Снимки на нас и нашите ротове. Да се предст
Публикувано: 27 February 2009 - 09:28 AM
Mahorec, в Feb 21 2009, 09:25 PM, написа:
И аз искам така.Ама моето говедо не понася котки. :(
трябвало е от мъниче да го свикнеш с котета сега вече като е голямо няма начин.най много да го ползваш за дране :lol:

обичайте животните и ги имайте за част от вашето семейство.правете това с тях което бихте направили с ваш близък!
Публикувано: 27 February 2009 - 10:01 AM
тъй като не намерих старите снимки на рая пускам една стара и една от по новите.на първата е на 40 дена а на втората е малко по голяма(5месеца) :) на 40 дена беше голяма колкото главата си сега на 5 месеца

обичайте животните и ги имайте за част от вашето семейство.правете това с тях което бихте направили с ваш близък!
Публикувано: 27 February 2009 - 11:09 AM
При "трансфера" на новата платформа на сайта, много от снимките (почти всички) не се виждаха. Започнах да ги оправям където може и трябваше да прехвърлям N-брой страници с постинги без никакви изображения. Снимки, качени чрез линкове, също не се отваряха, но доколкото е възможно са оправени към момента в тази тема. Други снимки, качени директно чрез Browse ги няма изобщо. Изпарили са се. Много мнения в темата станаха висящи така, т.е. без снимки и затова доста от тях са премахнати. Някои, несвързани с фотогалерията мнения са прехвърлени в "Говорилня".
От старите 59 страници съм оставила мнения само със снимки и коментари към тях. Много снимки липсват, за което и мен ме е яд.
Прегледайте ако желаете за липсващи ваши снимки и ги пуснете отново. Друг начин няма, уви.
От старите 59 страници съм оставила мнения само със снимки и коментари към тях. Много снимки липсват, за което и мен ме е яд.
Прегледайте ако желаете за липсващи ваши снимки и ги пуснете отново. Друг начин няма, уви.

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 27 February 2009 - 06:17 PM
Пресни снимки от разплулото се зверодушно:)
(И завиждайте:) У нас хващаме инопланетянска тв)
(И завиждайте:) У нас хващаме инопланетянска тв)

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.