Изолатор СТАРА ЗАГОРА-кучета за осиновяване
Публикувано: 31 August 2010 - 02:33 PM
И ОТЧАЯНИЕ.....ТОВА Е ИЗОЛАТОРА В СТАРА ЗАГОРА!!!имаме разрешение да направим ремонт в изолтора но за да стане това реалност
имаме нужда от вашата подкрепа парите няма да са малко има страшно много
... неща които трябва да се правят ,вратите са с огромни дупки което е
много опас...но за сладурите а.ко
недай си боже някое реши да си провира главичката не се знае дали ще
оживее ,покрива е в дупки ОГРОМНИ ДУПКИ...когато вали вали и вътре
ку4етата плуват във вода мизерията е страшна моля ви приятели нека се
обеденим и направим живота им малко по хубав без вас няма да успеем ,но
заедно можем много.....от фейсбук доста хора ни подкрепиха ,но ни трябва и храна за животинките през 3 дена нося по 15-20кг гранулирана храна, поне са нахранени и спа спокойно че не са гладни ако не сме ние животните умират дори и хляб не носят вече боклука не е изхвърлян със седмици ,имаме животни и на стационар трябват средства ку4етата не са малко има и нови попълнения слагам нови снимки
на изолатора всички са страхотни но и страшно тъжни .....търсим и домове на всички сладури
Публикувано: 10 September 2010 - 12:32 PM
Публикувано: 10 September 2010 - 04:24 PM
Публикувано: 10 September 2010 - 04:45 PM
mil_, в 10 September 2010 - 02:43 PM, написа:
Общината не е отказала доброволен труд . Напротив ! Момичетата в Стара Загора ходят всеки ден в приюта там и хранят животните! Просто инфото по- горе не е достоверно!
Публикувано: 10 September 2010 - 04:54 PM
dikari, в 10 September 2010 - 10:37 AM, написа:
Моля , да ми обясните какъв ремонт ще има утре и кой Ви упълномощи да говорите от името на Фейсбук страницата Заедно ?
Аз , като единствен представител и sladurana4887 на Заедно в този форум имаме пълното право да получим отговор !
По темата за изолатора в Стара Загора и ремонта , които се организира там има право да пуска информация само този, които го организира, а именно sladurana4887.
Ще ви помоля да не коментирате от наше име , защото по този начин разпространявате недостоверна информация и злоупотребявате с нашето име !
Публикувано: 10 September 2010 - 05:01 PM
dikari е доброволец в изолатора от години и си е заслужила правото да ни казва какво се случва там, как може пък да задължавате някого да не казвал.
Като има неточности, кажете какво е неточно, вместо да размахвате пръст. Аз имам осиновено куче от този изолатор благодарение на dikari, имам специално отношение към него и ми е интересно какво става там.
Публикувано: 10 September 2010 - 05:11 PM
Публикувано: 10 September 2010 - 05:14 PM
mil_, в 10 September 2010 - 03:06 PM, написа:
dikari е доброволец в изолатора от години и си е заслужила правото да ни казва какво се случва там, как може пък да задължавате някого да не казвал.
Като има неточности, кажете какво е неточно, вместо да размахвате пръст. Аз имам осиновено куче от този изолатор благодарение на dikari, имам специално отношение към него и ми е интересно какво става там.
Написах го така, защото и вчера и днес поддържах контакт и с доброволците и с господина , чието куче е било хванато и което се спряга , като ябълката на раздора. Всъщност вчера разговарях и с един друг господин, който си позволи да ме заплаши по телефона, че ще ни разбие.. включително и мен ..
Не е точно да се пише, че са доброволци на Заедно, защото ние доброволци нямаме ! Просто работим заедно с някои от момичетата, за да можем да се организираме по- добре.
Ремонта , доколкото аз знам е отложен по съвсем други причини., които е редно да обяснят момичетата заети с организацията му .
Тук не става дума за това кой какво е направил. Не съм целяла да нападам никой, а да се изясни достоверността на информацията,! И не съм тук , за да коментирам кой какво е направил, а да призова да се поства информация от достоверни източници!
