Dog.bg Форуми : Мопс

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (254 Страници) +
  • « Първа
  • 171
  • 172
  • 173
  • 174
  • 175
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мопс

#3441 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 07 March 2008 - 03:50 PM

Цитат

AF THE KING ON A LEASH AIK.Дойдохме с мъжа ми една неделя вечерта през декември месец 2005г. някъде към 8ч  но не ни показахте никаква храна,а за котешката ми казаха други хора които са взели мопс от вас и чесно казано не останах много очарована.А що се отнася до нашето хранене се консултирахме с ветеринар кое е най доброто за него защото вие ни казахте само по колко пъти трябва да се храни,и ни обяснихте какви са му хигиенните навици и за изложбите които така и не посетихме поради проблеми с козинката продължили повече от една година.Не ме разбирайте пак погрешно просто не съм съгласна и си го казах.Това,че досега не съм писала не значи че съм новоизлюпена.Чета във форума отдавна но не съм писала защото прочетох всичко от първата до последната страница и не останах очарована от отношението на няколко места.Съжалявам но така седят нещата при нас.Може би просто като сме го взимали сте била заета с нещо друго и не Ви е било до толкова изчерпателни обяснения.

Много добре се досещам от кой сте очарована и кой Ви очаровал.Ако не Ви харесва нашия форум пишете в другия .Никой никого не насили да пише тук.Но както Ви направи впечатление при нас тук цари хармония и разбирателство.Можете да си направите сама сметка дали сте желанна тук или не.Ако идвате  с добро ,добре дошли.Просто лично аз ,вече склонна да мисля ,че не сте дошли с доброто.И наистина прав е  MagDeIv , всеки сам ще си прицени с какво и как да храни своите любими кучета, няма да искам съвет от Вас.Ако ми трябва съвет ,ще го потърся тук в форума при приятели.
До това ,че не съм Ви обърнала внимание ,просто не Ви вярвам, кой кой ,но аз съм луда да приказвам и да расказвам за мопсове. До исчерпателни отговори ,винаги давайки кученце ,казвам на всеки : При всички  изникнали въпроси няма проблеми да ми звъните по всяко време на денонощие.Колко пъти сте ми съобадили Вие? Нито един.
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#3442 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 03:57 PM

Kill-op, Вие защо така мразите Светла? Вашето ку4е не е ли от нея? И защо всеки път пишете тук само, когато се заформя някакъв скандал?  :o
User's Signature

"You haven't lived until you've been owned by a Pug!"
Качена снимка

#3443 Потребителят е офлайн   MagDeIv Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 03:58 PM

Обещах снимки и клипче.Вчера сложих да зареждам батериите на цифровия апарат.Е,заредих ги,но нямаше време за снимане.После го взех на работа,за да покажа на колежките и го забравих таааам...
Днес боцнах ваксинка на Данте-Хулиганте.Ееее той е като самолет направо!Днес като ги изкарах на двора,че като хукна...Големи пъргавелки,голяма борба.Трите мацки първо стояха като в необрано лозе,но след 20тина минуткииии.Напече ги слънцето.Сега спят под контрол от леля Чари !!!
На всички им е бита ваксинка на 28мия ден-ПУПИ.Сега им бия първата,после втора и чак тогава годишната-общо четири.

#3444 Потребителят е офлайн   me4i Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 04:00 PM

[quote author=md_baskervil link=topic=2466.msg358822#msg358822 date=1204896222]
[quote author=me4i link=topic=2466.msg358732#msg358732 date=1204889261]
И ако някой храни ,броейки гранулки ,всеки знае ,че моите кучета ядат на воля и никога няма да ги огранича в храната и няма да спра да ги храня с ПРЕМИАЛНИ храни. ;)
[/quote]При 11-12кг,мопс(от вашите)не знам дали някой брои гранулките когато го храни.Просто не съм съгласна с храненето на куче с котешка храна,тя е със съвсем различен състав.
[/quote]Някой да ти е искал мнението?И аз съм хранила с такава храна,е кво от това.Коя си ти ,че да ти даваме обяснение.Или си дошла само да дразниш.Такива недоброжелатели не ги искаме тук.Кой с какво ще храни си е негова работа.Не си ти човека,който ще критикува Светла.
[/quote]Аз само казах че е добре че котешката е сменена с Роял Канин.Но както и да е.По въпроса на MagDeIv взехме кучето от г-жа Конова по случайност,просто попаднахме на нейна обява,даже преди това не бяхме сигурни каква порода куче искаме,въпроса беше да е малко.Отидохме уж само да го видиме но просто нямаше как да си тръгнеме без него.Възприемайте го както искате.За hubavajena6 ще пусна тези дни снимки и като бебе и вече като голям.Пожелавам ви приятен и успешен ден.

