dmm, в Mar 31 2009, 08:40 PM, написа:
Mil написа:
Утре сутринта доктор Бобадова заедно с представител на Четири лапи ще бъдат в сутрешния блок на Нова телевизия при Милен Цветков. Знаете, че той търси ... скандал.
Техни опоненти ще бъдат майки на нахапани от кучета деца.
Възможно е да се опорочи същността на нашата кауза, като се измести към наболелия проблем бездомни, макар да няма никаква зависимост между инкриминацията на особената жестокост към животните и популацията улични кучета.
Важно е да се наблегне на сериозните аргументи, спокойно да се обясни, че в никакъв случай не защитаваме кауза, която да навреди на здравето на хората, а точно обратното. Особено в навечерието на гласуването мисля е много важно. Всеки може да помогне по телефона, вече прекрасно знаем какви измислици и спекулации се вихрят из коментарите на новините. Айде, последен напън - утре на телефоните!
Преди малко имаше кратка реклама за темите в сутрешния блок и никак не ми хареса съобщението "за и против бездомните животни". Та може темата да се завърти в друга посока.
Успех на групата утре!
Ами сега го прочитам това, на ,честно.И НЕМАМ ДУМИ!Преди часове се твърдеше във форума ,че темата ,предварително зададена на гостите вчера в НоваТВ за днес сутринта била "Проблеми с животните".И те- гостито -не вдянали що са там май ....както и да е.
За н-ти път -моля Ви
- методът ""хвани -кастрирай-върни" е единственият ефективен такъв в условията на свръхпопулация- освен Разумът така ни съветва И Свeтовната Здравна Организация (СЗО)-организацията, която се грижи не за кучета, а за здравето на максимален брой Хора
- доказано агресивните и нелечимо болните животни се евтаназират
- всичко ,което правим е заради хората - не заради животните като самоцел!!
- риториката За или Против еди какво си е безмислена .Противопоставянето е изначално
сбъркано нещо-не цели нито смисъл ,нито ще има търсеният ефект.Има проблем- а той има разумно решение, доказано от опит и от експерти-Отделно - който и да е той ,изживяващ се като капацитет спрямо съществуването на някакъв вид ,било то комарофил или кучефоб , или мачкофил или там къвто Фоб "давали"-
по Видове ИМАЛО -еми РБългария е подписала некои и други неща ,пък има и морален казус май...отделно Амстердамската Приумица..
-най-лесното е да извием врата на Екоравновесие-то- не са ми любими хич (аз не ходя примерно там да храня кучета, които умиргват от глад ,макар че би трябвало да живеят добре от моите данъци примерно; аз не толерирам, че - твърдя го да кажем едно куче ,от което се интересувах лично, да, умря, защото не е имало тамо кой да се погрижи за него ;аз не толерирам, че психически нездрав човек обслужва кучета там ;че убийците от време бореспирово - софиянсково си бачкат тамо и си пийкат биричките на работа и пр.,и пр. въпроси- но когато нещата са на кантар - както е в момента Трепане или Да - няма да се втурна да смажа Екото- а ще търся Истинския проблем- а в момента той е Политически!
-а когато некой ПРЪДЛЬО ви каже, че иска да убива кучета със спрей ,както правел с комарите - моля ви ,кажете му, че не ви се занимава с това да поддържате неговото хахаво шоу и имидж на редхотчилипейпъротзадму заради пустия му рейтинг да ставаме зян.И да пишем на СЕМ - пък дано послужат за нещо.си.
Отделно, без Екото - ше бършем сополи.