Публикувано: 10 September 2010 - 05:17 PM
ремонта го организираме ние и заедно срещу насилието никой неможе да го оспори това но моля ви нека не да не се караме за глупости
dikari е видяла достатъчно и благодаря и за съветите които ми дава ,а на фейс груп групата им БЛАГОДАРЯ ЧЕ СЪМ ЧАСТ ОТ ТЯХ
Публикувано: 10 September 2010 - 05:19 PM
dikari, в 10 September 2010 - 03:16 PM, написа:
Точно това е : Заедно не е са уредили ремонта! И точно това е проблем , защото ние не желаем да ни се приписват чужди заслуги ! Вие прекрасно знаете кой уреди ремонта. Дори и по- добре от мен !
За другото няма да споря, защото не ми е работа . Не съм тук , за да събирам точки , нито комплименти.
Публикувано: 10 September 2010 - 05:22 PM
nellidi, в 10 September 2010 - 03:23 PM, написа:
Като не е достоверна информацията според вас, кажете как е.
ремонта е организиран от други хора., които по- късно се присъединиха към екипа на Заедно! Това не значи, ме ние искаме да си припишем техните заслуги !
Публикувано: 10 September 2010 - 05:35 PM
Публикувано: 10 September 2010 - 06:05 PM
Публикувано: 14 September 2010 - 12:12 PM

Болончо заедно с една голяма, чиста и красива лигла, която е непрекъснато на мрежата и не може да й се направи хубава снимка.

Публикувано: 12 October 2010 - 02:26 PM
Най-напред искаме отново да благодарим на всички, които се отзоваха с
дарения за предстоящия ремонт, и да се извиним за забавянето с
информацията относно ситуацията. До момента са събрани 1285лв. Надявахме
се, че до сега ще сме успели да съберем необходимата сума и да
приключим ремонта, но като всяко нещо в България, не се оказа толкова
лесно. Явно само желанието не е достатъчно.Една от причините за забавянето е административна. От общината одобриха
нашата молба за ремонт, но изискаха да се изготви проект, който да им
бъде предоставен. направихме го!!За съжаление от общинта ни отговориха, че бюджетът им не позволява да
отпуснат никакви средства за ремонта. Затова разчитаме единствено и само
на вас-дарителите и на нас доброволците, които няма да се откажем!
След подробен оглед и оценка на положението, стигнахме до извода, че на
този етап най-наложително е да се ремонтира покрива на изолатора, тъй
като целият е в дупки, вали дъжд върху животните, а зимата и сняг, а
това е недопустимо. Открихме фирма, която дойде на място да огледа,
оказа се за съжаление, че има нужда от подмяна на цялата конструкция на
покрива, тъй като платната са целите напукани, стари и постоянно рушащи
се. Дори не е безопасно качването на покрива, защото всеки един момент
той може да се срути под краката ни. Затова извикахме професионалисти,
които да направят оценка на състоянието и да поправят покрива
За момента са купени материалите за поправяне на покрива. След това
ще обърнем внимание на мрежите, ще варосаме и дезинфекцираме. В момента
някои от доброволците коват къщички за животните. Приемаме дарения от
всякакъв вид, финансови, материални, с каквото можете да помогнете е
добре дошло.
Все още имаме нужда от метални купички за храна и вода, от
материали и одеяла за къщичките и естествено от храна за животните
ежедневно. Ако ние не занесем храна, животните се хранят с бракуван СУХ
хляб от хлебозавода... Ще се радваме на всякакви дарения, дори и малките
са от значение. Молим всеки, който може да отдели по 2-3 лв да го
направи. Ако повечето от нас се лишат от една кафе днес, ще зарадваме
поне малко и без това много тъжните животинки в приюта.
Ако имате желание да дарите, моля свържете се с Цветомира Димитрова за инфо относно банковите сметки.В
най-скоро време ще публикуваме снимки и още информация за това как тече
ремонта, и да се надяваме, ще успеем преди времето да ни изиграе лоша
шега.