Мопс
Публикувано: 03 March 2006 - 01:43 PM
Eй ,започва ерата на черните мопсове b) 1super те са ми слабост и на мен
svetamops този твоя е направо супер-мече w) разкажи нещо за него
svetamops този твоя е направо супер-мече w) разкажи нещо за него
Публикувано: 05 March 2006 - 11:06 PM
Аз имам въпрос - как се получава черния цвят при мопс ? Трябва ли родителите да бъдет задължително черни или не ? Може ли от два бежови да се получи черен в кучилото, при положение, че няма черен цвят назад в родословието ? Ако има черен цвят, то цялото кучило ли е черно или може само едно кученце ?
Предварително се извинявам, ако въпросите ми са дилетантски, но ми е любопитно ..
Предварително се извинявам, ако въпросите ми са дилетантски, но ми е любопитно ..
Публикувано: 06 March 2006 - 09:04 AM
До Дог.Бг.!
Моля те публикувай резултати на девета група на Евразия,не мога да ги намеря.Намерих много сайтове за Евразия,но няма резултати.Фурия беше там,помолих я да направи снимки на мопсове,ще и пиша да видя дали има снимки на мопсчета.
С уважение.Светла. d)
Моля те публикувай резултати на девета група на Евразия,не мога да ги намеря.Намерих много сайтове за Евразия,но няма резултати.Фурия беше там,помолих я да направи снимки на мопсове,ще и пиша да видя дали има снимки на мопсчета.
С уважение.Светла. d)
Публикувано: 06 March 2006 - 12:43 PM
Ето снимчица на Арни и Рита от РД парито b)
(Ромео и Жулиета -съвременен вариант)
(Ромео и Жулиета -съвременен вариант)
Прикачени файлове
-
Arni_i_Rita.JPG (211.88K)
Брой сваляния: 124
Публикувано: 06 March 2006 - 04:03 PM
baby_love - снимката "Ромео и Жулиета" е доста добро попадение bravoS да не говорим,че изпълняващите главните роли са невероятно сладки w) браво!
marinella,
за Стартер и Джуниър и аз не съм съвсем сигурна. най-добре попитай в магазина или вашия вет. по принцип на пакета на самата храна има схема кой вид гранули за коя възраст е най-подходящи, както и е дадена правилната дозировка. на Солунска дори може да ти дадат безплатен дозатор cheers при покупка на подходящото количество Royal Canin.
victoryVVV d)
marinella,
за Стартер и Джуниър и аз не съм съвсем сигурна. най-добре попитай в магазина или вашия вет. по принцип на пакета на самата храна има схема кой вид гранули за коя възраст е най-подходящи, както и е дадена правилната дозировка. на Солунска дори може да ти дадат безплатен дозатор cheers при покупка на подходящото количество Royal Canin.
victoryVVV d)
Публикувано: 08 March 2006 - 12:31 PM
ама разбира се, ichipichi b)
Тайра дори вече се е подготвила за парти и пита- къде е купона? l) d) d)
поздрави на теб и Шийла!!! victoryVVV
Тайра дори вече се е подготвила за парти и пита- къде е купона? l) d) d)
поздрави на теб и Шийла!!! victoryVVV
Прикачени файлове
-
party_copy.jpg (69K)
Брой сваляния: 118
Публикувано: 08 March 2006 - 01:34 PM
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!
Бъдете много щастливи мили дами w) w) w)
Бъдете много щастливи мили дами w) w) w)
Прикачени файлове
-
Veneta_Bouquet.jpg (33.39K)
Брой сваляния: 115