Изолатор СТАРА ЗАГОРА-кучета за осиновяване
Публикувано: 16 February 2011 - 11:08 AM
Публикувано: 16 February 2011 - 12:40 PM
mik, в 16 February 2011 - 03:59 AM, написа:
Както и да е ... няма значение.
Аз уважавам труда на хората които се опитват да помагат, но има и такива които не разбирам определено ... повтаря се само едно и също ... говори се, повтаря се,досажда се на ветеринари .... имаме си в нашия китен град "кучелюб" и събирач на бездомни от който целия град и всички ветеринари които лично аз познавам са писнали,защото се ходи час по час с безумни искания ... хората които помагат на животноте в беда не само,че не са активни по форумите,ами те дори не са и чували за подобни форуми и дори случайно да са научили за тях НЕ парадират с това кой и как помага.
Всеки прави това което е по силите му ... а времето е доказало,че тръбят тези които бездействат най-много.
Не е нужно да навираш в очите на хората това което вършиш ... ако го правиш със сърце и от обич дори най-близките ти няма да знаят какво точно правиш и какви жертви правиш за каузата.
Това е...
Мдаааам, ти сигурно много добре си запозната с индивидите, които знаят само да пишат, но реално не са помогнали с нищо. Моите близки знаят с какво се занимавам - не ме е срам от това, че да го крия! И друго - как без хората, които ходят в изолаторите, да пишат в интернет, ще се разбира каква е ситуацията там?! Риторичен въпрос, ама сигурно е хубаво да се замислиш над отговора. Защото докато има такива, които да си мълчат и вършат "работата" тихичко, ще има заблудени хора, които да носят бебетата или любимците си в изолаторите, смятайки че там е рай за тях!
Публикувано: 16 February 2011 - 01:06 PM
Сега котките са преместени при друг жив роднина на село.
Тази жена веднъж не пожела помощ ... единствено се молеше на един съсед да кара по-бавно когато минава покрай тях защото беше прегазил 1-2 млади котета.
Това бе ... но както и да е.
Естественно,че интернет е начин по който може да се помогне на много животни и се прави,но поне аз тези хора коит познавам и знам,че помагат на животните НЕ взимат участия в каквито и да било форуми.
И знаеш ли ... аз не съм помогнала на хиляди животни,но на малкото на които съм успяла да помогна е било качествено и до ден днешен се отглеждат с любов и желание.
Не ми е в стила да давам отчет ... но ето в момента се приготвят 2 кучешки колибки за кучета които вероятно ще вземем от изолатора когато мястото на което ще живеят е напълно готово и има нормални условия за живот на кучетата.
Публикувано: 25 February 2011 - 11:15 PM

Изолаторът е с ново работно време от 8-17, работи вече и събота и неделя. Това дава възможност за удобен достъп за осиновяване.
Имам дарение за животните 116лв 65ст. от касичката на потребителката ни Бъди28 - рестото на мама, татко и детенце. Чакаме и бебето да почне по-скоро да пазарува

Бъди28 за пореден път кучетата ти благодарят

Публикувано: 25 February 2011 - 11:29 PM

Life Sucks,And Then You DIE!
It's such a brutal planet,it's such a living HELL!
Публикувано: 02 March 2011 - 03:41 PM
Белият добър Ричи е осиновен вчера, много се радвам за това момче, хич не му беше там мястото. За съжаление други осиновявания няма.
Има и назначен човек за почивните дни, така достъпът е осигурен.
Публикувано: 02 April 2011 - 06:10 PM

Публикувано: 11 April 2011 - 06:39 PM
Най-ми хареса това, че "животните има играчки"!
По-горе има доста снимки на лайна от близо. Може това да им се е сторило като играчка - такива в изолаторите има достатъчно?!? Като онези гумените лайна, дето се ползват за закачка...

Всичко това иде да покаже, че направилия проверката не е стъпвал на това място.
Или по-лошо - стъпвал е, но никак не му дреме. Може да съчинява изрядности до безкрай, щото няма кой "копче" да му каже за измишльотините

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 11 April 2011 - 07:44 PM
Може ли такова безобразие и наглост?!

Те се поддържат. Това е положението , уви. Никога няма да си свършат работата както трябва. Явно трябва да се търси външен натиск, да се пише до ЕС, до чуждестранни организации и т.н...
Тия РВМС-та, НВМС, Министерства ..... един дол дренки

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 17 April 2011 - 11:26 AM

Няма да ви споделям какво им пожелавам на тия хора,че и аз се плаша от себе си понякога...

Life Sucks,And Then You DIE!
It's such a brutal planet,it's such a living HELL!
Публикувано: 29 April 2011 - 04:29 PM
Един приятел искаше да осинови куче,но как да го направи,като кучетата ги няма,няма и никого в кучкарника в работно време..
Ако някой може да ми даде информация защо приютът стои празен,предстои ли да се карат там кучета и дали още се търси човек за работа през уикенда -моля да пише тук.Както виждам в този форум има и скорошни публикации,надявам се темата да продължи да се дискутира и да се стигне до отговори и решения!Мен,както и всички вас тук ни е грижа за бездомните животни и не бива да оставаме със скръстени ръце...Бих направила всичко по силите си приютът в Стара Загора да стане едно приятно уютно място,където бездомните кучета биват кастрирани,социализирани и подготвяни за осиновяване...както приютите в Богров,в Сеславци...за жалост не знам дали това някога ще бъде възможно.. ; (
Публикувано: 04 May 2011 - 05:51 PM
Публикувано: 11 May 2011 - 07:04 PM

Дебеличък като буренце, дребничък.

Мами, има краста, ще я третират.Дружелюбна и плаче.

Дебеланка, с окраска на йоркшир, но едра около 10кг, много добричка, много се радва ,плаче също.