Dog.bg Форуми : Мопс

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (254 Страници) +
  • « Първа
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мопс

#3401 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 07 March 2008 - 12:58 PM

:yahoo: Скоро пак ще сме такааа!  :yahoo: :wub:
User's Signature

"You haven't lived until you've been owned by a Pug!"
Качена снимка

#3402 Потребителят е офлайн   ev4o Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 01:00 PM

Гери, като гледам имаш опит с две зверчета в къщи ;D после трябва да ми даваш съвети, че като взема малкото разбойниче и вкъщи имам едно /момиченце на 1 и 6 месеца/ не си представям как ще сме :rolleyes:

#3403 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 01:04 PM

Цитат

За това че кучетата са прекрасни няма спор.И моя разбойник е от г-жа Конова, въпроса е защо котешка храна.На нас ветеринарите са ни я забранили категорично независимо каква марка е и колко е хубава.И аз го храня с Еукануба само че за кучета.

Защото когато затваряха нашата Софийска фирма вносител на Еукануба ,те ми предложиха да взема два тона, на малко по низка цена.Как няма да взема ,отийдох в банка и им преведох парите.Кой луд ще се откаже от толкова хубава храна?И то този китен които купих е правен не в Европа ,а в Америка.Да не съм малоумна ,та да се откажа от тази оферта.И ако някой храни ,броейки гранулки ,всеки знае ,че моите кучета ядат на воля и никога няма да ги огранича в храната и няма да спра да ги храня с ПРЕМИАЛНИ храни. ;)
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#3404 Потребителят е офлайн   Гергана М. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 01:06 PM

Цитат

Всеки си храни кучето с това, което смята, че е най-ползено.
Ние на нашите им даваме Роял Канин Стартер. :sedni!:

Гери, мале, като гледам колко спокойно е било при вас ;D ;D ;D
С тези две момченца! Как се казва синът ти? Голям сладур е и виж как хубаво си играят с Голфи :->) :wub:

Криси(мисля че си ти)за храната и аз мисля като тебе!
Малкия се казва Росен.В началото го беше страх от Голфи,сега стана обратното.Просто Росен много му се радва и много го мачка,обаче на сладура не му е приятно много.А за снощи наистина много спокойно си играха(да не повярваш чак)Явно след дълги обяснявания на Роско,взе да възприема май. :blink:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#3405 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 01:10 PM

Цитат

Аааа! Я ме светнете и мен за тази котешка храна! Ако трябва, Будъо автомати4но минава на нея!  :blink: Козината по-блестяща ли става? Обяснете, моля!  :wub:

Тая храна вече почти свърших ,но наистина беше много хубава.Това е Еукануба китен ,за малки котенца ,в упаковки по 300 гр.С много протеини и витамини.И аз хранех с нея и котки и кучета.Питах д-р Попов и той ми каза ,че тази храна е хубава за кучета и мога да я давам.Аз тогава и на доста приятели я давах и всички бяха доволни и как няма да се доволни ,протеин 34,5% ;)Тогава в Еукануба работеше моята приятелка и на практика само аз и още два  развъдника успяхме да си я вземем. ;)
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#3406 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 01:14 PM

А аз откъде да взема такава, Светле? Мога ли да си поръ4ам? И котешката храна не е ли много мазна и съответно ку4ето дебелее по-лесно? Питам, защото Буда и без това е на косъм от плондир, а и по изложбите нещо много взеха да ни режат заради килограмите... :mazohist:
User's Signature

Качена снимка

#3407 Потребителят е офлайн   Гергана М. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 01:14 PM

Цитат

Гери, като гледам имаш опит с две зверчета в къщи ;D после трябва да ми даваш съвети, че като взема малкото разбойниче и вкъщи имам едно /момиченце на 1 и 6 месеца/ не си представям как ще сме :rolleyes:

Ох направо се подготвяй психически ;D
Моя е на 2г.и8м.Ама и той малко като че ли изпитва ревност,когато гушкам Голфи(много ме успокоява тая малка душица особенно като им се карам на децата и ида да си го гушна........)Да уточня имам и батко в 4 клас  ;D.Евчо няма да се притесняваш лесно е,свиква се ,очите на шест ;DСамо от сега и говори за идващия ви член на семейството.
Ще се справиш сигурна съм. :wub:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#3408 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 01:20 PM

Цитат

А аз откъде да взема такава, Светле? Мога ли да си поръ4ам? И котешката храна не е ли много мазна и съответно ку4ето дебелее по-лесно? Питам, защото Буда и без това е на косъм от плондир, а и по изложбите нещо много взеха да ни режат заради килограмите... :mazohist:

Сега има една нова фирма вносител на Еукануба,но вече подочух ,че и те ще затварят,защото по принцип Еукануба много скъпа храна и не върви на Български пазар.Тая която аз купувах ,беше от хора които на практика я продаваха без печалба,това го знам от Оля ,ти си я знаеш ,това е жената на Стефан.Тя тогава работеше в Еукануба и тя ми я уреди. :blink:
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#3409 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 01:25 PM

Ахааа... ами ще поразпитам другата седмица, като се прибера! Ве4е нямам търпение да нагушкам Будето!  :wub:
User's Signature

