Мопс
Публикувано: 12 March 2006 - 03:19 AM
поздрави на всички мопсчета от Биги w) w) w)
Прикачени файлове
-
beagle_puppy_on_beach_puppytan.gif (85.02K)
Брой сваляния: 109
Публикувано: 12 March 2006 - 12:54 PM
още малко ви остана - след 3тата ваксина ще се разхождате, надяваме се - съвсем скоро! l) d)
какво правите днес в лошото време?
лудува ли палавницата из къщи? b)
поздрави victoryVVV
Публикувано: 13 March 2006 - 03:15 PM
Цитат
още малко ви остана - след 3тата ваксина ще се разхождате, надяваме се - съвсем скоро! l) d)
какво правите днес в лошото време?
лудува ли палавницата из къщи? b)
поздрави victoryVVV
Ами, само спинкаме!
и папаме l) .
Поздрави приятели
Публикувано: 13 March 2006 - 10:20 PM
Тайра даже вече тренира в дисциплината "дърпане на играчка".... bravoS happydence
Прикачени файлове
-
post_29_1142281238.jpg (92.66K)
Брой сваляния: 113
Публикувано: 14 March 2006 - 11:30 AM
Цитат
Тайра даже вече тренира в дисциплината "дърпане на играчка".... bravoS happydence
Ние пък сме много добри в дисциплината "клатене на крака"..... Хора това е най-неприятното нещо което моя бандит прави ....... oleeee
Гледахте ли VIP Brother . Едната мацка слезе със мопс който се казваше Хипи .....беше много сладък ..... dribble
Публикувано: 14 March 2006 - 11:35 AM

[br]Dezira MD Fon Baskervil
Публикувано: 14 March 2006 - 11:40 AM
Цитат
b) Мацката се казва Галя Литова е дъщеря на председателя на БРФК r)
Публикувано: 14 March 2006 - 11:41 AM
Цитат
Арни ги прави същите глупости , и на мен както на теб отначало ми беше забавно , но той милия започна да прекалява .....А другата глупост която прави е когато се храня да се качва на масата ......голям е лакомник oleeee oleeee
Публикувано: 14 March 2006 - 01:29 PM
Ние пак се позагубихме, но Ралф е толкова всикателен към вниманието ми, че не ми остава време да пиша във форума b) Искам да пораства по-бързичко w) Идеята за срещите е прекрасна, но ние сме доста далечко s) Все пак ако можем ще се включваме w)
Поздрави на всички! super best
Публикувано: 14 March 2006 - 01:38 PM
Цитат
Поздрави на всички! super best
А от къде си ако не е тайна , защото ние сме от В.Търново ,но сме се събрали доста хора с мопсове и всички нямаме търпение за тази среща та ако сте тук някъде можете да дйдете с нас b)
Публикувано: 14 March 2006 - 01:49 PM
Цитат
Цитат
Гледахте ли VIP Brother . Едната мацка слезе със мопс който се казваше Хипи .....беше много сладък ..... dribble
До последно си мислех и стисках палци да влезне с него 1super
много мъничко и сладко изглеждаше сред огромната тълпа, чак ми домиля w)
Публикувано: 14 March 2006 - 02:51 PM
как сте днес? виждам, че всичките ни любимци "тренират" и се справят доста успешно в аналогични дисциплини l)
Тайра има още няколко, в които се усъвършенства. едната е да седи в банята докато някой се къпе и да прави тегели под душа- влиза и излиза, мокри си козинката и си цапа муцунката с пяна b) d)
но това е само тренировката. най-интересното идва, когато излезеш по хавлия, тогава се започва едно бясно дърпане на въпросната хавлийка, теглене, ръмжене...и ако не успее да я свали, се засилва и се мята на първия гол крак който види и - да, точно като Дейзи- увисва nono Ради, явно това им е любимо. не можем да ги откажем angelpik
за масата, то е ясно...но Тайра е много задобряла и в "краденето на чорапи от сушилника и криене в леглото" l)
продължете списъка със спортните дисциплини на мопситата нататък вие...сигурна съм, че има още какво да разкажем 1super
а за ВИП брадър- много ясно, че Галката ще влезе с мопс r) без да обиждам другите породи - какво по-вип куче можете да си представите victoryVVV d)
поздрави на всички! happydence
Публикувано: 14 March 2006 - 03:18 PM
Публикувано: 14 March 2006 - 04:02 PM
Цитат
Цитат
Цитат
До последно си мислех и стисках палци да влезне с него 1super
много мъничко и сладко изглеждаше сред огромната тълпа, чак ми домиля w)
И аз много исках кучето да влезе.
Публикувано: 14 March 2006 - 05:46 PM
А относно любимите занимания, Ралф също обожава да ми виси на крака и да ме гледа с укор от типа "Ама защо още не си ме взела, гушнала, целунала, и т.н" l)
Знаете как е b) b) b)