Мопс
Публикувано: 07 March 2008 - 01:04 PM
Цитат
Защото когато затваряха нашата Софийска фирма вносител на Еукануба ,те ми предложиха да взема два тона, на малко по низка цена.Как няма да взема ,отийдох в банка и им преведох парите.Кой луд ще се откаже от толкова хубава храна?И то този китен които купих е правен не в Европа ,а в Америка.Да не съм малоумна ,та да се откажа от тази оферта.И ако някой храни ,броейки гранулки ,всеки знае ,че моите кучета ядат на воля и никога няма да ги огранича в храната и няма да спра да ги храня с ПРЕМИАЛНИ храни. ;)
Публикувано: 07 March 2008 - 01:06 PM
Цитат
Ние на нашите им даваме Роял Канин Стартер. :sedni!:
Гери, мале, като гледам колко спокойно е било при вас ;D ;D ;D
С тези две момченца! Как се казва синът ти? Голям сладур е и виж как хубаво си играят с Голфи :->) :wub:
Криси(мисля че си ти)за храната и аз мисля като тебе!
Малкия се казва Росен.В началото го беше страх от Голфи,сега стана обратното.Просто Росен много му се радва и много го мачка,обаче на сладура не му е приятно много.А за снощи наистина много спокойно си играха(да не повярваш чак)Явно след дълги обяснявания на Роско,взе да възприема май. :blink:
Публикувано: 07 March 2008 - 01:10 PM
Цитат
Тая храна вече почти свърших ,но наистина беше много хубава.Това е Еукануба китен ,за малки котенца ,в упаковки по 300 гр.С много протеини и витамини.И аз хранех с нея и котки и кучета.Питах д-р Попов и той ми каза ,че тази храна е хубава за кучета и мога да я давам.Аз тогава и на доста приятели я давах и всички бяха доволни и как няма да се доволни ,протеин 34,5% ;)Тогава в Еукануба работеше моята приятелка и на практика само аз и още два развъдника успяхме да си я вземем. ;)
Публикувано: 07 March 2008 - 01:14 PM
Публикувано: 07 March 2008 - 01:14 PM
Цитат
Ох направо се подготвяй психически ;D
Моя е на 2г.и8м.Ама и той малко като че ли изпитва ревност,когато гушкам Голфи(много ме успокоява тая малка душица особенно като им се карам на децата и ида да си го гушна........)Да уточня имам и батко в 4 клас ;D.Евчо няма да се притесняваш лесно е,свиква се ,очите на шест ;DСамо от сега и говори за идващия ви член на семейството.
Ще се справиш сигурна съм. :wub:
Публикувано: 07 March 2008 - 01:20 PM
Цитат
Сега има една нова фирма вносител на Еукануба,но вече подочух ,че и те ще затварят,защото по принцип Еукануба много скъпа храна и не върви на Български пазар.Тая която аз купувах ,беше от хора които на практика я продаваха без печалба,това го знам от Оля ,ти си я знаеш ,това е жената на Стефан.Тя тогава работеше в Еукануба и тя ми я уреди. :blink:
Публикувано: 07 March 2008 - 01:26 PM
Цитат
Тая храна не ти препоръчвам ,защото с много протени и дава маса,Буда няма нужда от такава. :wub:Но ти знаеш ,аз обичам мопсове да са хубаво закръглени. ;)
Публикувано: 07 March 2008 - 01:27 PM
[/quote]При 11-12кг,мопс(от вашите)не знам дали някой брои гранулките когато го храни.Просто не съм съгласна с храненето на куче с котешка храна,тя е със съвсем различен състав.
Публикувано: 07 March 2008 - 01:33 PM
Цитат
Цитат
Защото когато затваряха нашата Софийска фирма вносител на Еукануба ,те ми предложиха да взема два тона, на малко по низка цена.Как няма да взема ,отийдох в банка и им преведох парите.Кой луд ще се откаже от толкова хубава храна?И то този китен които купих е правен не в Европа ,а в Америка.Да не съм малоумна ,та да се откажа от тази оферта.И [color=black]ако някой храни ,броейки гранулки ,всеки знае ,че моите кучета ядат на воля и никога няма да ги огранича в храната и няма да спра да ги храня с ПРЕМИАЛНИ храни.[/color] ;)
Публикувано: 07 March 2008 - 01:42 PM
Цитат
Цитат
Цитат
:blink: :blink: :blink: :blink:
За разлика от Вас аз много добре знам каква храна да давам.И да Ви дам едно пояснение.Кучешка храна винаги с по малко протеини,плюс в нея добавят и куп други неща,защото кучето е всеядно.Котки ,ако не знаете са месоядни ,затова тяхната храна винаги с повече протеини и по скъпа от кучешка. ;)
Публикувано: 07 March 2008 - 01:45 PM
И ако някой храни ,броейки гранулки ,всеки знае ,че моите кучета ядат на воля и никога няма да ги огранича в храната и няма да спра да ги храня с ПРЕМИАЛНИ храни. ;)
[/quote]При 11-12кг,мопс(от вашите)не знам дали някой брои гранулките когато го храни.Просто не съм съгласна с храненето на куче с котешка храна,тя е със съвсем различен състав.
[/quote]
Различното ,че котешка храна има повече протеини и че протеин е животински ,а не растителен? ;D
Публикувано: 07 March 2008 - 01:45 PM