Цитат
A и не винаги кученцата от развъдник са здрави ,ние Дейзи като я взехме се разболя от демодекоза ,доста страшна болест и ни бяха нужни почти три месеца докато я оправим ,така че човек никога не знае ,да найстина е най-добре кучето ти да е от доказан развъдник ,но понякога не всеки има средства да си позволи ,а много хора искат домашни любимци за да ги обичат и да им се радват ,не съжалявай super best ще си благодарна че си си избрала мопс за любимец,това е прекрасно куче има чудесен характер ,бързо учи и схваща и е много вярно и преданно w) а и не е толкова трудно за гледане и потдържане порасне ли веднъж b)
Желаем ти успех и много радости super best super best super best
До Радост!
Скъпа толкова са лоши кучета от развъдник..................... че сега си изкарваш кучето по изложби,печелиш и се гордееш с това което имаш.А го имаш благодарение на мен,защото за разлика от тези които купуват от магазини,аз внасям от чужбина от много добри развъдници.И с пълна отговорност мога да кажа,че ако не бях аз, нямаше да има кой да внесе достойни животни за да се почне работа по породата.Аз имах три мъжки с които почнах да налагам тази породата в България.Те положиха основата на днешните прекрасни кучета които печелят.
И скъпа моя,когато произведеш лично ти нещо тогава ще видим..............
А аз ще видя когато порасне твоята женска,дали ще я пуснеш на този черен мъжки който закупен от магазин.Или ще дойдеш и ще питаш,къде има хубав мъжкар с родословие и да е титулован.Защото надали ще искаш нещо лошо за твоето куче.Ти ще искаш достоен мъжкар.
И не ми говори за парите.Това момиче което купило кучето от магазин при всички случаи платило повече пари от теб.В магазин на Солунска продават мопсове по 800 лева.А колко плати ти за куче с родословие?
Аз се отличавам от много хора с това ,че мразя лицемерие и съм много честен и откровен човек.А ти прави изводи.
С уважение.Светлана. b)