Качена снимка

#3410 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 01:26 PM

Цитат

Тая храна не ти препоръчвам ,защото с много протени и дава маса,Буда няма нужда от такава. :wub:Но ти знаеш ,аз обичам мопсове да са хубаво закръглени. ;)
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#3411 Потребителят е офлайн   me4i Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 01:27 PM

И ако някой храни ,броейки гранулки ,всеки знае ,че моите кучета ядат на воля и никога няма да ги огранича в храната и няма да спра да ги храня с ПРЕМИАЛНИ храни. ;)
[/quote]При 11-12кг,мопс(от вашите)не знам дали някой брои гранулките когато го храни.Просто не съм съгласна с храненето на куче с котешка храна,тя е със съвсем различен състав.

#3412 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 01:29 PM

Мерси, Светле!  :wub:
User's Signature

Качена снимка

#3413 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 01:30 PM

"При 11-12кг,мопс(от вашите)не знам дали някой брои гранулките когато го храни."
Какво искате да кажете с това?  :rolleyes:
User's Signature

Качена снимка

#3414 Потребителят е офлайн   me4i Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 01:33 PM

Цитат

Цитат

За това че кучетата са прекрасни няма спор.И моя разбойник е от г-жа Конова, въпроса е защо котешка храна.На нас ветеринарите са ни я забранили категорично независимо каква марка е и колко е хубава.И аз го храня с Еукануба само че за кучета.

Защото когато затваряха нашата Софийска фирма вносител на Еукануба ,те ми предложиха да взема два тона, на малко по низка цена.Как няма да взема ,отийдох в банка и им преведох парите.Кой луд ще се откаже от толкова хубава храна?И то този китен които купих е правен не в Европа ,а в Америка.Да не съм малоумна ,та да се откажа от тази оферта.И [color=black]ако някой храни ,броейки гранулки ,всеки знае ,че моите кучета ядат на воля и никога няма да ги огранича в храната и няма да спра да ги храня с ПРЕМИАЛНИ храни.[/color] ;)

#3415 Потребителят е офлайн   ev4o Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 01:41 PM

:rolleyes:Нещо съвсем се сбърках, сега корите ли г-жа Конова или я хвалите, един път така, друг път наопаки...

#3416 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 01:42 PM

Цитат

Цитат

Цитат

..Данте и всички малки аз захранвам с Роял канин стартер, после като пораснат ги слагам на друга храна.Бош за малките кученца не лоша и ми харесва ,ползвам я от един месец и съм доволна.Хубаво да не му даваш Стартер,давай му неговата.Това е като съвет ти сам ще решиш. :blink: :blink: :blink: :blink:
:blink: :blink: :blink: :blink:
;D ;) ;D ;) ;D ;) сигурна ли си? аз пък мислех че ги храниш с друго ;D ;)
До преди една година беше котешка храна.Дано действително вече ги храните с Роял Канин г-жо Конова. :huh:

За разлика от Вас аз много добре знам  каква храна да давам.И да Ви дам едно пояснение.Кучешка храна винаги с по малко протеини,плюс в нея добавят и куп други неща,защото кучето е всеядно.Котки ,ако не знаете са месоядни ,затова тяхната храна винаги с повече протеини и по скъпа от кучешка. ;)
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#3417 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 01:45 PM

[quote author=me4i link=topic=2466.msg358732#msg358732 date=1204889261]
И ако някой храни ,броейки гранулки ,всеки знае ,че моите кучета ядат на воля и никога няма да ги огранича в храната и няма да спра да ги храня с ПРЕМИАЛНИ храни. ;)
[/quote]При 11-12кг,мопс(от вашите)не знам дали някой брои гранулките когато го храни.Просто не съм съгласна с храненето на куче с котешка храна,тя е със съвсем различен състав.
[/quote]

Различното ,че котешка храна има повече протеини и че протеин е животински ,а не растителен? ;D
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#3418 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 01:45 PM

И аз не разбирам за какво то4но става въпрос... Даже реших, 4е се намесиха и килограмите на мопсовете, за което ве4е и аз много щях да се подразня! Г-жа Светла Конова си разбира от работата, и ако ще да си храни ку4етата с храна за канар4ета пак щях да й вярвам! Не съм й адвокат или нещо такова-моето ку4е дори не е от нея, но я познавам и знам що за 4овек е! Светле, ако ти кажеш запо4вам да храня Буда и с храна за рибки! От днес!  :blink: :wub:
User's Signature

Качена снимка

#3419 Потребителят е офлайн   Гергана М. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 01:46 PM

Ама аз не мога да разбера ,взела си куче,хубаво.От там на татък си го храни както искаш и с каквото искаш,то си е твоя работа,а пък другите с какво ги хранят какво ви бърка.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#3420 Потребителят е офлайн   adk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 01:46 PM

А кой стои зад този ник me4i?
Понеже не ви познавам, бихте ли се представили?
тук, в този форум всички се познаваме и не е никак приятно някой да разваля добрата атмосфера със злобни забележки, без дори да си е казал истинското име.

• (254 Страници) +
  • « Първа
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни