Dog.bg Форуми : Диспут в "Здравей България"

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (4 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Диспут в "Здравей България" отделено от "СРЕЩУ НАСИЛИЕТО" - официален старт 24 януари Оцени темата: -----

#61 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 01 April 2009 - 06:53 PM

Показване на мнениетоZviariK, в Apr 1 2009, 07:28 PM, написа:

http://kaknese.blogs...og-post_01.html

Ровейки се в нет-а с надежда случайно да открия запис на предаването /уви и него не можах да гледам/ попаднах на това. Все пак има хора, които си дават сметка за случващото се.

Не гледах предаването. Но ако съдя по тази публикация, то ако си разумен, мислещ и некраен - всичко е станало кристално ясно. Така да се каже, "в наша полза".
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#62 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 01 April 2009 - 10:20 PM

Показване на мнениетоdmm, в Mar 31 2009, 08:40 PM, написа:

Mil написа:

Утре сутринта доктор Бобадова заедно с представител на Четири лапи ще бъдат в сутрешния блок на Нова телевизия при Милен Цветков. Знаете, че той търси ... скандал.
Техни опоненти ще бъдат майки на нахапани от кучета деца.
Възможно е да се опорочи същността на нашата кауза, като се измести към наболелия проблем бездомни, макар да няма никаква зависимост между инкриминацията на особената жестокост към животните и популацията улични кучета.

Важно е да се наблегне на сериозните аргументи, спокойно да се обясни, че в никакъв случай не защитаваме кауза, която да навреди на здравето на хората, а точно обратното. Особено в навечерието на гласуването мисля е много важно. Всеки може да помогне по телефона, вече прекрасно знаем какви измислици и спекулации се вихрят из коментарите на новините. Айде, последен напън - утре на телефоните!

Преди малко имаше кратка реклама за темите в сутрешния блок и никак не ми хареса съобщението "за и против бездомните животни". Та може темата да се завърти в друга посока.
Успех на групата утре! :ba_025:
Ами сега го прочитам това, на ,честно.И НЕМАМ ДУМИ!Преди часове се твърдеше във форума ,че темата ,предварително зададена на гостите вчера в НоваТВ за днес сутринта била "Проблеми с животните".И те- гостито -не вдянали що са там май ....както и да е.
За н-ти път -моля Ви
- методът ""хвани -кастрирай-върни" е единственият ефективен такъв в условията на свръхпопулация- освен Разумът така ни съветва И Свeтовната Здравна Организация (СЗО)-организацията, която се грижи не за кучета, а за здравето на максимален брой Хора
- доказано агресивните и нелечимо болните животни се евтаназират
- всичко ,което правим е заради хората - не заради животните като самоцел!!
- риториката За или Против еди какво си е безмислена .Противопоставянето е изначално
сбъркано нещо-не цели нито смисъл ,нито ще има търсеният ефект.Има проблем- а той има разумно решение, доказано от опит и от експерти-Отделно - който и да е той ,изживяващ се като капацитет спрямо съществуването на някакъв вид ,било то комарофил или кучефоб , или мачкофил или там къвто Фоб "давали"-
по Видове ИМАЛО -еми РБългария е подписала некои и други неща ,пък има и морален казус май...отделно Амстердамската Приумица..
-най-лесното е да извием врата на Екоравновесие-то- не са ми любими хич (аз не ходя примерно там да храня кучета, които умиргват от глад ,макар че би трябвало да живеят добре от моите данъци примерно; аз не толерирам, че - твърдя го да кажем едно куче ,от което се интересувах лично, да, умря, защото не е имало тамо кой да се погрижи за него ;аз не толерирам, че психически нездрав човек обслужва кучета там ;че убийците от време бореспирово - софиянсково си бачкат тамо и си пийкат биричките на работа и пр.,и пр. въпроси- но когато нещата са на кантар - както е в момента Трепане или Да - няма да се втурна да смажа Екото- а ще търся Истинския проблем- а в момента той е Политически!
-а когато некой ПРЪДЛЬО ви каже, че иска да убива кучета със спрей ,както правел с комарите - моля ви ,кажете му, че не ви се занимава с това да поддържате неговото хахаво шоу и имидж на редхотчилипейпъротзадму заради пустия му рейтинг да ставаме зян.И да пишем на СЕМ - пък дано послужат за нещо.си.
Отделно, без Екото - ше бършем сополи.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#63 Потребителят е офлайн   ansf Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 02 April 2009 - 09:08 AM

Показване на мнениетоagalina, в Apr 1 2009, 09:20 PM, написа:

Показване на мнениетоdmm, в Mar 31 2009, 08:40 PM, написа:

Mil написа:

Утре сутринта доктор Бобадова заедно с представител на Четири лапи ще бъдат в сутрешния блок на Нова телевизия при Милен Цветков. Знаете, че той търси ... скандал.
Техни опоненти ще бъдат майки на нахапани от кучета деца.
Възможно е да се опорочи същността на нашата кауза, като се измести към наболелия проблем бездомни, макар да няма никаква зависимост между инкриминацията на особената жестокост към животните и популацията улични кучета.

Важно е да се наблегне на сериозните аргументи, спокойно да се обясни, че в никакъв случай не защитаваме кауза, която да навреди на здравето на хората, а точно обратното. Особено в навечерието на гласуването мисля е много важно. Всеки може да помогне по телефона, вече прекрасно знаем какви измислици и спекулации се вихрят из коментарите на новините. Айде, последен напън - утре на телефоните!

Преди малко имаше кратка реклама за темите в сутрешния блок и никак не ми хареса съобщението "за и против бездомните животни". Та може темата да се завърти в друга посока.
Успех на групата утре! :ba_025:
Ами сега го прочитам това, на ,честно.И НЕМАМ ДУМИ!Преди часове се твърдеше във форума ,че темата ,предварително зададена на гостите вчера в НоваТВ за днес сутринта била "Проблеми с животните".И те- гостито -не вдянали що са там май ....както и да е.
За н-ти път -моля Ви

Агалина за пореден път те призовавам да четеш.
На Mar 31 2009, 04:07 PM Мил е пуснала инфото, че са поканени и ще участват в предаването.
Четери часа по късно 'Mar 31 2009, 08:40 PM', се чува първия анонс за предаването.
Такива забележки, са неуместни.
Имаш ли по добра идея, как е трябвало да се реагира.

#64 Потребителят е офлайн   martichka Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 15 April 2009 - 10:32 AM

http://www.dnes.bg/a...le.php?id=69416

• (4 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • Не можеш да публикуваш нова тема