Мопс
Публикувано: 10 March 2006 - 04:53 PM
какво ще кажете? r)
d) d) d) bravoS
Публикувано: 10 March 2006 - 10:23 PM
Прикачени файлове
-
PIC00615.JPG (40.79K)
Брой сваляния: 126
Публикувано: 10 March 2006 - 11:34 PM
много ще се радваме да ви видим и вас С Биги на нашия импровизиран купон! b) само трябва да оздравеем ние, после да изберем някой хубав слънчев ден и зелена полянка, където ще могат палавниците да играят колкото си искат d) d) w)
ееееех, кога ще стане това... r) лично аз вече нямам търпение. а за Тайра не ми се мисли колко и се лудее... w)
Публикувано: 10 March 2006 - 11:41 PM
ето я! l)
Прикачени файлове
-
mopsita_na_polqnka.jpg (139.7K)
Брой сваляния: 130
Публикувано: 11 March 2006 - 01:42 AM
Ще падне веселба l) d)
Само да пораснем още малко и времето да се оправи , пък и тая трета ваксина bl)
Нямаме търпение за голямото веселие
Поздрави , и дано баба Марта ни даде хубави слънчеви дни
Публикувано: 11 March 2006 - 01:15 PM
d) d)
А къде изчезнаха Радост и Дейзи , знае ли някой? cry2
Публикувано: 11 March 2006 - 02:22 PM
тази снимка с многото мопсове е страхотна,аз ако попадна в такава обстановка сигорно ще онемея.по повод събиранията всичко е чудесно,но като се има в предвид,че повечето сме от софия вероятноста да се срещаме тук е най голяма,а за други градове ще бъде доста трудно за организиране.
а за бигълчетата няма нужда от питане.лично аз имам по специално отношение към биги w) ,тъй като преживявах всичко с вас докато имахте проблеми,но ми беше толкова мъчно,че не намирах думи да ви пиша тогава.за това сега много се радвам,че пишете тук и още повече,ще се радвам ако се запознаем. super best
как е тайра?до къде стигнахте с лечението?дано да се оправи по бързо сладурчето r)
поздрави от нас с шийла ;) ;) ;)
Публикувано: 11 March 2006 - 03:13 PM
Много ми харесва идеята за мопска среща w) за мен няма нищо по хубаво от много сладури на едно място b) дано скоро времето се оправи и да можем да осъществим намисленото l)
w) w) Хриси а вие с Тайричка оздравявайте бързичко че вече много време стана
сега ви оставям,защото днес Дейзи има Рожден Ден ,ставаме на годинка w) w) и ще празнуваме
Целувки и поздрави на всички от нас b)

[br]Dezira MD Fon Baskervil
Публикувано: 11 March 2006 - 03:18 PM
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКАТА ДЕЙЗИ!!! victoryVVV
да ви е жива и здрава, много красива и умна и много да ви радва!
от нас с Тайра специални поздрави и целувки!
на всички останали- много благодарим, че се интересувате от здравето на Тайра. тя се оправя лека-полека, но още не е съвсем ок. надяваме се, че скоро ще е в топ форма bravoS
поздрави на всички ви и w) d) w)
Прикачени файлове
-
torta.jpg (16.37K)
Брой сваляния: 115
Публикувано: 11 March 2006 - 07:00 PM
Тайра тука тича, захапала един кокал от телешка кожа и го дъвче щастливо, така че - брои се че и тя празнува l)
Дейзи имаше ли специален подарък днес? r)
а на форумската среща на полянката са поканени всички- мопсита, бигъли, дакели, малки, големи- който иска да се радваме заедно на хубавото време и на любимците си, е добре дошъл 1super мисля, че идеята е страхотна и ако успеем да я осъществим може да се превърне в традиционна седмична или месечна /според възможностите и ангажиментите на всички ни/ среща. как мислите, може ли да стане?
хайде още веднъж- НАЗДРАВЕ ЗА ДЕЙЗИ cheers happydence drink
l) d)