С тоя Ронго изпаднах в такива терзания, каквито по никакъв друг повод не съм преживявала. Момчето е прекрасно. Вече ме разбира от поглед. Ходи до крака ми, гледа ме в очите какво ще кажа, чете ми мислите. Говорихме си скоро с една съфорумка, ще я цитирам "някои кучета просто са си твои кучета и точка". Някак с Реджо се допълват - всеки има нещо, което другият няма. Пусти побойници. Искам си ги и двамата. Чак не ми се пише в тази тема, щото се мятам като някоя хлапачка в нерешителност и какво да ви занимавам с моите лигавщини. Съня си изгубих, хора.
Ронго риджбеков, е ... не съвсем
Публикувано: 22 October 2009 - 01:01 PM
С тоя Ронго изпаднах в такива терзания, каквито по никакъв друг повод не съм преживявала. Момчето е прекрасно. Вече ме разбира от поглед. Ходи до крака ми, гледа ме в очите какво ще кажа, чете ми мислите. Говорихме си скоро с една съфорумка, ще я цитирам "някои кучета просто са си твои кучета и точка". Някак с Реджо се допълват - всеки има нещо, което другият няма. Пусти побойници. Искам си ги и двамата. Чак не ми се пише в тази тема, щото се мятам като някоя хлапачка в нерешителност и какво да ви занимавам с моите лигавщини. Съня си изгубих, хора.
Публикувано: 22 October 2009 - 01:09 PM
Публикувано: 22 October 2009 - 01:15 PM
Публикувано: 22 October 2009 - 06:18 PM
Публикувано: 22 October 2009 - 06:38 PM
Взимайки животно у дом човек трябва да е със силна психика. Никога не знаеш кое ще се позастои и настани в сърцето ти.

Публикувано: 22 October 2009 - 06:56 PM
Ние с него се разбрахме на петата минута след запознанството. Оттогава той не прави връзка с никой друг. Вероятно моето присъствие му пречи на останалото общуване. Така, както го виждам, да го дам си е чист експеримент.
Публикувано: 22 October 2009 - 11:57 PM
Публикувано: 23 October 2009 - 06:33 AM
Бела ме е втрещявала с проявите си на "замайчване", което може и да е подсилено от факта, че постоянно единият от нас е с нея, откакто я имаме едва ли е била сама повече от...20 часа? не повече. Вече съм свикнала да внимавам как излизам от душа, защото тя е легнала на килимчето в банята и ме чака, за да не ме изтърве случайно да забегна нанякъде. Дали породата е такава, или просто Бела си се е родила с такъв характер, не знам. Може пък просто да е глезено момиче. Обаче ако и Реджи е същият в това отношение... абе, ти си знаеш.
Пък ние ще стискаме палци.

Доброто е заразно!
Публикувано: 06 January 2010 - 10:12 AM
Публикувано: 06 January 2010 - 10:42 AM
Не съм предприемала никакви стъпки с Реджо, само понякога пак ги разхождаме заедно, не сме имали ядове. От демодекозата няма и следа, изчаквам още месец и ще му направя всички ваксини наново, че той на практика не е ваксиниран като хората, после кастрация и всичко ще е тип-топ.
Вчера мина Дени с две котета, той отначало не ги забеляза, ама след малко - еее, няма по-учудено куче. Като че не беше много наясно какво е това, застина като статуя и се дзвери в боксчето им 5 минути, после им каза мощно бау! Изобщо не го знам как е с котки, но и тази среща не ме осветли особено.
ПП: Аз мисля да се мести тази тема, Ронго си остава наше куче. Само се чудя какво легло да му измисля, че ми е мъчно дето си няма диванче да се просне и да гледа отвисоко, а постелката му е на пода. Даже покрай това ми хрумна да захвана нов бизнес: дизайнерски мебели за жувотни
Публикувано: 06 January 2010 - 11:14 AM
супер!!!
А за новия бизнес съм сигурна, че ще е успешен! Брой ме за пръв клиент!
Публикувано: 06 January 2010 - 11:14 AM
Срещата с котетата беше наистина интересна. В началото Ронго ме посрещна много весело (аз толкова често гостувам на Мил, та чак кучето й ме познава вече :)) ), даваше ми лапа "с усмивка", радостно, подскок, подскок. Когато забеляза котетата беше много смешно. Даваше лапа вяло и така настрани, без дори да ме поглежда
пс. Честито, Мил!

Публикувано: 06 January 2010 - 11:24 AM
Публикувано: 06 January 2010 - 11:36 AM
А, то подозрения имаше още от деня, в който отидохме да го вземем от СЗ и те видях как го гледаш
обаче искахме да си признаеш официално пред нас

Вход

Горе
Цитиране +