дворни и апартаментски разбираш,но от овчарски нищо не разбираш ,лесно мога да го докажа.
Сиоме,всички кучета които съм снимала и показала по един или друг начин са сварзани или с мен или с маите кучета.
И преди ти писах,че колкото кучета аз съм показала и то в работната им среда ти съм сигурна че на живо (даже и вързани) не си видял.
Изглежда ти по добре познаваш кои са моите кучета или дадени от мен,или тия с които съм ходила с овцете.
Дааа ,искам да покажеш кои кучета не са мои?
Да не би да съм показала някои от твоите пък да не знам?
Публикувано: 02 April 2011 - 08:27 PM

Публикувано: 02 April 2011 - 09:00 PM
dandi, в 02 April 2011 - 06:26 PM, написа:
Цитат
Писала съм че кучетата са хубави!

Нервно? Да прочете да обиждам както ти го правиш?
На ходжа не ходя........Магии ,омъгьосана....таласъми ли виждаш?
Добре че си мислиш че ги разбираш.От дворни и апартаментски разбираш,но от овчарски нищо не разбираш ,лесно мога да го докажа.
Сиоме,всички кучета които съм снимала и показала по един или друг начин са сварзани или с мен или с маите кучета.
И преди ти писах,че колкото кучета аз съм показала и то в работната им среда ти съм сигурна че на живо (даже и вързани) не си видял.
Изглежда ти по добре познаваш кои са моите кучета или дадени от мен,или тия с които съм ходила с овцете.
Дааа ,искам да покажеш кои кучета не са мои?
Да не би да съм показала някои от твоите пък да не знам?

Публикувано: 02 April 2011 - 09:21 PM
Нямам претенции да съм на ясно с нетове и технологии,те побъркаха света.Някой може да копне твоя снимка например и да я надпише.....малака.Това ли е свободния достъп.Питам нали не съм наясно.От нета и от технологиите виждаш ли какви кучкаре се навъдиха.
Овчарски кучета са моите и на приятелите ми че чуват овце ,при овце се раждат и с тях прекарват всеки ден от живота са.
На твоите "овчарски" тъй трябва да е-в кавички.Че те овца и на снимка не са виждали.Може би и ти.
Не съм твой тип? Как да съм ние сме от различни светове.
Публикувано: 03 April 2011 - 12:26 AM
dandi, в 02 April 2011 - 07:21 PM, написа:
Нямам претенции да съм на ясно с нетове и технологии,те побъркаха света.Някой може да копне твоя снимка например и да я надпише.....малака.Това ли е свободния достъп.Питам нали не съм наясно.От нета и от технологиите виждаш ли какви кучкаре се навъдиха.
Овчарски кучета са моите и на приятелите ми че чуват овце ,при овце се раждат и с тях прекарват всеки ден от живота са.
На твоите "овчарски" тъй трябва да е-в кавички.Че те овца и на снимка не са виждали.Може би и ти.
Не съм твой тип? Как да съм ние сме от различни светове.
Естествено, че сме от различни светове.Аз обичам белите хора.Относно кой колко познания имал??? Абе жено ти чуваш ли се въобще??? И за секунда не съм ти се замислял над живота ,който водиш защото просто ходя с обувки а не с ботуши в лайната