#3445 Потребителят е офлайн   MagDeIv Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 04:05 PM

[quote author=me4i link=topic=2466.msg358865#msg358865 date=1204898405]
[quote author=md_baskervil link=topic=2466.msg358822#msg358822 date=1204896222]
[quote author=me4i link=topic=2466.msg358732#msg358732 date=1204889261]
И ако някой храни ,броейки гранулки ,всеки знае ,че моите кучета ядат на воля и никога няма да ги огранича в храната и няма да спра да ги храня с ПРЕМИАЛНИ храни. ;)
[/quote]При 11-12кг,мопс(от вашите)не знам дали някой брои гранулките когато го храни.Просто не съм съгласна с храненето на куче с котешка храна,тя е със съвсем различен състав.
[/quote]Някой да ти е искал мнението?И аз съм хранила с такава храна,е кво от това.Коя си ти ,че да ти даваме обяснение.Или си дошла само да дразниш.Такива недоброжелатели не ги искаме тук.Кой с какво ще храни си е негова работа.Не си ти човека,който ще критикува Светла.
[/quote]Аз само казах че е добре че котешката е сменена с Роял Канин.Но както и да е.По въпроса на MagDeIv взехме кучето от г-жа Конова по случайност,просто попаднахме на нейна обява,даже преди това не бяхме сигурни каква порода куче искаме,въпроса беше да е малко.Отидохме уж само да го видиме но просто нямаше как да си тръгнеме без него.Възприемайте го както искате.За hubavajena6 ще пусна тези дни снимки и като бебе и вече като голям.Пожелавам ви приятен и успешен ден.
[/quote]
Щом е нямало как да си тръгнете без него значи много сте го харесали.Хубави родители и хубави ,здрави бебета не стават от калпава и вредна храна

#3446 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 March 2008 - 04:06 PM

А сега е време и аз да споделя изисканото меню на нашият малък аристократ ;D ;D ;D сутрин зареждаме купичката с роял канин и така си стои пълна почти цял ден обаче в рания следобед почти цялата купичка е ометена и улизана,понякога през деня за разнообразие изяждаме цял банан наведнъж естествено здъфкан та даже се оглеждаме и за още ;D всяка вечер ядем различни примеси с роял канин примерно канин с кисело млекце,канин с яйце,канин с варен ориз и кисело млекце,канин смесен с еднократно пакетче пилешко на педигрий-обаче рядко защото бомбандировките след това са по смъртоносни дори и от ядрените бомби над Хирошима и Нагазаки ;D по принцип му варя пилешки пържолки така се живее няма бомби ;D ;D ;D,задължително след всяка вечеря изяждаме по една обелена и настъргана ябълка,банан,круша или киви снощи за пръв път опитахме и ягодки и те взеха че ни харесаха!По изключение вече опитахме печено агнешко-с него определено преядохме щото лекинко върнахме материала :Бляк!:след което пак сладко сладко си го преживяхме ;D за сега това е изисканото меню ооооо щях за малко да забравя и за откраднатия кроасан но тъй като злосторникът не бе засечен на местопрестъплението това не се брои ;D ;D ;D ;D ;D
Ако някой ще ме кори с какво си храня кучето то пълното право да го направят тук във форума имат само две родителски тела -мама Марги и мама Светла!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#3447 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 04:09 PM

Всеки има право на мнение, но не е красиво да си го налага... Аз само да кажа, 4е откакто спряхме да даваме на Буда 4овешка храна, той спря да пръцка... О, НЕЗЕМНО ЩАСТИЕ!!!  ;D Само 4е му даваме от време на време малко плод4ета и зелен4уци.. :wub:
User's Signature

Качена снимка

#3448 Потребителят е офлайн   Axel mops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 March 2008 - 04:11 PM

Цитат

Тази история с Аксел много е интерестна.Как точно сте го взели,наистина ли Светлето ви го е пратила по влака само.Искам клип със сополче моля(много ми е смешно ще го изям-Аксел де).да оздравява бързо ей.

Ами историята е следната: мой много добър приятел отиде до г-жа Конова, тъй като се познават по служебни дела и ми изпрати тази снимка, направена от неговия телефон: Качена снимка, след като избрах по-голямата "шомбичка" се уговорихме за "осиновяването", а именно как да бъде транспортиран Аксо-баксо. Светла беше много изключително добре подготвена за всичко, Аксо беше под специални грижи в нощния влак за Варна, в транспортна кошница, с храна и паница. На сутринта явно беше спал и беше много сънлив, направо като се "запозна" с новата обстановка свърши набързо нещата, хапна Качена снимка
Качена снимка и легна да спи:Качена снимка. Така че много благодаря на Светла за грижите и строхтния мопс.

