yavor50, в Apr 1 2009, 10:29 AM, написа:
martichka, в Apr 1 2009, 10:17 AM, написа:
Де да бях толкова добър, че с едно предаване да прокарам дадена политика... Не разбирам какъв е тоя страх от медиите, щото не за първи път се прокарва идеята, че не трябва да се участва в предавания на живо. Ми я погледнете кои са предаванията и водещите в най-гледаемото време - Бареков, Милен Цветков, Цветанка Ризова, Светла Петрова и т.н. - да виждате изявен любител на животните? И да ме прощавате, ама няма журналист, който при толкова пиперлива тема ще представи само едната страна - лошото е, че са толкова повърхностни, че като се сетят за бездомни кучета, сещат се само за нахапани дечица. Именно затова е задължително да се представя конструктивна и професионална позиция на неправителствените организации. Иначе, както вече казах, не е проблем да поканят някоя луда лелка, която да се сбие в ефир с г-н Цветков и да му вдигне рейтинга за сметка на нашата кауза.
А това за евтаназията, кучетата в приюти и т.н. нито съм го чул, нито някой го е казал. Истината е, че балонът "Екоравновесие" съвсем скоро, вероятно около изборите, ще се спука и тогава Найденов трябва да признае или, че не е добър ръководител, или, че кастрацията не работи. Сами познайте коя теза ще избере.
Като говорим за Еко-то - предполагам за никого не е тайна, че г-н Найденов се спряга за бъдещ министър на земледелието. Когато и ако това стане на неговото място е почти сигурно, че ще бъде назначен досегашният му заместник - г-н Петров, който е в Екоравновесие поне от 6-7 години и познайте дали му пука въобще за кучетата.
Втрещи ме ти, да ти кажа- какъв страх , какви тайни ??От медии ,какви, цитирани имена на Противници...Отделно Екоравновесие .Отделно ,че явно имаш сведения кой ще е бъдещият министър на какво беше...Ми що не протестираш против тези изедници ?