п.с. Стига с тази параноя моля ви се, кои били новите, ще ни прецакат темата/форума и т.н. Изразиха мнение някакво, вие се нахвърляте веднага, много лошо впечатление прави това. Като не сте съгласни, напишете го и толкова.
User's Signature

Качена снимка

#3449 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 04:15 PM

Много готина история!  :wub: Много ми се иска да го видя Аксел наживо!  :blink:

"п.с. Стига с тази параноя моля ви се, кои били новите, ще ни прецакат темата/форума и т.н. Изразиха мнение някакво, вие се нахвърляте веднага, много лошо впечатление прави това. Като не сте съгласни, напишете го и толкова. "
За това си много, ама МНОГО прав!  :wub:
User's Signature

Качена снимка

#3450 Потребителят е офлайн   MagDeIv Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 04:17 PM

Цитат

А сега е време и аз да споделя изисканото меню на нашият малък аристократ ;D ;D ;D сутрин зареждаме купичката с роял канин и така си стои пълна почти цял ден обаче в рания следобед почти цялата купичка е ометена и улизана,понякога през деня за разнообразие изяждаме цял банан наведнъж естествено здъфкан та даже се оглеждаме и за още ;D всяка вечер ядем различни примеси с роял канин примерно канин с кисело млекце,канин с яйце,канин с варен ориз и кисело млекце,канин смесен с еднократно пакетче пилешко на педигрий-обаче рядко защото бомбандировките след това са по смъртоносни дори и от ядрените бомби над Хирошима и Нагазаки ;D по принцип му варя пилешки пържолки така се живее няма бомби ;D ;D ;D,задължително след всяка вечеря изяждаме по една обелена и настъргана ябълка,банан,круша или киви снощи за пръв път опитахме и ягодки и те взеха че ни харесаха!По изключение вече опитахме печено агнешко-с него определено преядохме щото лекинко върнахме материала :Бляк!:след което пак сладко сладко си го преживяхме ;D за сега това е изисканото меню ооооо щях за малко да забравя и за откраднатия кроасан но тъй като злосторникът не бе засечен на местопрестъплението това не се брои ;D ;D ;D ;D ;D
Ако някой ще ме кори с какво си храня кучето то пълното право да го направят тук във форума имат само две родителски тела -мама Марги и мама Светла!

Аз не смея да разнообразявам храната до седмица-две след годишната ваксина.Страх ме е да не се подрискат,че няма да мога да ваксинирам.Все пак ваксината е болест.Не мога и да оставям храна,за да ядат на корем.Причината е,че всички ядат различна храна,а и като дойде Чара...всичко омита.Затова храня почасово,няколко пъти на ден.
Като има избрани с родителски права две мами,не е ли Време да се избере и ТАТИ ??? :rolleyes:

#3451 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 04:20 PM

Цитат

Цитат

Аз не смея да разнообразявам храната до седмица-две след годишната ваксина.Страх ме е да не се подрискат,че няма да мога да ваксинирам.Все пак ваксината е болест.Не мога и да оставям храна,за да ядат на корем.Причината е,че всички ядат различна храна,а и като дойде Чара...всичко омита.Затова храня почасово,няколко пъти на ден.
Като има избрани с родителски права две мами,не е ли Време да се избере и ТАТИ ??? :rolleyes:

Как без тати ,наистина защо такава дискриминация към мъжете? ;D ;D ;D При нас наистина се вихрят само мамита ,Татковците са на работа. ;)
Ивелин ,ти си първия многодетен баща ,имащ три дъщери и един син.Да ти се живи и здрави и да те радват с успехите си. ;)
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#3452 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 March 2008 - 04:24 PM

Цитат

Цитат

Разбира се ама тати доколкото знам е още новобранец но споко бързо ще навакса!!! :wub: :wub: :wub:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#3453 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 04:25 PM

Аааа, момент сега! Понеже явно с Вас не се познаваме ли4но малко ми стана неприятно от изказването "аз не подлизурствам на никого", което ми зву4еше като индиректно насо4ен към мен упрек, само, защото съм казала 2 хубави думи за Светла, които тя просто си заслужава.. Аз нужда да се "подмазвам" на който и да е нямам НИКАКВА и това го знаят тези, които ме познават и знаят за какво става въпрос! Като Светла е толкова лоша, да не си бяхте взимал ку4е от нея!  :angry: Така 4е, айде да не по4ваме...
User's Signature

Качена снимка

#3454 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 04:27 PM

Цитат

svetamops вече е супер смешно да си мислите че насъскваме когото и да е било срещу вас или някой друг  ;D, съжалявам но аз си имам достатъчно работа за да не седя да сплетнича интриги като други хора от тази тема!  ;D Намесих се в темата защото ми стана смешно как и на други хора явно са им давали от същата "скъпа" храна  :sos: ама все пак ако имате доблест ще си признаете като ни дадохте Белла каква храна ни дадохте (лилавите пакетчета на Уискас ако не се лъжа, с изтекъл срок на годност!!) добре че поне на време видяхме и се консултирахме с прословутия Ви ветеринар, който сам ни каза да направим замяната и да и даваме храната по схтема!! а не колкото и душа иска, защото беше доста затлъстяла :) от протеинчетата може би  ;D

Eva-Buddah аз пиша, само когато мога да напиша нещо смислено, аз не подлизурствам на тоя и оня за да им правя добро впечатление. Не мразя г-жа Конова, аз дори и се възхищавам на знанията и умението и да гледа толкова много животни, дори тайничко, благородно и завиждам  :izcherven:, но когато видя несправедливост не мога да я подмина :(...

me4i няма смисъл да коментирате въпроса, кучето си лае керванът си върви... ако човек има търпение и прочете предишните мнения ще забележи как въпросите са подминавани, сякаш не са задавани :) може би се появяват бели петна в нечия памет :)

Имам още от тези пакетчета и на тях пише срок на годност ноември 2007 , Вие кога сте си купили кучето?Мога да го докажа.Докажете Вие ,че Ви дадох кучето в лошо здравословно състояние.И това не Уискас ,а Еукануба ,нали искате точност,и не просто Еукануба ,а китен с 34,5% протеин. ;D
И най важното ,което не мога да мълча.Дойде баща му ,дадох литература,дадох в подарък една чаша сувенирна ,главата на мопс ,дадох храна която тя харесваше,толкова добре го посрешнах и ето ви.Направи добро та да те на.... на главата.Неблагодарници.
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#3455 Потребителят е офлайн   MagDeIv Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 04:28 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Как без тати ,наистина защо такава дискриминация към мъжете? ;D ;D ;D При нас наистина се вихрят само мамита ,Татковците са на работа. ;)
Ивелин ,ти си първия многодетен баща ,имащ три дъщери и един син.Да ти се живи и здрави и да те радват с успехите си. ;)

Аз имам 5 дъщери/с Чара и родното ми дете/и син. Е,май ставам за ТАТИ...

#3456 Потребителят е офлайн   Axel mops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 March 2008 - 04:32 PM

Цитат

Цитат

Все пак ваксината е болест.

;DВаксините са продукти,които съдържат причинителите на съответното заболяване или техни антигени, но те са така обработени, че не могат да предизвикат заболяване, а само изработване на антитела срещу причинителите. Да знаете за друг път ;)
User's Signature

Качена снимка

#3457 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 04:32 PM

Аха.. В такъв слу4ай, аз спирам! Ама съгласете се, 4е не е нормално да пишете тук само, когато има нещо срещу Светла! Защо не у4аствате във форума като вси4ки нас? Не смятам, 4е тук си говорим глупости... Съжалявам! :wub:
User's Signature

Качена снимка

#3458 Потребителят е офлайн   Axel mops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 March 2008 - 04:33 PM

Цитат

Много готина история!  :wub: Много ми се иска да го видя Аксел наживо!  :blink:

"п.с. Стига с тази параноя моля ви се, кои били новите, ще ни прецакат темата/форума и т.н. Изразиха мнение някакво, вие се нахвърляте веднага, много лошо впечатление прави това. Като не сте съгласни, напишете го и толкова. "
За това си много, ама МНОГО прав!  :wub:

Ева, като дойдете във Варна, преди това едно ЛС и си сменяме телефоните и правим срещата, Будчето е голям фаворит, мисля че Аксел може да научи някой трик от него :->) :P
User's Signature

Качена снимка

#3459 Потребителят е офлайн   Axel mops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 March 2008 - 04:38 PM

темата е за моспове и приятни изживявания с тях, не за махленско заяждане. ако имате някакви противоречия, моля ви продължете лично спора си.
ето снимки на Аксо като бебе
Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#3460 Потребителят е офлайн   Axel mops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 March 2008 - 04:40 PM